Petrus Romanus, 3 Juli 2021

____________________________________________________________

Meddelande 831 – 3 juli 2021 | Liten sten (littlepebble.org)

VÅR HERR: ”Jag välsignar dig, min vita klippa – Frälsningsstenen för den heliga moderkyrkan och jag välkomnar dig här idag: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Jag vill hälsa alla mina barn i världen – särskilt idag. Det är festen för det tredubbla förbundet som jag slöt med er min heliga son för så många år sedan. ”

WILLIAM: Det heliga lysande tinget  kommer ut ur min kropp och går in i vår Herres kropp; från vår Herre går det in i Vår Fru och kommer sedan tillbaka till mig.

VÅR HERR: ”Det här, min son, är mycket betydelsefullt, mycket mer än vad du tror. Det tredubbla förbundet har ingåtts med dig, min son, för så många år sedan och detta förbund är för att frambringa din roll som påve Peter II, lilla Abraham . Denna roll har du fått av min Fader i himlen och denna roll kommer att fullgöras inom kort, eftersom påven Benedictus snart kommer in i himlen, för att han kommer att gå ner på martyrdödets väg, mycket snart. ”

”Vet detta mina barn, att tiden är här och att du har mycket få år kvar och många av problemen i världen kommer att utvecklas mycket snabbt. Den tredje världskriget kommer in i världen, mycket snart, och det är av den anledningen jag frågar Maria Divine Mercy att leverera meddelandet av stor betydelse för mänskligheten. Ni måste förstå detta Mina kära barn, innan det stora kriget kommer in i miljoner och miljoner människors liv kommer många fler störande saker att komma till världen. ”

”Snart kommer en annan förödelse till dig – det kommer att vara ett virus som kommer att attackera hjärtat och detta virus kommer att spridas över hela världen och dödar många, många barn. Men innan det kommer till världen, har jag levererat ett meddelande till mänskligheten genom MDM – den sista och sista seraren av alla seare som jag har skickat till världen. Jag ber våra barn att lyssna mycket noga. för mänskligheten har en kort veke innan det stora kriget startar. ”

”Ni ska veta, kära barn, att Ryssland och Kina verkligen kommer att förenas, men med tiden kommer Ryssland att se att det har gjort ett stort misstag och även om Ryssland och Kina i slutändan kommer att vinna, men i slutändan kommer båda dessa nationer att bli tuktad och många av våra barn från dessa nationer kommer att vända sig till mig. ”

“Jag ber barnen i Tyskland, Polen, Frankrike och Italien vara beredda, för Antikrist vill ta över de kontrollerande nationerna i Europa och kommer – genom konflikten som kommer snart.”

” Frankrike kommer att straffas internt, eftersom muslimerna kommer att skapa ett stort besvär för att förstöra den katolska tron ​​och när detta inträffar kommer Frankrike att gå in i inbördeskrig. Spanien och Portugal kommer också att lockas till detta krig och de i de länder som är i linje med Libanon , Syrien och Iran kommer att föra länderna i Mellanöstern och föra krig till Israel och många kommer att förgås kära barn. ”

”Be för England , för snart kommer den engelska drottningen att förgås och ge stor förvirring bland dess folk. Mina barn, Mina barn, ni förstår inte vad ni gör. Den nuvarande pandemin , även om den dödar många själar, är bara början på de händelser som kommer att ta över världen, eftersom vulkaner kommer att bryta ut i många länder i världen och föra ett mörker över världen och detta kommer att ge upplysning över många av våra barn, för de kommer att förstå att detta inte är normalt. ”

”Be för Taiwan , kära barn och för Hongkong , för det är min önskan att dessa nationer ska förbli av väst, även om väst har fallit i stort mörker. Be för Indien , kära barn, för pandemin har nått många själar, men deras hängivenhet mot mig är det viktigaste. Det är genom deras kärlek till Min gudomlighet, de kommer att förstå sanningen. ”

”Be för USA , för denna nation faller snabbt, för att mina barn inte tror tillräckligt på sanningen.”

“Be för min Donald Trump att han återigen kommer att ta regeringstid, för att korrigera mina barns väg, för om inte han förs in i regeringen, kommer mina barn att gå längre och längre in i mörkret.”

