Petrus Romanus, 18 Maj 2021

______________________________________________________________

Mesazhi 827 – 18 maj 2021 | Guralecë e vogël (littlepebble.org)

Zonja Jonë : “Unë ju bekoj, biri im i Shenjtë, Uilliam dhe Unë ju bekojmë për ditëlindjen tuaj disa ditë më parë: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM : Engjëjt pas Zojës po mbajnë një Rruzar të gjatë. Zoja hap përpara më afër meje.

Zonja Jonë: “Ju përshëndes, biri im i dashur. Jini në paqe, edhe pse bota është në një trazirë të tillë. Sot, unë kam ardhur për të ripërtërirë zemrat e fëmijëve të Mi për t’i forcuar ato ndërsa kryqi bëhet më i rëndë, pasi ju po hyni në një kohë shumë të vështirë, sepse të gjithë fëmijët e Mi po përgatiten për Dënimet e ardhshme dhe Paralajmërimin e Madh , pasi koha është shumë i shkurtër.”

“Djali dhe fëmijët e mi të dashur – bota po përgatitet për Luftën e Madhe që do të lëshojë veten mbi një njerëzim të përgjumur. Vendet po përgatiten për një sulm mbi kombet e lira: Tajvani është duke u përgatitur për pushtimin kinez , i cili do ta tërheqë Amerikën në konflikt, pasi ajo do të mbrojë Kombin e vogël, por duke bërë kështu SHBA do të pushtohet, sepse Rusia është përgatitja e një sulmi ndaj Ukrainës dhe Evropës dhe do të punësojë nëndetëset e saj përgjatë Bregut të SHBA . Kina do të marrë përsipër Hong Kongun me forcë të plotë ushtarake, plus që do të shkojë drejtJaponia , por Japonia do të jetë e fortë dhe do të mbrojë veten. ”

“Bota do të jetë në kaos ndërsa Kina dhe Rusia do të bëjnë hapin. Turqia do të manovrojë vetveten mbi vendet që e rrethojnë, sepse të gjithë Kombet Myslimane do të sulmojnë Evropën dhe Izraelin . “

“Lutuni, fëmijë të ëmbël, sepse njerëzimi po shkon drejt kohës kur Kombi do të luftojë kundër Kombit, duke sjellë shumë vdekje dhe shkatërrim në botë”.

“ Australia gjithashtu do të tërhiqet nga konflikti, pasi Kina do të kërcënojë këtë Komb dhe lufta do të shpërthejë në të gjithë Kombet e Paqësorit Aziatik. Lutuni, të dashur fëmijë, sepse nuk e kuptoni sa serioze është për këtë Komb. Lutuni që Toka ime e Shenjtë në Australi të kthehet te fëmijët e Mi shumë shpejt, sepse nëse mbetet në duart e atyre që kërkojnë shkatërrimin e Tokës Sime, atëherë Australia do të bjerë, pasi shumë Dënime do të vijnë në Australi për të pastruar njerëzit e saj, si shumë është në rrezik. ”

“Lutuni, fëmijë të ëmbël, për Lindjen e Mesme pasi Libani , i cili kontrollohet nga Hamasi , do të kalojë nën forcat e së keqes. Lutuni, të dashur fëmijë, që Faltorja e Shën Charbel të mbrohet, sepse Libani është Shenjtëruar në Zemrën time të Papërlyer dhe Zemrën e djalit tim të Dashur, Shën Charbel . Lutuni për Izraelin , bijtë e mi, sepse armiku dëshiron të kontrollojë popullin e Zotit, të rrëzojë ata që besojnë në Zotin e Vërtetë. Lutuni për Anglinë , fëmijët e mi, sepse së shpejti ajo do të vuajë shumë ”.

“Fëmijët e mi, çfarë duhet të bëj për të ndihmuar në shpëtimin e njerëzimit nga vetëshkatërrimi? Unë i jam lutur njerëzimit për më shumë se 100 vjet dhe ende njerëzimi mbyll veshët dhe zemrat e tyre, sepse njerëzimi nuk i ka dëgjuar të Qarat e Nënës së tyre. Së shpejti, fëmijë i dashur, një Virus tjetër do të vijë – ai do të sulmojë mushkëritë dhe njerëzimi do të kërkojë ajër për të marrë frymë, por, Fëmijët e mi, gjithçka që ju duhet të bëni është të luteni dhe të kërkoni falje. Ju lutemi kuptoni, që njerëzimi është tani mbi Gjykimin dhe ju mund ta ndryshoni atë duke marrë Rruazat e Dashurisë, Rruzarja ime e Shenjtë dhe t’i kërkoni Zotit falje. Së shpejti një Ndëshkim i Madh do të ndodhë në Amerikën e Jugut , i cili do të hapë zemrat e popullit Tim. “

“Lutuni për SHBA, sepse ajo e ka hequr Presidentin Donald Trump , duke lejuar që armiku të vazhdojë për të marrë vendin. Fëmijët e mi, fëmijët e mi: ju nuk dëshironi paqe në vendet tuaja, prandaj Qielli do ta lejojë botën të zhytet në kaos dhe shkatërrim “.

“Çdo vend në botë do të marrë pjesë të Dënimeve të botës, kështu që jini të përgatitur, fëmijët e mi. Mbani Kishat të hapura dhe shkoni në meshë, ku mund të bëni dëmshpërblimin. “

“ Afrika e Jugut dhe Kontinenti i Afrikës : ju nuk jeni harruar, sepse shumë kombe të kontinentit tuaj do të nënkuptohen. Do të ketë luftë kundër Kombeve egoiste, të cilat kanë përdorur Botën Perëndimore për përfitime, por jo për të mirën e njerëzve. Unë ju paralajmëroj tani: ndryshoni rrugën që keni udhëhequr dhe ndryshoni mënyrën se si keni vepruar me njerëzit tuaj ”.

“Fëmija im, unë jam shumë i trishtuar për atë që kisha për të thënë sot, por gjithçka duhet të zbulohet, në mënyrë që fëmijët e Mi të marrin të vërtetën dhe të luten, sepse njerëzimi është në prag të Dënimeve”.

“Dhe ti,” Shkëmbi im i ëmbël i dashurisë “, jesh në Paqe, sepse liria jote është afër, në mënyrë që të mund t’i drejtosh njerëzit e Zotit me ndihmën e Monarkut të Shenjtë , për t’i sjellë ata në këmbët e Kryqit, si koha është shumë e shkurtër tani. Ne po ju udhëzojmë në rrugën tuaj, sepse së shpejti, ato që do të jenë me ju do të përmbushen. “

“Të dua, Engjëlli im i çmuar i Dashurisë Hyjnore. Merr kurajo dhe mos ki frikë, sepse unë jam gjithmonë me ty. Unë ju bekoj: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM : Foshnja Jezus vjen tek unë dhe e mbështjell veten rreth meje, duke më puthur. Ai bën Shenjën e Kryqit:

FABMIJ JEZUSI : “Të dua Uilliam: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

Zonja Jonë: “Kjo është gjithçka tani për tani, biri im i dashur. Së shpejti Biri im Hyjnor do të vijë dhe do t’ju japë udhëzime të mëtejshme. Unë të dua dhe të Bekoj ty dhe të gjithë njerëzit e Perëndisë: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Lutuni për Papën Benedikti , sepse koha e tij po mbyllet: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen Ju dua të gjithëve +. Të bekoj +. ”

WILLIAM : Edhe Jezusi edhe Maria na bekojnë:

Zoti ynë dhe zonja jonë: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.