Petrus Romanus, 11 Juni 2021

________________________________________________________________

Bericht 830 – 11 juni 2021 | Kleine kiezelsteen (littlepebble.org)

BOODSCHAP GEGEVEN DOOR ONZE HEER AAN WILLIAM COSTELLIA OP VRIJDAG 11 JUNI 2021

ONZE HEER: “Ik zegen u, Mijn geliefde zoon van het Heilig Hart: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Wees gerust, want ik weet dat je op dit moment lijdt, maar wees ervan verzekerd dat dit kruis je binnenkort zal verlaten, want ik heb veel voor je te doen.”

“Vandaag is het Feest van Mijn Heilig Hart en morgen is het Feest van het Onbevlekt Hart . Gezegend zijn zij die de Twee Feesten eren, want hun beloning zal overvloedig zijn als de tijd daar is.”

“Mijn geliefde William en al Gods kinderen – zoals jullie weten, is de wereld niet veel vooruitgegaan vanwege de pandemie , die de zielen van Mijn volk verstikt, omdat de mensheid deze pandemie als een fatale manoeuvre ziet. In plaats van zich tot Mij te wenden, wenden ze zich tot het teken van de wetenschap. Deze pandemie werd door Satan geformuleerd in de handen van een onberouwvolle generatie, die doden en onzekerheden in de samenleving veroorzaakte. Toch vergeet de mens dat de mensheid het alleen maar aan Mij hoeft te vragen en het zal worden verwijderd. Maar de mensheid denkt niet aan God en keert zich niet tot zichzelf, maar uiteindelijk zal het meer pandemie veroorzaken omdat de vijand van God zijn heerschappij op aarde wil vestigen en Mij opzij wil zetten.”

“Ik zal toestaan ​​dat het doorgaat, wat nog veel meer miljoenen zal verwijderen, totdat de wereld tot de conclusie komt dat de Derde Wereldoorlog het enige resultaat is.”

“Mijn kinderen, Mijn kinderen, word wakker, want Satan trekt je in zijn klauwen, waar hij je aan zichzelf zal voorstellen als de Christus.”

“Het Midden-Oosten vormt een alliantie om omver te werpen wat nog goed is – en dat is de christelijke wereld. De president van de Verenigde Staten van Amerika probeert een alliantie te vormen tussen de westerse wereld om de krachten van het kwaad te overwinnen, dat in de wereld wordt voorgesteld als het communisme .”

“Waarschuw Mijn zoon van Rusland , Mijn zoon, dat het plan is om China te verenigen met zichzelf en de landen die met hen zijn verbonden om de wereld te beheersen, zal gebeuren, maar het zal van korte duur zijn. Zeg Mijn zoon dat hij zich daarvan moet verwijderen, want als hij dat niet doet, zal Rusland vallen, net als China, door een bloedige oorlog die een einde zal maken aan alle oorlogen en vele zielen zal vernietigen. Zeg hem dat ik wil dat hij zich nu tot de Waarheid bekeert.”

“Vertel president (Joe Biden) dat hij Taiwan moet beschermen , omdat de mensen van mij zijn – en om Hong Kong te beschermen , omdat mijn oog op deze kleine natie is gericht.”

“Mijn kinderen, de Derde Wereldoorlog is nabij. Bid voor de naties die erbij betrokken zullen zijn, maar begrijp dit, hoewel de VS zeer binnenkort zal worden binnengevallen, zal het land trouw blijven aan de waarheid, ook al zullen veel van zijn steden worden vernietigd, waarbij Californië de zee ingaat. Maar de troepen van Rusland en China zullen via Alaska en Mexico binnenkomen . Ze zullen de VS binnenvallen, maar het zal niet lang duren voordat de troepen van de VS zichzelf zullen herbouwen en het land zullen verdedigen. Veel van de landen die momenteel door de VS worden bewaakt, zullen hun troepen terugtrekken om hun land te verdedigen, omdat Europa zal worden binnengevallen door Rusland en Chinaen het Midden-Oosten , omdat Frankrijk en Spanje een groot deel van de aanval vanuit het Midden-Oosten zullen dragen.”

“Bid voor Engeland , want het zal kermen door veel lijden, als de koningin zal worden genomen en de mensen zullen rouwen.”

“Bid voor Australië , Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea , want Australië weet dat China dit continent in de gaten houdt voor eigen gewin. Kastijdingen zullen op dit land van Australië vallen en zullen hulp krijgen van de Verenigde Naties van de wereld.”

“Mijn kinderen, Mijn kinderen – de mensheid weet echt niet wat er op het punt staat naar de wereld te komen. Daarom smeek ik al Onze kinderen om de klok terug te draaien, omdat de mensheid hun Verlosser opzij heeft gezet en de mensheid zich tot Mij moet wenden, zodat Ik de stervende wereld kan redden.”

“Bid voor paus Benedictus , want zijn tijd is erg kort. Bid voor hem, lieve kinderen, zodat hij in zijn laatste uren het Grote Dogma van de Gezegende Moeder zal voortbrengen : Middelares van alle Genades en Medeverlosseres en Heilige Voorspraak , want het is in deze tijd zeer noodzakelijk.”

“Bid voor de landen van Zuid-Amerika , want veel landen zullen worden gestraft vanwege hun gebrek aan geloof en bid voor het Afrikaanse continent , aangezien velen de komende jaren zullen sterven door hongersnood .

De tijd van de Antichrist is nabij, lieve kinderen, want voordat de oorlog begint, zal de wereld in een recessie gaan en het geld zal wegvallen, zodat niemand meer kan kopen en zij het nieuwe geld zullen voortbrengen , dat alles zal beheersen. Overheden in de wereld. Wees voorbereid, lieve zoon, want je gaat naar de Filippijnen en vormt het nieuwe deel van de ware kerk , want Rome en het Vaticaan zullen vallen.”

