Luz de Maria, 3 Iulie 2021

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE IUBITA LUI, LUZ DE MARIA
3 IULIE 2021

Popor iubit al Lui Dumnezeu:


Vă binecuvântez, mențineți-vă fideli Preasfintelor Inimi, cerând Darul Iubirii.


PROCLAMAȚI MĂREȚIA REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS. ADORAȚI-L, FACEȚI REVERENȚĂ ÎNAINTEA NUMELUI SĂU, DEȘI CEI CARE SUNT ÎN JURUL VOSTRU NU CRED, NU VĂ TEMEȚI SĂ PROCLAMAȚI CREDINȚA VOASTRĂ ÎN DUMNEZEU UNUL ȘI ÎNTREIT.


Este esențială UNITATEA POPORULUI LUI DUMNEZEU în aceste momente mai mult decât în altele, înaintea întâmpinării în Biserică a tot ce este păgân, rătăcind cu aceste modernisme adevăratul Magisteriu în schimbul actelor rușinoase profane.


Fiți adevărați, fiți creaturi ce nu întâmpină modernisme, fiți iubitori ai Sângelui Dumnezeiesc al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, știind că de nimic nu trebuie să vă temeți pentru că sunteți apărați de Legiunile mele Cerești.


Trebuie să vă rugați cu inima, trebuie să vă rugați pentru convertirea voastră și cea a fraților voștri pentru ca să ieșiți din întunericul în care trăiți.


Atâtea morminte văruite ce merg din eșec în eșec, înaintea propriului „ego” ce vă împiedică să faceți binele!


Atâția petrec zilele fără a se opri să mediteze la ce vor trăi în Avertisment, fiind neascultători și fără să se fi decis să restructureze viața lor spre bine!


Există atâtea morminte văruite, impunătoare, exigente, care își aduc glorie deșartă lor înșiși, privind eul lor!


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, Pământul se cutremură puternic, trebuie să țineți provizii de tot ce e specific necesar pentru supraviețuire, nu numai personal și familiar, dar ale fraților. Depozitați miere, acest aliment este benefic. Totodată, depozitați ceea ce îi este fiecăruia posibil.


Purificarea omenirii continuă. Mari evenimente provin din apă, din vânt, de la vulcani, și atâtea altele produs al omului însuși. Foamea se extinde în țări. Soarele se menține trimițând efectele sale asupra Pământului, ceea ce va face ca omenirea să dea înapoi.


Este importantă rugăciunea Sfântului Rozariu, Regina și Mama Noastră ascultă pe cei care o roagă cu inima.


Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru neprevăzutele și devastatoarele efecte ale naturii pe Pământ.


Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru ca să crească conștiința acestui moment algid în copiii Lui Dumnezeu.


Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, Franța suferă. Statele Unite, Indonezia, Costa Rica, Columbia și Bolivia sunt puternic cutremurate.


Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, Biserica întâmpină noutăți, Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, sângerează. Regina Noastră plânge.


POPOR AL LUI DUMNEZEU, VEȚI PRIVI FIRMAMENTUL ȘI CU UIMIRE VEȚI CLAMA NUMELE LUI DUMNEZEU, UNUL ȘI ÎNTREIT. ADORAȚI, REPARAȚI, IUBIȚI PE DUMNEZEU UNUL ȘI ÎNTREIT, FIȚI FIDELI, FĂRĂ A ASCUNDE CREDINȚA PE CARE O PROFESAȚI.


Regina și Mama Noastră vă poartă în Inima Ei.


Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, are numele voastre scrise în Inima Lui cu Sângele Lui Dumnezeiesc.


Primiți pace, binecuvântări.


Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Rugăciunea este comunicare cu Preasfânta Treime, cu Mama noastră.


Rugăciunea cu inima ne duce să fim conștienți de faptul că intrăm în acea relație care în fiecare moment se afirmă mai mult și ne dă siguranța faptului că trăim în lume, dar nu suntem din lume.


Să ne placă rugăciunile pe care Cerul însuși ni le-a dictat și așa în unitate, Poporul Lui Dumnezeu este ascultat. (descarcă carte de rugăciuni)


Sfântul Mihail ne anunță de o serie de evenimente pentru ca să avem în vedere cursul lor întocmai și ne cheamă să ținem alimente neperisabile, ceea ce fiecare poate. Să nu o uităm, să nu o lăsăm pentru mâine.


Fraților, suntem discipoli și apostoli ai Lui Cristos, trebuie să fim fermi în Credință, să nu o deghizăm, dar să o mărturisim.


Amin.

__________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.