Luz de Maria, 17 Iulie 2021

________________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
17 IULIE 2021

Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite:


Vin cu Iubirea Mea să vă chem încă o dată pentru ca să vă mențineți în alertă, înaintea clipei pe care o trăiți.


DORIȚI SĂ SALVAȚI SUFLETUL?
TRĂIȚI ÎNĂUNTRUL PREASFINTELOR NOASTRE INIMI.


Cum veți ghida pe frații voștri, fiind orbi spiritual?


Trebuie să trăiți Evanghelia fără transformări, fără schimbări la conveniența modernismelor actuale, ceea ce derivă în momente de întuneric, de apostazie, de păcat, mai ales împotriva Darului vieții.


VĂ SOLICIT ANGAJAMENTUL FIECĂRUIA DINTRE VOI, COPIII MEI, PENTRU CA SĂ FIȚI INSTRUMENTE DE IUBIRE și astfel atrageți pe semenii voștri spre Fiul Meu și spre Această Mamă, fără a uita că gloria muncii în toată lucrarea este pentru Dumnezeu, nu este a nici unuia dintre voi.


CA MAMĂ TREBUIE SĂ SCOT ÎN EVIDENȚĂ CĂ TIMPURILE CELE MAI GRELE SE GĂSESC MAI APROAPE DE VOI DECÂT GÂNDIȚI. De aceea, insistența Mea pentru ca să vă convertiți și astfel deschideți vederea spirituală, permițând ca Duhul Sfânt să vă călăuzească.


Vă neliniștiți din cauza dificultăților care ies în cale. Aceasta, copiii Mei, este ce se petrece când fiul nelegiuirii se găsește învârtind ordini pe Pământ, crescând nelegiuirea prin intermediul răspândirii păcatului, a apostaziei și sub această formă, atrăgând momentele sângeroase, dureroase, neliniștitoare, de persecuție pe care le va trăi Biserica Fiului Meu.


MOMENTELE SUNT SERIOASE, VOR TRECE DE LA A FI CEVA DISPĂRUT, SĂ FIE CEVA FOARTE SERIOS DINTR-UN MOMENT ÎN ALTUL, FĂRĂ AVERTISMENT PREALABIL PENTRU BISERICA FIULUI MEU.


Trebuie să fiți adevărați, să trăiți înăuntrul Iubirii Fiului Meu pentru ca să fiți UNITATE, care este esențială în aceste momente în care trebuie să fiți unii, scuturile protectoare a altora, privind pe Fiul Meu în fratele. Încă nu înțelegeți că dacă nu trăiți în liniștea interioară, vă veți rătăci pe alte căi și vă va fi mai greu să intrați în intimitate cu Fiul Meu.


ÎN ACESTE MOMENTE ESTE URGENT SĂ INTRAȚI ÎN INTIMITATE SPIRITUALĂ CU FIUL MEU, PENTRU CA PRECEPȚIILE STRĂINE SĂ NU VĂ MIȘTE.


Doriți să găsiți apropierea cu Fiul Meu și cu Mine?


Veniți în liniște, liniștiți-vă, rugați-vă. Este urgent să rămâneți aproape de Fiul Meu pentru ca să fiți întăriți înaintea evenimentelor viitoare pentru toată omenirea. Nu va fi ușoară pătimirea omenirii, nu vor fi ușoare încercările și cu atât mai puțin, dacă voi nu posedați iubire.


Făceți-vă merituoși ai ajutorului preaiubitului Nostru Înger de Pace.


Întunericul nu este numai a nu putea privi prin întunericul însuși, dar este întunericul sufletului cel care nu va permite să diferențiați între bine și rău. De aceea, atâta suflete se vor precipita în focul veșnic.


Copilașilor, este ultima ocazie a satanei pentru a vă face să cădeți, mențineți-vă în veghe pentru ca să nu cădeți în ispită (Mt 26,41), pentru că nu sunt ani lungi pe care trebuie să-i așteptați pentru ca să se îndeplinească ceea ce unii nu reușesc să întrezărească.


Rugați-vă pentru toată omenirea.


Rugați-vă, marele vulcan Etna și Yellowstone intră în activitate.


Rugați-vă, clima se schimbă.


Rugați-vă, nu uitați că războiul silențios se menține.


Vă binecuvântez cu Mantia Mea, vă binecuvântez cu Inima Mea, vă binecuvântez cu Preasfintele Noastre Inimi.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Este urgentă schimbarea interioară, ca nu cumva să ne găsească evenimentele adormiți, așteptând semnalele.


Trăim într-o schimbare constantă, ceea ce pentru omenire era nepotrivit, pentru această generație sunt chestiuni normale. Dar e ceva care nu se schimbă și aceasta este Legea Lui Dumnezeu și fraternitatea pe care Cristos ne-a învățat-o.


Să fim îndeplinitori ai Poruncii de Iubire.


Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.