Petrus Romanus, 31 Maj 2021

______________________________________________________________

Mesazhi 829 – 31 maj 2021 | Guralecë e vogël (littlepebble.org)

Zoti ynë: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen Unë ju përshëndes, biri im i dashur, Vikar i ardhshëm i Shtëpisë Sime të Shenjtë në Tokë! ”

WILLIAM : Nëna jonë e Bekuar shkon përpara dhe më përshëndet edhe mua.

Zonja Jonë: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

Zoti ynë: “Secili shpirt është në botë – dhe vetëm disa shpirtra janë të përgatitur shpirtërisht në këtë kohë, sepse i Ligu po përpiqet t’i bindë ata dhe fëmijët e Mi në Tokë, se nuk ka Zot dhe se jeta nuk ia vlen, por të shijosh atë jetë që ke, sepse kjo është gjithçka që do të marrësh. Ky është një besim i një jobesimtari. Të bekoj, biri im William, dhe të falënderoj që ishe këtu sonte. E di që ju po vuani, por kjo vuajtje do të kalojë shumë, shumë shpejt. 

WILLIAM: Jezusi tani i drejtohet Nënës së Tij të Bekuar. Nëna e tij e Bekuar del përpara dhe dëshiron të flasë gjithashtu.

Zonja Jonë: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen ”

“Fëmijët e mi të dashur të botës. Unë, Nëna juaj Qiellore, vij sot për t’ju kërkuar të luteni veçanërisht në këtë kohë, sepse bota do të kalojë nëpër shumë, shumë sprova. Të Vaksinimet se njerëzimi po i detyrojnë fëmijët e ime e ëmbël të ketë: nuk e pranojnë këtë, fëmijë të dashur, për shkak se vaksinat janë të dëmshme për trupin dhe së shpejti do të ketë një tjetër Virus që do të përhapet në botë dhe të shkaktojë më shumë dëme, sepse elita dhe Illuminati dëshirën për të kontrolluar botën dhe ata e bëjnë këtë duke inducing botën për të marrë ilaçe, e cila është e dëmshme për njerëzimin. “

“Unë kam kërkuar kaq shumë herë, të dashur fëmijë, që ju të luteni, të ofroni flijime dhe të pendoheni. Lutuni për vëllezërit dhe motrat tuaja; shumë kanë rënë në errësirë, sepse i Ligu e kontrollon botën dhe gjërat e shenjtërisë nënshtrohen [për] njerëzimin. Shkoni në Vendet e Shenjta, sepse do të merrni shumë Hire për t’ju forcuar. Ka shumë vende ku nuk mund të shkosh, por ke besim te Zoti, vazhdo të ofrosh Rruzaren dhe Kisha e Mëshirës , sepse përmes këtyre lutjeve bota merr Hire të Mëdha “.

“Njerëzimi është mbuluar me hi – jo hiri nga vullkanet – por hiri i mëkatit. Unë kërkoj nga ju, fëmijë të dashur, të luteni dhe të pendoheni dhe të dëgjoni Parajsën, sepse Ne ju duam shumë dhe Ne kërkojmë shpëtimin e çdo shpirti të gjallë në Tokë. “

“ Illuminati po përpiqet të zvogëlojë popullsinë e botës, sepse ata e dinë me shumë njerëz, kur ata kthehen te Zoti do të kthejë zemrat e fëmijëve tanë, por me miliona njerëz që vdesin – dhe do të ketë shumë më tepër – Illuminati dhe e elita arritur qëllimet e tyre. Antikrishti është në Romë dhe ai është duke pritur për momentin për të sjellë poshtë Kishës. Kjo është arsyeja pse shumë Kisha janë mbyllur, sepse njerëzimi nuk na ka dëgjuar ”.

“Fatkeqësi të mëdha do të ndodhin në Kaliforni , fëmijët e mi të dashur. Unë kërkoj nga ju që të luteni, sepse pikërisht me anë të lutjes e Ndalon të Keqin – punën kundër Mbretërisë së Zotit. Unë ju dua, fëmijë të dashur dhe kërkoj vetëm shpëtimin tuaj, sepse kjo është e vetmja gjë që ia vlen. ”

“Lutuni për Hollandën , sepse ky komb do të ketë përmbytje të mëdha. Lutuni për Anglinë , sepse ky komb do të dënohet. ”

“Fëmijët e mi të dashur, ju tashmë i dini të gjitha Profecitë e dhëna, por mos harroni se Paralajmërimi i Madh për të cilin kemi folur për gati 100 vjet, do të vijë në botë shumë shpejt. Prandaj ju lutem të luteni. Unë ju pyes, fëmijë të dashur, dhe ju dërgoj bekimet e mia: Në Emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë Amen. ”

“Rrini të fortë, fëmijët e mi të dashur, sepse Jezusi, Biri im Hyjnor dhe Unë, Nëna juaj Qiellore, ju duam shumë dhe Unë Bekoj të gjithë ata që dëgjojnë Zërin Tim në këtë kohë: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Fantazma Hoy. Amen. “

“Vëzhgoni të gjitha Shfaqjet aktualisht në botë, sepse Biri im Hyjnor dhe unë do t’i dërgojmë njerëzimit disa Mesazhe specifike, në mënyrë që ata të përgatiten për 12 muajt e ardhshëm. Unë ju dua fëmijë të dashur dhe ju bekoj. Qëndroni të fortë: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. ”

WILLIAM : Edhe Jezusi edhe Maria vijnë tek unë.

Zoti ynë dhe zonja jonë: “Ne ju bekojmë, biri im: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Mos ki frikë, i dashur bir, vuajtjet e tua do të kalojnë shumë shpejt dhe do të rinovohesh, sepse unë e di që ke shumë për të bërë në një kohë shumë të shkurtër.”

WILLIAM : Shën Melchisedech vjen tek unë dhe më puth ballin dhe vendos diçka si një Rruzar mbi kokën time dhe më thotë:

SHINN MELCHISEDECH: “Djali im i dashur po të bëj një dhuratë – një dhuratë që kam; ajo dhuratë do t’ju japë Hirin për ta dalluar, më qartë, dhe për të ditur saktësisht se çfarë duhet bërë. Unë gjithmonë do të jem me ty, biri im. Jini në paqe: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

Padre Pió po pranon gjithashtu:

PADRE PIO : “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM : Të dy Jezusi dhe Maria thanë se ata do të kthehen dhe do të flasin me mua më tej. Të dy Jezusi dhe Maria rrëshqasin përsëri me Shenjtorët e tjerë te Kryqi i Bardhë. E shoh Hënën – Diçka e ka goditur hënën, nuk e di

______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.