Christina Gallagher, 16 Juli 2021

________________________________________________________________

Meddelande till Christina Gallagher – 16 juli 2021 | Liten sten (littlepebble.org)

“Övertagandet av världen är med dig och du misslyckas med att se”

JESUS: Min lilla, jag önskar att du berättar för världens människor vad jag avslöjar för dig.

Människor i världen, jag har kallat er mitt folk men ni har förkastat mig. Så många människor lyssnar inte eller bryr sig och kommer inte att svara på min samtals och min mors samtal under alla dessa många år. Så många lever av köttet och världen – då kommer du också att dö av köttet och världen.

Din dåraktiga man, hur du kommer att lida genom fördärvets man. Han är vid dina dörrar. Du har öppnat ditt liv för honom. Antikrist slukar dig på flera sätt. Världens övertagande är med dig och du misslyckas med att se!

Jag har erbjudit dig så mycket skydd men du förkastade allt jag erbjöd dig. Du förkastade mig som är livet och du följde döden. Min existens var långt ifrån dina hjärtan.

För resten har jag gett säkerhet i Mitt Heliga Hjärta: Jag har gett dem livets säkerhet i Mig. De ‘kloka jungfrurna’ svarade. Ni människor jagas av dödshundarna som har er undergång redo. Du kommer att tvingas ta del av den överfyllda kalen. Du vägrade livet, nu kommer du att ta del av döden från dödens man.

De som är kvar kommer att välsignas som kommer att ha kronbladet som har mitt hjärta och mitt obefläckade mors hjärta .

Min mors bild med rosorna kommer att ge stort skydd för de hem där Rosenkransen ber i dess närvaro eftersom jag kommer att flyta många nådar genom den. Människor i världen, hur jag har bett er att öppna era ögon och hjärtan men till ingen nytta. De som kunde ha varit till nytta för att dra människor till medvetenheten om Mina budskap föredrog deras självstatus i världen.

De skyddshus som min mor bad dig att sätta på plats lämnades utan arbetare: så ofta kom bara de som ville ha egenvinst in. Inte alla, men många hjärtan stängdes.

Jag vädjade för huset i New York men det fanns så mycket konflikt och misstro – alla hade sitt att säga men utan den nåd som jag erbjöd genom My Mother’s Heart. Nu kommer du att se liknelsen om “de dåraktiga jungfrurna” uppfyllas i din värld.

Kontroll över dig är överhängande. Det kommer att tillämpas på dig. Döden blir din belöning eftersom du inte lyssnade. Min kyrka kommer att förstöras. Herdarna har tillåtit fördärvets man att ta allt som är mitt, men när allt verkar förlorat kommer jag att ta fram min obefläckade mor för att rädda kvarlevan.

Kom ihåg gåvorna och de tillflyktsorter jag har erbjudit dig – det är allt du kommer att ha, för de av er som överlever. Jag är framför varje hjärta men jag får inte komma in.

Jag kommer att rädda de kvarvarande som har öppna hjärtan och bär på sin person det dyrbara kronbladet jag har erbjudit i mitt hjärta och mitt obefläckade mors hjärta. Det finns ingen säkerhet utom genom My Life.

De i världen som levde i mörkret avvisade mina största gåvor och till och med gåvan från deras jordiska liv. Deras vägran har lämnat dem i permanent mörker – på grund av deras tillrättavisning om Mig, deras Herre Gud som gav dem sådant.

Till återstoden säger jag: Min sanning ska vara med dig genom minsta budbärare som så många av er hånade i så många år.

Sluta fred med mina profeter medan du har tid, för många död och förintelse är inför dig när dödens man närmar sig. Var modig att du kan vända dig och lyssna och ta emot sanningen som erbjuds dig. Beväpna dig med de presenter som erbjuds innan det är för sent. Det är redan för sent för många. Hur mitt hjärta sorgar över bristen på människor att komma in i vingården i mitt arbete – att svara på mitt ords kall i min mors hus . De är tomma – precis som du, mitt folk, alla dyrkar världen och köttet, men mitt folk, jag är Jesus, Guds Son som har kallat dig och jag kallade dig också genom min mors hjärta men till liten eller ingen nytta … men för den lilla rest som svarade, välsignade är de som hörde och svarade på mig som är livet.

Du har bara lite tid kvar nu för att svara på Min barmhärtighet och lägga bort sakerna i din mörka värld från dig. Be om nåd.

Jag välsignar er alla, far, son och helig ande.

________________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.