Luz de Maria, 18 Iunie 2021

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
18 IUNIE 2021

Poporul Meu, iubit Popor al Meu:


Primiți Pacea Mea, atât de necesară în toată omenirea.


Continuați ca oi fără păstor…


TRECEȚI PE DEPARTE FĂRĂ A ASCULTA VOCEA MEA, NU MĂ RECUNOAȘTEȚI ȘI CEI CE MĂ RECUNOSC, NU MĂ ASCULTĂ.
SUNT ATÂT DE PUȚINI CEI CARE MĂ IUBESC ȘI MĂ ASCULTĂ!


Vă chem la convertire URGENT! (Mc 1,15). Răul pândește fără odihnă, cu sloganul lui de a dăuna copiilor Mei și a-i distruge, de aceea trebuie să fiți iubire cum Eu sunt Iubire.


RĂUL A OTRĂVIT POPORUL MEU ÎN MOD SERIOS. V-a otrăvit mintea, gândul, cuvântul și inima pentru ca faptele și actele voastre să fie nocive. Din acest motiv vă purific și permit Purificarea, totuși copiii Mei continuă fără a se transforma în creaturi noi, merg uitând că grâul crește împreună cu neghina (Mt 13, 24-30) și astfel vor continua.


Avansați cu grijă. Legea Mea va fi invalidată și Biserica Mea va întâmpina apelurile demonilor, disprețuindu-Mă. Câtă suferință vă așteaptă!


În Poporul Meu un mic număr de creaturi umane Îmi solicită continuu ca AVERTISMENTUL SĂ FIE CURÂND ȘI AȘA VA FI, de aceea vă purific constant, vă modelez cu grabă.


Sunt atâția cei care se numesc pe ei înșiși copiii Mei, dar cunoscând momentul în care semnele și semnalele vă vorbesc de venirea a tot ce ați așteptat de atât de mult timp, continuă negând Planurile Mele…


SEMNELE ȘI SEMNALELE PE CARE EU LE PERMIT PENTRU CA SĂ VĂ CONVERTIȚI SUNT DEZMINȚITE DE EREZI, CARE DORESC CONDAMNAREA FIDELILOR MEI.


Poporul Meu:


Fidelul Meu, sfântul Arhanghel Mihail, v-a chemat la o zi de rugăciune mondială, înaintea nevoii imediate de convertirea copiilor Mei.


RĂSPUNSUL ACESTEI CHEMĂRI A FOST CEL AL UNUI POPOR IUBITOR DE DOMNUL ȘI DUMNEZEUL LUI. Dăruirea unui mare număr al copiilor Mei acestei chemări menține Milostivirea Mea revărsându-se asupra fiecărei creaturi umane. Însetatul care satură setea, înfometatul care se hrănește, cel care suferă spiritual să vindece acea suferință, cel care nu s-a convertit va simți chemarea, tulburatul va găsi pace, de fiecare va depinde răspunsul, Eu Mă ofer.


ACESTA ESTE RĂSPUNSUL MEU LA ATENȚIA POPORULUI MEU ÎNAINTEA CHEMĂRII IUBITULUI MEU SFÂNT ARHANGHEL MIHAIL. LEGIUNILE MELE CEREȘTI SE GĂSESC ÎN AȘTEPTAREA INVOCAȚIEI ALOR MEI, ÎN SPECIAL ÎN ACEST MOMENT, PENTRU A VĂ PROTEJA ÎN TOT MOMENTUL.


Continuați uniți adevăratului Magisteriu al Bisericii Mele.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru ca ai Mei copii să se sature de acest moment de lapte și miere spirituală.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru frații voștri, pentru cei care vor suferi curând.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru ca boala să treacă pe departe înaintea voastră.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, pământul se cutremură cu forță, sudul este purificat.


Poporul Meu:


DOCILITATEA ȘI RĂSPUNSUL APELURILOR CASEI MELE ESTE PENTRU FIECARE CREATURĂ UMANĂ PROTECȚIE ȘI BINECUVÂNTARE SUB FORMĂ SPECIALĂ.


Vă binecuvântez, vă iubesc.


Al vostru Isus

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.