Petrus Romanus, Mei 31, 2020

________________________________________________________________

ONS HERE: “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. Ek groet u, my geliefde seun, toekomstige vicaris van my heilige huis op aarde! ”

WILLIAM : Ons geseënde moeder stap vorentoe en groet my ook.

ONS DAM: “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

ONS HERE: “Elke siel is in die wêreld – en slegs sommige siele word op hierdie tydstip geestelik voorberei, omdat die Bose probeer om hulle en my kinders op aarde te oortuig dat daar geen God is nie en dat die lewe nie die moeite werd is nie, maar om te geniet van die lewe wat jy het, want dit is al wat jy sal kry. Dit is ‘n geloof van ‘n ongelowige. Ek seën jou, my seun William, en dankie dat jy vanaand hier was. Ek weet dat u ly, maar hierdie lyding sal baie, baie binnekort verbygaan. 

WILLIAM: Jesus wend hom nou tot sy geseënde moeder. Sy geseënde moeder kom na vore en wil ook praat.

ONS DAMES: “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen ”

‘My geliefde kinders van die wêreld. Ek, u hemelse moeder, kom vandag om u te vra om veral in hierdie tyd te bid, want die wêreld gaan deur baie, baie beproewings gaan. Die inentings wat die mensdom dwing om My lieflike kinders te hê: moenie dit aanvaar nie, liewe kinders, want die inentings is skadelik vir die liggaam en binnekort sal daar nog ‘n virus in die wêreld versprei en meer skade berokken, omdat die elite en die Illuminati- begeerte om die wêreld te beheer en hulle doen dit deur die wêreld aan te spoor om medikasie te neem, wat skadelik is vir die mensdom. ”

‘Ek het al soveel kere gevra, liewe kinders, dat u moet bid, offers moet bring en boete moet doen. Bid vir u broers en susters; baie het in duisternis geval, omdat die Bose die wêreld beheer en die dinge van heiligheid deur die mensdom onderwerp word. Gaan na die heilige plekke, want u sal baie genade ontvang om u te versterk. Daar is baie plekke waarheen jy nie kan gaan nie, maar op God vertrou. Gaan voort met die aanbieding van die Rosekrans en die barmhartigheid , want deur hierdie gebede ontvang die wêreld groot genade. ‘

‘Die mensdom is bedek met as – nie die as van die vulkane nie, maar die as van die sonde. Ek vra u, liewe kinders, om te bid en boete te doen en na die hemel te luister, want ons is baie lief vir u en ons soek die heil van elke lewende siel op aarde. ‘

‘Die Illuminati probeer die bevolking van die wêreld verminder, omdat hulle met baie mense weet dat dit die harte van ons kinders sal verander wanneer hulle hul tot God wend, maar met die miljoene sterwendes – en daar sal nog vele meer wees – die Illuminati en die elite bereik hul doelwitte. Die Antichris is in Rome en hy wag op die oomblik om die Kerk te laat val. Daarom het baie kerke gesluit omdat die mensdom nie na ons geluister het nie. ”

‘Groot rampe sal in Kalifornië plaasvind , my liewe kinders. Ek vra u om te bid, want deur die gebed stop die Bose die werk teen God se Koninkryk. Ek het jou lief, liewe kinders, en ek soek net jou heil, want dit is die enigste ding wat die moeite werd is. ‘

“Bid vir Nederland , want hierdie nasie sal groot oorstromings hê. Bid vir Engeland , want hierdie nasie sal gestraf word. ”

‘My liewe kinders, u weet al van al die profesieë wat gegee is, maar onthou dat die groot waarskuwing waarvan ons byna 100 jaar gepraat het, binnekort na die wêreld sal kom. Daarom vra ek u om te bid. Ek vra u, liewe kinders, en ek stuur my seëninge aan u: In die Naam van die Vader en die Seun en van die Heilige Gees Amen. ”

‘Bly sterk, my liewe kinders, want Jesus, my goddelike seun en ek, u hemelse moeder, is baie lief vir u en ek seën almal wat my stem op hierdie oomblik hoor: in die Naam van die Vader en van die Seun en van die Hoy Ghost. Amen. ”

‘Hou alle verskynings wat tans in die wêreld is, dop, want My Goddelike Seun en ek sal ‘n paar spesifieke boodskappe aan die mensdom oordra, sodat hulle voorbereid sal wees op die komende 12 maande. Ek is lief vir julle liewe kinders en ek seën julle. Bly sterk: in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. ”

WILLIAM : Beide Jesus en Maria kom na my toe.

ONS HERE & ONS DAME: “Ons seën u, my seun: in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

‘Wees nie bang nie, liewe seun, jou lyding sal binnekort verbygaan en jy sal vernuwe word, want ek weet dat jy binne baie kort tyd baie moet doen.’

WILLIAM : Saint Melchisedech kom na my toe en soen my voorkop en plaas iets soos ‘n Rosary oor my kop en sê:

SAINT MELCHISEDECH: “My geliefde seun, ek gee jou ‘n geskenk – ‘n geskenk wat ek het; daardie geskenk gee u die genade om duideliker te onderskei en om presies te weet wat gedoen moet word. Ek sal altyd by u wees, my seun. Wees in vrede: in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

Padre Pió erken ook:

PADRE PIO : “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

WILLIAM : Beide Jesus en Maria het gesê dat hulle sal terugkom en verder met my sal praat. Beide Jesus en Maria gly saam met die ander heiliges terug na die Wit Kruis. Ek sien die maan – iets het die maan getref, ek weet nie …

________________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.