Petrus Romanus, Juli 2021 kl.

_________________________________________________________________

Melding 831 – 3. juli 2021 | Lille småstein (littlepebble.org)

VÅR HERRE: “Jeg velsigner deg, min hvite klippe – Frelsens klippe for den hellige moderkirken, og jeg ønsker deg velkommen her i dag: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Jeg ønsker å hilse på alle barna mine i verden – spesielt i dag. Det er festen for den tredelte pakt som jeg inngikk med deg min hellige sønn for så mange år siden. ”

WILLIAM: Det hellige skinnende tingen  kommer ut av kroppen min og går inn i vår Herres kropp; fra vår Herre går det inn i Vår Frue og kommer så tilbake til meg.

VÅR HERRE: “Dette, sønnen min, er veldig viktig, mye mer enn hva du tror. Den tredelte pakt ble inngått med deg, min sønn, for så mange år siden, og denne pakt skal gi deg din rolle som pave Peter II, lille Abraham . Denne rollen har du fått av min far i himmelen, og denne rollen vil bli oppfylt veldig snart, fordi pave Benedikt snart vil komme inn i himmelen, fordi han vil gå nedover martyrdømsveien, veldig snart.

“Kjenn dette barna mine, at tidenes tider er her, og du har bare veldig få korte år igjen, og mange av problemene i verden vil utfolde seg, veldig raskt. Den tredje verdenskrig vil komme inn i verden, veldig snart, og det er av den grunn jeg ber Maria Divine Mercy om å overbringe budskapet om stor betydning for menneskeheten. Dere må forstå dette Mine kjære barn, før den store krigen kommer inn i livet til millioner og millioner av mennesker, vil mange flere forstyrrende ting komme til verden. “

“Svært snart vil nok en ødeleggelse komme til deg – det vil være et virus som vil angripe hjertet, og dette viruset vil spre seg over hele verden og drepe mange, mange barn. Men før det kommer til verden, har jeg levert et budskap til menneskeheten gjennom MDM – den siste og siste seer av alle seerne som jeg har sendt til verden. Jeg ber barna våre om å lytte nøye. fordi menneskeheten har en kort veke før den store krigen starter. ”

“Du skal vite, kjære barn, at Russland og Kina virkelig vil forene seg, men med tiden vil Russland se at det har gjort en stor bommert, og selv om Russland og Kina til slutt vil vinne, men til slutt vil begge disse nasjonene være tuktet og mange av våre barn fra disse nasjonene vil vende seg til meg. ”

“Jeg ber barna i Tyskland, Polen, Frankrike og Italia om å være forberedt, fordi Antikrist ønsker å overta de kontrollerende nasjonene i Europa og vil – gjennom konflikten som kommer veldig snart.”

“ Frankrike vil bli straffet internt, fordi muslimene vil skape et stort bry for å ødelegge den katolske troen, og når dette skjer, vil Frankrike gå inn i borgerkrig. Spania og Portugal vil også bli tiltrukket av denne krigen, og de i landene som er i tråd med Libanon , Syria og Iran , vil bringe landene i Midt-Østen og føre krig til Israel, og mange vil omkomme kjære barn.

“Be for England , for snart vil den engelske dronningen omkomme og føre til stor forvirring blant folket. Mine barn, Mine barn, dere skjønner ikke hva dere holder på med. Den nåværende pandemien , selv om den dreper mange sjeler, er bare begynnelsen på hendelsene som vil ta over verden, fordi vulkaner vil bryte ut i mange land i verden og bringe et mørke over verden, og dette vil bringe opplysning over mange av barna våre, fordi de vil forstå at dette ikke er normalt. ”

«Be for Taiwan , kjære barn og for Hong Kong , fordi det er mitt ønske at disse nasjonene forblir av Vesten, selv om Vesten har falt i stort mørke. Be for India , kjære barn, fordi pandemien har nådd mange sjeler, men deres hengivenhet til meg er den viktigste. Det er gjennom deres kjærlighet til Min guddommelighet, de vil forstå sannheten. ”

“Be for USA , fordi denne nasjonen faller raskt, fordi barna mine ikke tror nok på sannheten.”

“Be for min Donald Trump at han vil ta regjering igjen, for å rette opp mine barns vei, for med mindre han blir ført inn i regjeringen, vil barna mine gå stadig lenger inn i mørket.”

