Petrus Romanus, 3 Korrik 2021

______________________________________________________________

Mesazhi 831 – 3 korrik 2021 | Guralecë e vogël (littlepebble.org)

Zoti ynë: “Unë të bekoj ty, Shkëmbi im i Bardhë – Shkëmbi i Shpëtimit për Kishën e Shenjtë Nënë dhe ju mirëpres këtu këtu: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen Unë dëshiroj të përshëndes të gjithë fëmijët e Mi në botë – veçanërisht sot. Kjo është festa e trefishtë besëlidhjes të që kam bërë me djalin tim të shenjtë, kështu që shumë vite më parë. “

WILLIAM: Gjëja e Shenjtë e Shndritshme  po del nga trupi im dhe po hyn në Trupin e Zotit tonë; nga Zoti ynë hyn te Zoja dhe pastaj kthehet tek unë.

Zoti ynë: “Ky, biri im, është shumë domethënës, shumë më tepër se sa mendon ti. Besëlidhja Trefishtë u bë me ty, biri im, shumë vite më parë dhe kjo Besëlidhje do të sjellë rolin tënd si Papa Pjetri II, Abrahami i Vogël . Ky rol ju është dhënë nga Ati Im në Qiell dhe ky rol do të përmbushet shumë shpejt, sepse Papa Benedikti së shpejti do të hyjë në Parajsë, sepse ai do të shkojë në rrugën e Martirizmit, shumë shpejt. “

“Dijeni këtë Fëmijët e mi, se koha e kohërave është këtu dhe ju keni mbetur, por shumë pak vite të shkurtra dhe shumë nga problemet në botë do të shpalosen, shumë shpejt. Lufta e Tretë Botërore do të hyjë në botë, shumë shpejt, dhe për këtë arsye unë i kërkoj Maria Hyjnisë Mëshirën që të japë Mesazhin e Rëndësisë së Madhe për njerëzimin. Ju duhet ta kuptoni këtë Fëmijët e mi të dashur, para se Lufta e Madhe të hyjë në jetën e miliona dhe miliona njerëzve, shumë gjëra më shqetësuese do të vijnë në botë. “

“Shumë shpejt, një shkatërrim tjetër do të vijë tek ju – do të jetë një Virus që do të sulmojë zemrën dhe ky Virus do të përhapet në të gjithë botën duke vrarë shumë, shumë fëmijë. Por, para se ajo të vijë në botë, unë i kam dhënë një Mesazh njerëzimit përmes MDM – Shikuesit të fundit dhe Përfundimtar të të gjithë Shikuesve që unë i kam dërguar botës. U kërkoj fëmijëve tanë të dëgjojnë me shumë kujdes. sepse njerëzimi ka një fitil të shkurtër, para se të fillojë Lufta e Madhe . “

“Ju duhet ta dini, fëmijë të dashur, se Rusia dhe Kina do të bashkohen me të vërtetë, por me kalimin e kohës Rusia do të shohë se ka bërë një gabim të madh dhe edhe pse Rusia dhe Kina në fund të fundit do të fitojnë, por në fund të dy këto Kombe do të i ndëshkuar dhe shumë nga fëmijët tanë nga këto Kombe do të kthehen tek Unë. “

“Unë kërkoj nga fëmijët e Gjermanisë, Polonisë, Francës dhe Italisë që të jenë të përgatitur, sepse Antikrishti dëshiron të marrë nën kontroll kombet e Evropës dhe do – përmes konfliktit që do të vijë shumë shpejt.”

“ Franca do të ndëshkohet brenda, sepse myslimanët do të krijojnë një sherr të madh për të shkatërruar Besimin Katolik dhe kur kjo të ndodhë, Franca do të hyjë në luftë civile. Spanja dhe Portugalia gjithashtu do të tërhiqen nga kjo luftë dhe ato në vendet që janë në linjë me Libanin , Sirinë dhe Iranin , do të sjellin vendet e Lindjes së Mesme dhe do të sjellin luftë në Izrael dhe shumë do të vdesin fëmijë të dashur. “

