Petrus Romanus, 31 Mei 2021

________________________________________________________________

Bericht 829 – 31 mei 2021 | Kleine kiezelsteen (littlepebble.org)

ONZE HEER: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Ik groet je, Mijn geliefde zoon, toekomstige Plaatsvervanger van Mijn Heilige Huis op Aarde!”

WILLIAM : Onze Heilige Moeder stapt naar voren en begroet mij ook.

ONZE DAME: ‘In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

ONZE HEER: “Elke ziel is in de wereld – en slechts enkele zielen zijn op dit moment geestelijk voorbereid, omdat de Boze hen en Mijn kinderen op aarde probeert te overtuigen dat er geen God is en dat het leven het niet waard is, maar om te genieten van het leven dat je hebt, want dat is alles wat je krijgt. Dit is een geloof van een ongelovige. Ik zegen je, mijn zoon William, en dank je dat je hier vanavond bent. Ik weet dat je lijdt, maar dit lijden zal heel, heel snel voorbij gaan. 

WILLIAM: Jezus wendt zich nu tot zijn gezegende moeder. Zijn Heilige Moeder komt naar voren en wil ook spreken.

ONZE DAME: ‘In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen”

“Mijn geliefde kinderen van de wereld. Ik, uw Hemelse Moeder, kom vandaag om u te vragen speciaal in deze tijd te bidden, omdat de wereld door vele, vele beproevingen zal gaan. De vaccinaties die de mensheid Mijn lieve kinderen dwingt te krijgen: accepteer dit niet, lieve kinderen, want de vaccinaties zijn schadelijk voor het lichaam en binnenkort zal er een ander Virus zijn dat zich in de wereld zal verspreiden en meer schade zal aanrichten, omdat de elite en de Illuminati willen de wereld beheersen en ze doen dit door de wereld ertoe aan te zetten medicijnen te nemen, wat schadelijk is voor de mensheid.”

“Ik heb zo vaak gevraagd, lieve kinderen, dat jullie bidden, offers brengen en boete doen. Bid voor je broeders en zusters; velen zijn in duisternis gevallen, omdat de Boze de wereld beheerst en de dingen van heiligheid door [voor] de mensheid worden onderworpen. Ga naar de heilige plaatsen, want je zult veel genaden ontvangen om je te sterken. Er zijn veel plaatsen waar je niet heen kunt, maar vertrouw op God, blijf de rozenkrans en het kroontje van barmhartigheid bidden, want door deze gebeden ontvangt de wereld grote genaden.”

“De mensheid is bedekt met as – niet de as van de vulkanen – maar de as van de zonde. Ik vraag jullie, lieve kinderen, om te bidden en boete te doen en naar de hemel te luisteren, want we houden heel veel van jullie en we zoeken de redding van elke levende ziel op aarde.”

“De Illuminati proberen de wereldbevolking te verminderen, omdat ze weten dat met veel mensen, wanneer ze zich tot God wenden, het de harten van Onze kinderen zal keren, maar met de miljoenen die sterven – en er zullen er nog veel meer zijn – de Illuminati en de elite bereiken hun doelen. De antichrist is in Rome en hij wacht op het moment om de kerk ten val te brengen. Daarom zijn veel kerken gesloten, omdat de mensheid niet naar ons heeft geluisterd.”

“Er zullen grote rampen gebeuren in Californië , mijn lieve kinderen. Ik vraag je te bidden, want het is door gebed dat de Boze stopt – het werk tegen Gods Koninkrijk. Ik hou van jullie, lieve kinderen en ik zoek alleen jullie heil, want dat is het enige dat de moeite waard is.”

“Bid voor Nederland , want dit land krijgt grote overstromingen. Bid voor Engeland , want dit land zal gestraft worden.”

“Mijn lieve kinderen, jullie weten al van alle profetieën die gegeven zijn, maar onthoud dat de Grote Waarschuwing waarover we bijna 100 jaar hebben gesproken, zeer binnenkort naar de wereld zal komen. Daarom vraag ik u om te bidden. Ik vraag jullie, lieve kinderen, en ik zend jullie mijn zegeningen: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest Amen.”

“Houd je sterk, Mijn lieve kinderen, want Jezus, Mijn Goddelijke Zoon en Ik, jullie Hemelse Moeder, houden heel veel van jullie en ik zegen al diegenen die op dit moment Mijn Stem horen: In de Naam van de Vader en de Zoon en van de Hoy Ghost. Amen.”

“Houd alle verschijningen die momenteel in de wereld zijn in de gaten , want Mijn Goddelijke Zoon en ik zullen enkele specifieke boodschappen aan de mensheid brengen, zodat ze voorbereid zullen zijn voor de komende 12 maanden. Ik hou van jullie lieve kinderen en ik zegen jullie. Blijf sterk: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest.’

WILLIAM : Zowel Jezus als Maria komen naar mij toe.

ONZE HEER & ONZE VROUW: “Wij zegenen u, mijn zoon: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Wees niet bang, lieve zoon, je lijden zal zeer binnenkort voorbij zijn en je zult vernieuwd worden, want ik weet dat je veel te doen hebt in een zeer korte tijd.”

WILLIAM : Sint-Melchisedek komt naar me toe en kust mijn voorhoofd en plaatst zoiets als een rozenkrans boven mijn hoofd en zegt:

SAINT MELCHISEDECH: “Mijn geliefde zoon, ik geef je een geschenk – een geschenk dat ik heb; die gave zal je de Genade geven om duidelijker te onderscheiden en om precies te weten wat er moet gebeuren. Ik zal altijd bij je zijn, mijn zoon. Wees in vrede: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

Padre Pió erkent ook:

PADRE PIO : “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Zowel Jezus als Maria zeiden dat ze terug zouden komen om verder met me te praten. Zowel Jezus als Maria glijden met de andere heiligen terug naar het Witte Kruis. Ik zie de maan – Er is iets op de maan gevallen, ik weet het niet…

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands. Bookmark the permalink.