Petrus Romanus, 3. Heinäkuuta 2021

______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/07/04/message-831-3-july-2021/

Herramme: ”Siunaan sinua, Valkoinen Kallioni – Pelastuskivi Pyhälle Äiti Kirkolle ja toivotan sinut tervetulleeksi tänne tänään: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Haluan tervehtiä kaikkia lapsiani maailmassa – etenkin tänään. Se on Kolmekertaisen liiton juhla, jonka tein kanssanne pyhä poikani niin monta vuotta sitten. “

William: Pyhä Shining Thing  on tulossa ulos ruumiistani ja menee Herramme Body; Herraltamme se menee Neitsyt ja tulee takaisin luokseni.

Herramme: ”Tämä, poikani, on hyvin merkittävä, paljon enemmän kuin mitä luulet. Kolmekertainen liitto tehtiin kanssasi, poikani, niin monta vuotta sitten, ja tämän liiton tarkoituksena on tuoda esiin sinun roolisi paavi Pietari II, pieni Abraham . Taivaallinen Isäni on antanut sinulle tämän roolin, ja tämä rooli täyttyy hyvin pian, koska paavi Benedict tulee pian taivaaseen, koska hän menee marttyyrikunnan tietä hyvin pian.

”Tietäkää tämä Lapseni, että aikojen aika on täällä ja teillä on jäljellä vain hyvin vähän lyhyitä vuosia ja monet maailman ongelmat ilmaantuvat hyvin nopeasti. Kolmas maailmansota tulee maailmaan, hyvin pian, ja se on tästä syystä pyydän Maria Divine Mercy välittää viestin suuri merkitys ihmiskunnalle. Teidän on ymmärrettävä tämä Rakkaat lapseni, ennen kuin suuri sota tulee miljoonien ja miljoonien ihmisten elämään, maailmaan tulee paljon enemmän häiritseviä asioita. “

“Hyvin pian sinulle tulee uusi tuho – se on virus , joka hyökkää sydämeen ja tämä virus leviää ympäri maailmaa tappamalla monia, monia lapsia. Mutta ennen kuin se tulee maailmaan, olen toimittanut viestin ihmiskunnalle MDM: n kautta – viimeisen ja viimeisen näkijän kaikista näkijöistä, jotka olen lähettänyt maailmalle. Pyydän lapsiamme kuuntelemaan hyvin tarkkaan. koska ihmiskunnalla on lyhyt sydän, ennen kuin suuri sota alkaa. “

“Teidän on tiedettävä, rakkaat lapset, että Venäjä ja Kiina todella yhdistyvät, mutta ajan myötä Venäjä näkee, että se on tehnyt suuren virheen ja vaikka Venäjä ja Kiina lopulta voittavatkin, mutta lopulta molemmat kansakunnat ovat kurittanut ja monet lapsistamme näistä kansakunnista kääntyvät Minun puoleen. “

“Pyydän Saksan, Puolan, Ranskan ja Italian lapsia valmistautumaan, koska Antikristus haluaa ottaa haltuunsa hallitsevat Euroopan kansat ja tahdon – hyvin pian tulevan konfliktin kautta.”

” Ranskaa rangaistaan ​​sisäisesti, koska muslimit aiheuttavat suuren vaivan katolisen uskon tuhoamiseksi, ja kun tämä tapahtuu, Ranska käy sisällissodassa. Espanja ja Portugali houkuttelevat myös tätä sotaa, ja Libanonin , Syyrian ja Iranin kanssa liittyneiden maiden maat tuovat Lähi-idän maat ja tuovat sodan Israeliin, ja monet kuolevat rakkaat lapset. “

“Rukoile Englannin puolesta , koska pian Englannin kuningatar häviää ja tuo suurta hämmennystä kansansa keskuudessa. Lapseni, lapseni, ette ymmärrä, mitä teette. Vaikka nykyinen pandemia tappaa monia sieluja, se on vain alkua tapahtumille, jotka valloittavat maailman, koska tulivuoria puhkeaa monissa maailman maissa, mikä tuo pimeyden maailmaan ja tämä tuo valaistusta moniin lapsistamme, koska he ymmärtävät, että tämä ei ole normaalia. “

“Rukoile Taiwania , rakkaat lapset ja Hongkongia , koska haluan, että nämä kansat pysyvät lännessä, vaikka länsi onkin pudonnut suureen pimeyteen. Rukoilkaa Intian puolesta , rakkaat lapset, koska pandemia on tavoittanut monia sieluja, mutta heidän omistautumisensa Minulle on tärkeintä. Rakkauteni jumaluuteni kohtaan he oppivat ymmärtämään totuuden. “

“Rukoile Yhdysvaltojen puolesta , koska tämä kansakunta putoaa nopeasti, koska lapseni eivät usko tarpeeksi totuuteen.”

“Rukoile Donald Trumpini puolesta, että hän ottaisi jälleen hallituskautensa korjatakseni lasteni polun, koska ellei häntä vietä hallitukseen, lapseni menevät yhä kauemmas pimeyteen.”

