Christina Gallagher, 16 Julai 2021

______________________________________________________________

Mesej kepada Christina Gallagher – 16 Julai 2021 | Kerikil Kecil (littlepebble.org)

“Pengambilalihan Dunia ada bersama anda dan anda tidak dapat melihatnya”

YESUS: Anak kecil saya, saya ingin anda memberitahu orang-orang di dunia apa yang saya nyatakan kepada anda.

Orang-orang di dunia, aku telah memanggil kamu umat-Ku tetapi kamu telah mengingkari Aku. Begitu banyak orang yang gagal mendengar atau mengambil berat dan tidak akan menyahut panggilan saya dan Ibu saya selama bertahun-tahun. Begitu banyak yang hidup oleh daging dan dunia – maka, anda juga akan mati oleh daging dan dunia.

Anda orang bodoh, bagaimana anda akan menderita melalui orang kebinasaan. Dia ada di pintu anda. Anda telah membuka hidup anda kepadanya. Dajjal memakan anda dengan pelbagai cara. Pengambilalihan dunia ada bersama anda dan anda tidak dapat melihatnya!

Saya telah menawarkan begitu banyak perlindungan tetapi anda menolak semua yang saya tawarkan kepada anda. Anda menolak Aku yang Hidup dan kamu mengikuti kematian. Kewujudan saya jauh dari hati anda.

Untuk sisa-sisa saya telah memberikan keselamatan dalam Hati Kudus-Ku: Saya telah memberi mereka keselamatan hidup dalam-Ku. ‘Anak dara bijak’ membalas. Anda orang akan diburu oleh anjing-anjing kematian yang telah mempersiapkan kejatuhan anda. Anda akan terpaksa mengambil piala yang meluap. Anda menolak hidup, sekarang anda akan mengambil bahagian dari kematian orang mati.

Orang-orang yang tersisa akan diberkati yang akan memiliki Kelopak yang mempunyai curahan Hati-Ku dan Hati Ibu-Ku yang Tak Bernoda .

Gambar Ibu saya dengan Mawar akan memberikan perlindungan yang besar kepada rumah-rumah di mana Rosary didoakan di hadapannya kerana saya akan mengalirkan banyak rahmat melaluinya. Orang-orang di dunia, bagaimana saya telah memohon kepada anda untuk membuka mata dan hati anda tetapi tidak berjaya. Mereka yang boleh memberi manfaat kepada orang untuk menyedari mesej-mesej-Ku lebih suka status diri mereka di dunia.

The Houses Perlindungan yang My Mother mengaku dengan anda untuk dimasukkan ke dalam tempat dibiarkan tanpa pekerja: selalu hanya mereka yang mahu keuntungan diri dimasukkan. Tidak semua, tetapi banyak hati tertutup.

Saya memohon Rumah di New York tetapi terdapat begitu banyak konflik dan ketidakpercayaan – semua mempunyai pendapat mereka tetapi tanpa rahmat yang saya tawarkan melalui Hati Ibu Saya. Sekarang anda akan melihat perumpamaan tentang ‘perawan bodoh’ yang dipenuhi di dunia anda.

Pengendalian anda sudah dekat. Itu akan dikuatkuasakan ke atas anda. Kematian akan menjadi pahala anda kerana anda tidak mendengar. Gereja saya akan hancur. Para gembala telah mengizinkan orang yang mengalami kebinasaan untuk mengambil semua milik-Ku tetapi apabila semuanya kelihatan hilang, aku akan datang dan membawa Ibu yang Tak Bernoda untuk menyelamatkan sisa-sisa.

Ingatlah hadiah dan tempat perlindungan yang saya tawarkan kepada anda – itulah yang akan anda miliki, bagi anda yang masih hidup. Saya berada di hadapan setiap hati tetapi saya tidak akan dibenarkan masuk.

Saya akan menyelamatkan orang-orang yang tinggal dengan hati terbuka dan mengenakan kelopak mulia yang saya tawarkan dalam kesatuan Hatiku dan Hati Ibuku yang Tak Bernoda. Tidak ada keselamatan kecuali melalui Hidupku.

Orang-orang di dunia yang hidup dalam kegelapan menolak pemberian-Ku yang terhebat dan bahkan pemberian kehidupan mereka di bumi. Penolakan mereka telah membuat mereka dalam kegelapan kekal – kerana teguran mereka terhadap-Ku, Tuhan Tuhan mereka yang memberi mereka seperti itu.

Kepada yang tersisa Aku katakan, Kebenaran-Ku akan bersamamu melalui sekecil-kecilnya utusan-utusan-Ku yang banyak dicerca oleh kamu selama bertahun-tahun.

Selamatkanlah kedamaianmu dengan para nabi-Ku sementara kamu mempunyai waktu kerana banyak kematian dan kehancuran ada di hadapanmu ketika orang mati mendekat. Yakinlah bahawa anda dapat berpaling dan mendengar dan menerima kebenaran yang ditawarkan kepada anda. Lengkapkan diri anda dengan hadiah yang ditawarkan sebelum terlambat. Sudah terlambat bagi banyak orang. Betapa Hatiku bersedih kerana kekurangan orang untuk masuk ke kebun anggur Pekerjaanku – untuk menyahut seruan Firman- Ku di Rumah-Ibu Ibu . Mereka kosong -seperti kamu, umat-Ku, semua menyembah dunia dan daging, tetapi, umat-Ku, Akulah Yesus, Anak Tuhan yang telah memanggilmu dan aku juga memanggilmu melalui Hati Ibu-Ku tetapi sedikit atau tidak berhasil … Tetapi bagi sisa-sisa kecil yang menjawab, diberkati orang-orang yang mendengar dan menjawab kepada-Ku yang Hidup.

Anda hanya mempunyai sedikit masa lagi untuk bertindak balas kepada Rahmat-Ku dan menjauhkan perkara-perkara dari dunia gelap anda daripada anda. Doakan rahmat.

Saya memberkati anda semua, Bapa, Anak dan Roh Kudus.

______________________________________________________________

This entry was posted in Melayu and tagged . Bookmark the permalink.