“Lutuni për Anglinë , sepse së shpejti Mbretëresha Angleze do të vdesë dhe do të sjellë konfuzion të madh në mesin e njerëzve të saj. Fëmijët e mi, fëmijët e mi, ju nuk e kuptoni se për çfarë jeni duke bërë. Pandemia aktuale , edhe pse vret shumë shpirtra, është vetëm fillimi i ngjarjeve që do të pushtojnë botën, sepse Vullkanet do të shpërthejnë në shumë vende të botës, duke sjellë një errësirë ​​në botë dhe kjo do të sjellë ndriçim tek shumë e fëmijëve tanë, sepse ata do ta kuptojnë se kjo nuk është normale. “

“Lutuni për Tajvanin , fëmijë të dashur dhe për Hong Kong , sepse është dëshira ime që këto Kombe të qëndrojnë në Perëndim, edhe pse Perëndimi ka rënë në errësirë ​​të madhe. Lutuni për Indinë , fëmijë të dashur, sepse Pandemika ka arritur në shumë shpirtra, por përkushtimi i tyre ndaj Meje është më i rëndësishmi. Throughshtë përmes dashurisë së tyre për Hyjninë time, ata do të kuptojnë të Vërtetën. “

“Lutuni për Shtetet e Bashkuara , sepse ky Komb po bie shpejt, sepse fëmijët e Mi nuk besojnë sa duhet në të Vërtetën.”

“Lutuni për Donald Trump-in tim që ai të marrë sundimin edhe një herë, për të korrigjuar rrugën e fëmijëve të Mi, sepse nëse nuk sillet në Qeveri, fëmijët e Mi do të shkojnë gjithnjë e më tej në errësirë.”

“Lutuni për Shtetet e Bashkuara , sepse Kina dhe Rusia kanë plane për të sulmuar këtë Komb – dhe kjo vlen edhe për Australinë – edhe pse Australia është një Komb i shumë pak njerëzve, por Kina dëshiron ta marrë atë, prandaj, unë i pyes fëmijët tanë të lutemi thellë ”.

“Unë ju dua, fëmijët e Mi dhe kërkoj shumë për lutjet tuaja – veçanërisht në Festën e Besëlidhjes Treshe , sepse kjo Besëlidhje ka një kuptim shumë të veçantë për këto kohë. Unë të dua, biri im i shenjtë William. Merrni guximin dhe dijeni se Planet e Mia për ju do të përmbushen. Vazhdoni ta mbani Kryqin, sepse së shpejti do të liroheni nga ky Kryq dhe pastaj do të jeni në gjendje të bëni punën që unë dëshiroj të bëni. Ju do të udhëtoni në botë disa herë, por më së shumti do të dyfishoheni tek shumë nga Shikuesit që janë duke pritur të Vërtetën dhe udhëzimin. Ju jeni shumë të dashur, biri im i dashur dhe Unë ju Bekoj: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Nga ky Bekim vjen një Bekim i Trefishtë nga Ati dhe Biri dhe Shpirti i Shenjtë. Zoja na del përpara. Ajo e puth Jezusin në faqe:

Zonja Jonë: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Unë ju përshëndes djali im i dashur Uilliam, Vikar i ardhshëm i Shtëpisë së Zotit mbi Tokë. Nuk do të vonojë shumë, bir i dashur, sepse koha po ecën përpara shumë shpejt, edhe pse armiku të ka mbajtur në zinxhirë, por armiku do të mposhtet dhe ti do të jesh i lirë, pasi ka shumë për të bërë, moj bir i shenjtë, për të rivendosur Kishën e Shenjtë Nënë, sepse Françesku, Peshkopi i Romës , ka shkaktuar shumë konfuzion në Kishën e Shenjtë Nënë dhe ai do ta rrëzojë atë. “

“Unë, Mbretëresha e Qiellit dhe e Tokës, po të rrit ty, biri im, në mënyrë që të rivendosësh Kishën e Shenjtë Nënë në orën e saj të fundit. Kjo është një kohë sprova e shkëlqyeshme për fëmijët tanë dhe kur kjo gjyq të kalojë, do të ketë sprova më të mëdha që do të pasojnë, deri në Luftën e Madhe që do të vijë. Por kjo luftë do të zgjasë vetëm një kohë shumë të shkurtër, sepse shumë miliona fëmijë tanë do të vdesin, por atëherë unë do të sjell Paralajmërimin e Madh , për të sjellë përsëri jetën në Kishë dhe miliarda shpirtra do të kthehen në të Vërtetë. Kjo, Fëmijët e Mi, do të jetë Beteja Finale e Kishës Nënë e Shenjtë, sepse Antikrishti do të lirohen të lirë për ta tunduar njerëzimin ta ndjekë atë, por ti, biri im i shenjtë, do ta kundërshtosh dhe do të udhëheqësh Kishën e Shenjtë Nënë – edhe pse do të jetë shumë e vështirë – por do ta udhëheqësh Kishën drejt Fitores Përfundimtare “.