”Be för USA , för Kina och Ryssland har planer på att attackera denna nation – och detta gäller även Australien – även om Australien är en nation med mycket få människor, men Kina vill ta över den, så därför ber jag våra barn att be djupt. ”

”Jag älskar er, mina barn, och jag ber mycket om era böner – speciellt på det trefaldiga förbundets högtid , för detta förbund har en mycket speciell betydelse för dessa tider. Jag älskar dig, min heliga son William. Ta mod och vet att Mina planer för dig kommer att uppfyllas. Fortsätt att bära korset, för snart kommer du att frigöras från detta kors och då kommer du att kunna utföra det arbete som jag önskar dig att göra. Du kommer att resa världen några gånger, men mestadels kommer du att resa till många av de som ser på sanningen och på vägledning. Du är väldigt älskad, min kära son och jag välsignar dig: i Faderns och Sonens och Den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Från denna välsignelse kommer en tredubbel välsignelse från Fadern och Sonen och den Helige Ande. Vår Fru kommer fram. Hon kysser Jesus på kinden:

VÅR DAMA: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

”Jag hälsar dig Min älskade son William, framtida präst för Guds hus på jorden. Det kommer inte att dröja länge nu, kära son, för tiden går mycket snabbt fram, även om fienden har hållit dig i kedjor, men fienden kommer att övervinnas och du kommer att vara fri, eftersom det finns så mycket att göra, min heliga sonen, för att återställa Holy Mother Church, eftersom Francis, biskopen i Rom , har orsakat mycket förvirring i Holy Mother Church och han kommer att få ner den.

”Jag, drottningen av himmel och jord, uppfostrar dig, min son, så att du kommer att återställa Holy Mother Church i sin sista timme. Detta är en tid med stora prövningar för våra barn och när denna rättegång passerar kommer det att finnas större prövningar som kommer att följa, tills det stora kriget som kommer. Men detta krig kommer bara att pågå under mycket kort tid, för många miljoner av våra barn kommer att förgås, men då kommer jag att ta med den stora varningen , för att återföra liv till kyrkan och miljarder själar kommer att omvandlas till sanningen. Detta, Mina barn, kommer att bli den sista striden vid Holy Mother Church, eftersom Antikrist kommer att frigöras för att fresta mänskligheten att följa honom, men du, min heliga son, kommer att motsätta honom och leda Holy Mother Church – även om det kommer att bli mycket svårt – men du kommer att leda kyrkan till slutlig seger. ”

”Be, min son och kära barn, be om att den sista dogmen ska utropas, Mediatrix of All Graces and Co Redemptrix and Advocacy , för det är i denna stora dogma som kyrkan kommer att stärkas och bära korset till det sista ögonblicket. ”

”Du, min kära son, är mitt hjärtas mystiska maka och genom det tredubbla förbundet , som du bär och kommer att bära för att gå in i evig salighet, kommer du att ge frukt och glädje till världen – och var inte rädd, kära son , för vad som ska hända med Australien och många delar av världen. Be, kära barn, be. ”

”Jag älskar er, kära barn och välsignar er: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: St. Joseph kommer fram med St. Michael, St. Peter och St. Paul. St. Joseph välsignar oss:

SAINT JOSEPH: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn.”

”Jag hälsar dig, min älskade son William. Idag är en stor och glad dag för oss i himlen, för Gud har i sin stora vishet gett dig det tredubbla förbundet , som är en välsignelse för varje själ och med tiden kommer Guds barn att förstå denna gåva. Du ska ta mod, min son, för Gud har stor visdom och förståelse för vad han gör för dig. ”

”Du är väldigt älskad av himlen, min kära William. Var inte rädd, för allt som himlen har sagt till dig under många år kommer snart att slutföras och jag, St Joseph, har alltid erbjudit dig att vara din beskyddare och beskyddare och jag älskar dig, kära bror och jag välsignar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Jag kan se St. Michael och St. Amor Dei – de hälsar på mig och jag tackar dem, St. Peter och St. Paul håller båda upp en påvaktens nyckel. St. Michael säger:

SAINT MICHAEL: ”Dessa nycklar till kyrkans kungarike har fått dig redan för länge sedan och mycket snart kommer de att bli din standard, för du blir Peter II – lilla Abraham.”

WILLIAM: St. Peter och St Paul välsigna mig med sina kors:

SAINT PETER & SAINT PAUL: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Jesus talar nu:

VÅR HERR: ”Du ser, min älskade son, Vi av himlen glömmer inte någonting, för det som lovades kommer att hållas och Vi av himlen välsignar dig, min son, för att stärka dig, för snart kommer du att släppas och styrka kommer att ges till dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Jesus och Maria med St Michael änglarna och de heliga gör korsets tecken: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

SAINT JOSEPH: ”Jag tackar dig, min son och jag välsignar dig; var stark.”

WILLIAM: Jesus vänder inte ryggen, men han rör sig långsamt bakåt med de heliga och änglarna. Det finns många, många änglar som nu har gått med i himlen när de går tillbaka in i Vita korset. Jesus sa att de vita korsen är här för att ges till Guds folk.

____________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.