“Rukoilkaa Yhdysvaltojen puolesta , koska Kiinalla ja Venäjällä on suunnitelmia hyökätä tätä kansaa vastaan ​​- ja tämä pätee myös Australiaan – vaikka Australia on hyvin harvat ihmiset, mutta Kiina haluaa ottaa sen haltuunsa, joten pyydän lapsiamme rukoilla syvästi. “

Rakastan sinua, lapseni, ja pyydän paljon rukouksiasi – varsinkin kolminkertaisen liiton juhlana , koska tällä liitolla on hyvin erityinen merkitys näihin aikoihin. Rakastan sinua, pyhä poikani William. Ota rohkeutta ja tiedä, että Suunnitelmani sinulle toteutuvat. Jatka ristin kantamista, koska pian sinut vapautetaan tältä ristiltä ja sitten voit tehdä sen työn, jonka haluan sinun tekevän. Matkustat muutaman kerran ympäri maailmaa, mutta lähinnä pääset käymään monien näkijöiden joukossa , jotka odottavat totuutta ja opastusta. Sinua rakastetaan hyvin, rakas poikani ja minä siunaan sinua: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM: Tästä siunauksesta tulee Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen kolminkertainen siunaus. Our Lady tulee esiin. Hän suutelee Jeesusta poskelle:

NAISEMME: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

“Tervehdin sinua rakas poikani William, tuleva Jumalan talon kirkkoherra maan päällä. Se ei ole enää kauan, rakas poikani, koska aika etenee hyvin nopeasti, vaikka vihollinen on pitänyt sinut ketjuissa, mutta vihollinen kukistuu ja sinä olet vapaa, koska on niin paljon tehtävää, Minun pyhä poika, palauttamaan Pyhän äidin kirkko, koska Rooman piispa Francis on aiheuttanut paljon hämmennystä Pyhässä Äiti-kirkossa ja hän tuo sen alas.

”Minä, taivaan ja maan kuningatar, kasvatan sinua, poikani, jotta sinä palautat Pyhän Äidin kirkon viimeisen tunnin. Tämä on lapsillemme suurten koettelemusten aika, ja kun tämä koettelemus päättyy, seuraa suurempia koettelemuksia tulevaan Suureen sotaan asti . Mutta tämä sota kestää vain hyvin lyhyen ajan, koska monet miljoonat lapsistamme kuolevat, mutta sitten tuon suuren varoituksen , jotta voisin tuoda elämän takaisin kirkkoon ja miljardit sielut kääntyvät totuudeksi. Tämä, lapseni, tulee olemaan Pyhän äidin kirkon viimeinen taistelu, koska Antikristus vapautetaan houkuttelemaan ihmiskuntaa seuraamaan häntä, mutta sinä, pyhä poikani, vastustat häntä ja johdat Pyhää Äiti-kirkkoa, vaikka se onkin hyvin vaikeaa – mutta sinä johdat kirkon lopulliseen voittoon. “

“Rukoilkaa, poikani ja rakkaat lapset, rukoilkaa viimeisen dogman julistamista, kaikkien armojen välittäjää sekä lunastusta ja asianajajaa , koska kirkko vahvistuu ja kuljettaa ristin viimeiseen hetkeen juuri tässä suuressa dogmassa. ”

“Sinä, rakas poikani, olet sydämeni mystinen puoliso ja Kolmekertaisen liiton kautta , jonka sinä kannat ja tulet tekemään iankaikkiseen autuuteen, tuo hedelmää ja iloa maailmalle – ja älä pelkää, rakas poika , sillä mitä tapahtuu Australialle ja monille osille maailmaa. Rukoile, rakkaat lapset, rukoile. “

Rakastan sinua, rakkaat lapset, ja siunaan teitä: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM: Pyhä Joosef tulee esiin Pyhän Mikaelin, Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kanssa. Pyhä Joosef siunaa meitä:

PYHÄ JOSEPH: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä.”

“Tervehdin sinua, rakas poikani William. Tämä on meille loistava ja iloinen päivä taivaassa, koska Jumala on suuressa viisaudessaan antanut sinulle Kolmekertaisen liiton , joka on siunaus jokaiselle sielulle ja ajan mittaan Jumalan lapset ymmärtävät tämän lahjan. Sinun on otettava rohkeutta, poikani, koska Jumalalla on suuri viisaus ja ymmärrys siitä, mitä hän tekee sinulle. “

”Taivas rakastaa sinua hyvin paljon, rakas William. Älä pelkää, koska kaikki, mitä taivas on kertonut sinulle monien vuosien ajan, valmistuu hyvin pian, ja minä, Pyhä Joseph, olen tarjonnut sinun olla aina suojelijasi ja suojelijasi ja rakastan sinua, rakas veli ja siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimi. Aamen. ”

WILLIAM: Näen Pyhän Mikaelin ja Pyhän Amor Dein – he tervehtivät minua ja kiitän heitä, Pyhä Pietari ja Pyhä Paavali pitävät molemmat yhtä paavin avainta. Pyhä Mikael sanoo:

Pyhä MICHAEL: “Nämä kirkon valtakunnan avaimet on annettu sinulle jo kauan sitten, ja hyvin pian niistä tulee sinun standardisi, koska sinusta tulee Pietari II – Pikku Abraham.”

WILLIAM: Pyhä Pietari ja Pyhä Paavali siunaavat minua ristillä:

SAINT PETER & SAINT PAUL: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM: Jeesus puhuu nyt:

Herramme: ”Näetkö, rakas poikani, me taivaalliset emme unohda mitään, koska luvattu pidetään kiinni ja taivaan siunaamme sinua, poikani, vahvistaaksemme sinua, koska hyvin pian sinut vapautetaan ja voima tulee annetaan sinulle: Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM: Jeesus ja Maria yhdessä Pyhän Mikaelin kanssa, Enkelit ja pyhät, tekevät ristin merkin: ”Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

SAINT JOSEPH: ”Kiitän sinua, poikani ja siunaan sinua; pysy vahvana.”

WILLIAM: Jeesus ei käännä selkää, mutta liikkuu hitaasti taaksepäin pyhien ja enkelien kanssa. On monia, monia Enkeleitä, jotka ovat nyt liittyneet taivaaseen palatessaan takaisin Valkoiseen Ristiin. Jeesus sanoi, että Valkoiset Ristit on annettava Jumalan kansalle.

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.