“Lutuni, biri im dhe fëmijë të dashur, lutuni që Dogma e Fundit të shpallet, Mediatrix of All Graces and Co Redemptrix and Advocacy , sepse është në këtë Dogmë të Madhe që Kisha do të forcohet dhe do ta çojë Kryqin në momentin e fundit. ”

“Ti, biri im i dashur, je bashkëshorti mistik i zemrës sime dhe përmes Besëlidhjes Treshe , të cilën ti e mban dhe do ta bësh për të hyrë në Lumturinë e Përjetshme, do të sjellësh frytet dhe gëzimin në botë – dhe mos ki frikë, bir i dashur , për atë që do të ndodhë me Australinë dhe shumë pjesë të botës. Lutuni, fëmijë të dashur, lutuni ”.

“Unë ju dua, fëmijë të dashur dhe ju Bekoj: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Shën Jozefi del përpara me Shën Mikaelin, Shën Pjetrin dhe Shën Palin. Shën Jozefi na bekon:

SHENJ JOSEPH: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë.”

“Unë ju përshëndes, djali im i dashur William. Sot është një ditë e shkëlqyer dhe e gëzueshme për Ne në Qiell, sepse Zoti, me Urtësinë e Tij të Madhe, ju ka dhënë Besëlidhjen Treshe , e cila është një Bekim për çdo shpirt dhe me kalimin e kohës, fëmijët e Zotit do ta kuptojnë këtë dhuratë. Ti duhet të marrësh guximin, biri im, sepse Zoti ka Urtësi dhe Kuptim të madh për atë që po bën për ty. “

“Ju jeni shumë të dashur nga Parajsa, i dashur im Uilliam. Mos ki frikë, sepse gjithçka që Qielli ju ka thënë për shumë vite, do të përfundojë, shumë shpejt dhe unë, Shën Jozefi, kam ofruar të jem gjithnjë Mbrojtësi dhe Mbrojtësi juaj dhe ju dua, vëlla i dashur dhe ju bekoj: emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Unë mund të shoh Shën Michael dhe Shën Amor Dei – ata më përshëndesin dhe unë i falënderoj ata, Shën Pjetri dhe Shën Pali mbajnë të dy një Çelës të Papatit. Shën Michael thotë:

SHENT MIKHAEL: “Këta çelësa të Mbretërisë së Kishës ju janë dhënë tashmë shumë kohë më parë dhe shumë shpejt ato do të bëhen standardi juaj, sepse ju do të jeni Pjetri II – Abrahami i Vogël”.

WILLIAM: Shën Pjetri dhe Shën Pali më bekojnë me kryqet e tyre:

SHENT PJETRI & SHENT PAUL: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Jezusi tani flet:

Zoti Ynë: “E shihni, biri im i dashur, Ne të Qiellit nuk harrojmë asgjë, sepse ajo që ishte premtuar do të mbahet dhe Ne të Qiellit ju bekojmë, biri im, për t’ju forcuar, sepse shumë shpejt do të liroheni dhe forca do të t’ju jepet: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Jezusi dhe Maria me Shën Mikael Engjëjt dhe Shenjtorët bëjnë Shenjën e Kryqit: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

SHENJ JOSEFI: “Unë ju falënderoj, djali im dhe unë ju bekojmë; mbaj fort. ”

WILLIAM: Jezusi nuk e kthen shpinën, por Ai lëviz ngadalë mbrapa me Shenjtorët dhe Engjëjt. Ka shumë, shumë Engjëj që tani janë bashkuar me Parajsën, ndërsa kthehen në Kryqin e Bardhë. Jezusi tha se Kryqet e Bardha janë këtu për t’u dhënë njerëzve të Zotit.

______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.