“Be for USA , fordi Kina og Russland har planer om å angripe denne nasjonen – og dette gjelder også Australia – selv om Australia er en nasjon med svært få mennesker, men Kina ønsker å overta den, så derfor ber jeg barna våre å be dypt. ”

“Jeg elsker deg, mine barn, og jeg ber veldig mye om dine bønner – spesielt på festen for den tredelte pakt , fordi denne pakt har en veldig spesiell betydning for disse tider. Jeg elsker deg, min hellige sønn William. Ta mot og vet at Mine planer for deg vil bli oppfylt. Fortsett å bære korset, for snart vil du bli frigitt fra dette korset, og da vil du være i stand til å gjøre det arbeidet jeg ønsker deg å gjøre. Du vil reise verden noen få ganger, men for det meste vil du bilokalisere til mange av de som ser på sannheten og på veiledning. Du er veldig elsket, min kjære sønn og jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM: Fra denne velsignelsen kommer en tredobbelt velsignelse fra Faderen og Sønnen og Den Hellige Ånd. Vår Frue kommer frem. Hun kysser Jesus på kinnet:

VÅRE DAME: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

“Jeg hilser på deg Min elskede sønn William, fremtidig vikar for Guds hus på jorden. Det vil ikke vare lenge nå, kjære sønn, for tiden går veldig raskt fremover, selv om fienden har holdt deg i lenker, men fienden vil bli beseiret, og du vil være fri, ettersom det er så mye å gjøre, min hellige sønn, for å gjenopprette Holy Mother Church, fordi Francis, biskopen i Roma , har forårsaket mye forvirring i Holy Mother Church, og han vil bringe den ned. ”

“Jeg, dronningen av himmel og jord, reiser deg, min sønn, slik at du vil gjenopprette den hellige moderkirken i sin siste time. Dette er en tid med store prøvelser for våre barn, og når denne rettssaken går ut, vil det være større prøvelser som vil følge, til den store krigen som kommer. Men denne krigen vil bare vare veldig kort tid, fordi mange millioner av våre barn vil omkomme, men så vil jeg bringe den store advarselen , for å bringe liv tilbake i kirken, og milliarder av sjeler vil bli omgjort til sannheten. Dette, Mine barn, blir det siste slaget ved Holy Mother Church, fordi Antikrist vil bli satt fri for å friste menneskeheten til å følge ham, men du, min hellige sønn, vil motsette ham og lede den hellige moderkirken – selv om det vil være veldig vanskelig – men du vil lede kirken til endelig seier. ”

“Be, min sønn og kjære barn, be om at den siste dogmaen skal kunngjøres, Mediatrix of All Graces and Co Redemptrix and Advocacy , fordi det er i denne store dogmaen at kirken vil bli styrket og bære korset til siste øyeblikk. ”

“Du, min kjære sønn, er det mystiske ektefellen til mitt hjerte, og gjennom den tredelte pakt , som du bærer og vil bære for å inngå evig lykke, vil du gi frukt og glede til verden – og ikke vær redd, kjære sønn , for hva som skal skje med Australia og mange deler av verden. Be, kjære barn, be. ”

“Jeg elsker dere, kjære barn, og jeg velsigner dere: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM: St. Joseph kommer frem med St. Michael, St. Peter og St. Paul. St. Joseph velsigner oss:

SAINT JOSEPH: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn.”

“Jeg hilser på deg, min elskede sønn William. I dag er en stor og gledelig dag for oss i himmelen, fordi Gud i sin store visdom har gitt deg den tredobbelte pakt , som er en velsignelse for hver sjel, og med tiden vil Guds barn forstå denne gaven. Du skal ta mot, min sønn, for Gud har stor visdom og forståelse av hva han gjør for deg. “

“Du er veldig elsket av himmelen, kjære William. Ikke vær redd, for alt som himmelen har fortalt deg i mange år, vil snart være ferdig, og jeg, St. Joseph, har alltid tilbudt meg å være din beskytter og beskytter, og jeg elsker deg, kjære bror, og jeg velsigner deg: navnet på Faderen og Sønnen og Den hellige ånd. Amen. ”

WILLIAM: Jeg kan se St. Michael og St. Amor Dei – de hilser på meg og jeg takker dem, St. Peter og St. Paul holder begge opp en nøkkel til pavedømmet. St. Michael sier:

SAINT MICHAEL: “Disse nøklene til Kirkens rike har blitt gitt til deg for lenge siden, og veldig snart vil de bli din standard, fordi du vil være Peter II – lille Abraham.”

WILLIAM: St. Peter og St. Paul velsign meg med sine kors:

SAINT PETER & SAINT PAUL: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM: Jesus snakker nå:

VÅR HERRE: “Du ser, min elskede sønn, Vi fra himmelen glemmer ikke noe, for det som ble lovet, vil bli holdt og Vi av himmelen velsigner deg, min sønn, for å styrke deg, for snart vil du bli løslatt og styrke vil bli gitt til deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM: Jesus og Maria med St. Michael englene og de hellige utgjør korsets tegn: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

SAINT JOSEPH: “Jeg takker deg, min sønn og jeg velsigner deg; hold deg sterk. ”

WILLIAM: Jesus snur ikke ryggen, men han beveger seg sakte bakover med de hellige og englene. Det er mange, mange engler som nå har sluttet seg til himmelen når de går tilbake til Det hvite kors. Jesus sa at de hvite korsene er her for å bli gitt til Guds folk.

_________________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.