“Bid, Mijn kinderen en jullie, Mijn ‘Rots’ – blijf in vrede, want jullie kruis zal zeer binnenkort worden opgeheven, zodat jullie een deel van het Geloof kunnen herstellen. Wees niet bang, want je gezondheid zal verbeteren en je zult veranderen om de vrucht voort te brengen waarover ik je heb verteld.”

“Vandaag, op dit Grote Feest van Mijn Heilig Hart , wens ik jou en degenen die je liefhebt te zegenen en ik zegen alle kinderen van de wereld: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Wees in vrede en weet dat ik, de Zoon van de levende God, Vader, Zoon en Heilige Geest, u zegen: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.

WILLIAM : Jezus komt naar me toe en legt Zijn Heilig Hart op mijn borst. +

ONZE HEER: “Ik hou van je, William: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Het is 16.00 uur. Jezus vroeg ons om te bidden voor Wit-Rusland en Oekraïne , omdat daar de Derde Wereldoorlog zal beginnen.

________________________________________________________________

BOODSCHAP GEGEVEN DOOR ONZE VROUW OP ZATERDAG 12 JUNI 2021 FEEST VAN HET ONBEVLEKTE HART VAN MARIA

ONZE DAME: ‘In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik zegen je, mijn geliefde zoon, toekomstige vicaris van het huis van mijn zoon op aarde. Ik zegen al Mijn kinderen over de hele wereld om hen op dit moment te sterken: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Vandaag, Mijn kind en lieve kinderen, is een Grote Feestdag gewijd aan Mijn Onbevlekt Hart , omdat de mensheid dit Mooiste Hart nodig heeft, dat God aanbidt. Mijn geliefd kind en geliefde kinderen, zoals jullie weten, kwam Mijn Goddelijke Zoon gisteren om een ​​hoogst dringende Boodschap te brengen. Ik ben vandaag gekomen om Onze kinderen gerust te stellen dat de woorden van Jezus nu het meest urgent zijn, omdat de wereld verder de duisternis ingaat en terwijl Onze kinderen zichzelf verwijderen van de bescherming van Mijn Goddelijke Zoon, Ik, als de Moeder van God en de kinderen van God , kom om u te beveiligen, want de zegeningen van de almachtige God zijn zeer dringend.”

“De vulkanen in Italië , Mexico en IJsland staan ​​op ontploffen. Bid, Mijn lieve kinderen, want in de Verenigde Staten is er ook een zeer actieve vulkaan en als deze vulkaan uitbarst, zullen vele miljoenen kinderen sterven. Daarom vraag ik, lieve kinderen, denk eens na over de Woorden die ik jullie gedurende vele, vele decennia heb gegeven, dat de tijd dringt, omdat de mensheid hun God opzij heeft gezet. Door God opzij te zetten, hebben ze ook Mij, hun Moeder, aan de kant gezet, wat onze kinderen veel kwelling en lijden zal brengen.”

“Wat kan ik nog meer zeggen, als ik de wereld rondgereisd heb? De Boodschap die ik aan de mensheid geef, blijft dezelfde, omdat Onze kinderen weigeren te luisteren. Wat kan ik nog meer voor je doen. Jullie zullen doorgaan op de weg, totdat de mensheid geconfronteerd wordt met een wereldoorlog en wat zullen jullie dan doen, lieve kinderen. Het heeft geen zin om te pleiten voor Gods barmhartigheid, want tenzij de hele wereld zich tot God wendt, zal de mensheid in grote moeilijkheden komen.”

“Vandaag, als de Koningin van Hemel en Aarde , smeek ik Onze kinderen om alsjeblieft te luisteren, want de tijd is erg kort. Ik vraag Onze kinderen om te bidden voor alle Zieners van de wereld, dat zij zich verenigen als één lichaam om de Antichrist en zijn Heerschappijen te bestrijden . Bid voor de Heilige Moeder Kerk, zodat het veel van de fouten zal herkennen die het de mensheid heeft veroorzaakt. Ik hou van jullie, lieve kinderen en ik zegen jullie: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Vandaag heb ik vele miljoenen Cherubijnen met Mij meegebracht. Deze Cherubijnen zullen jullie beschermen, omdat veel van de dingen die komen gaan veel zullen vernietigen dat nog goed is in de wereld. Daarom vraag ik, lieve kinderen, om te bidden. Ik hou van jullie lieve kinderen en ik zegen jullie: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Onze Lieve Vrouw komt naar me toe en kust mijn voorhoofd.

ONZE VROUW: “Ik weet, lieve zoon, dat je lijdt, maar vertrouw Mij, want dit lijden zal zeer binnenkort voorbijgaan, zodat je Gods Heilige Wil kunt vervullen, die voor de Kerk is – voor de redding van de mensheid. Ik zegen je, Mijn zoon: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Veel van de kleine engeltjes zweven om me heen. Er zijn er miljoenen – zoveel engelen.

ONZE DAME: “Ja Mijn zoon, er zijn vele, vele engelen en veel van deze engelen zullen op de weg worden gezet, zodat Mijn kinderen niet ontmoedigd raken. Wees niet bang. Ik hou van je, lieve zoon en Mijn kinderen en ik zegen je: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Ga in de Vrede van Christus, Mijn Goddelijke Zoon, Jezus.”

WILLIAM : Onze-Lieve-Vrouw buigt voorover, knikt met haar hoofd en gaat terug en de engelen zweven rond – zoveel engelen. Ze gaan terug met Onze Lieve Vrouw. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.