Luz de Maria, 22 Iulie 2021

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
22 IULIE 2021

Preaiubitul Meu Popor:


VĂ BINECUVÂNTEZ ÎN ACESTE MOMENTE DE CONFUZIE.


Poporul Meu, nu intrați în dispute cu frații voștri, creșteți spiritual, valorați urgența schimbării de viață pentru ca să transformați simțurile voastre și să vă aducă spre Mine.


POPORUL MEU TREBUIE SĂ SE ÎNDEPĂRTEZE DE CONFORMISMUL ÎN CARE SE GĂSEȘTE MAJORITATEA COPIILOR MEI. Acesta este momentul crucial și ai Mei trebuie să depășească pasivitatea. A-Mi dedica un spațiu pe durata zilei nu ajunge, trebuie să pătrundeți în Înfăptuirea și Acțiunea Mea și să fiți în Duh și Adevăr. (In. 4,23)


Când ai Mei copii Mă cheamă continuu, când cer pe Duhul Meu Sfânt, când se abandonează în Mine, când mențin Credința în Mine, merg pe calea pe care vă chem.


ÎN ACEST MOMENT CRUCIAL PENTRU AI MEI, SCHIMBAREA PE CARE AM VENIT S-O CER, TREBUIE SĂ FIE IMEDIAT…ÎN ACEST MOMENT VĂ CER.


„cunosc faptele tale, că nu eşti nici rece, nici cald. O, de ai fi sau rece, sau cald! Dar pentru că eşti astfel, căldicel, nici cald, nici rece, am să te vărs din gura mea.” (Apoc 3, 15-16)


IUBITUL MEU POPOR, AȘTEPTATUL SE APROPIE. Ascult pe copiii Mei spunând: „Am așteptat atâta timp și nimic nu se întâmplă”. Evenimentele nu vă vor da timp de gândit la ce ar mai putea veni. Biserica Mea va fi mai încercată, o schimbare neașteptată în Vatican va pune Poporul Meu în suspans.


Foametea va fi palpată de toate țările, elementele s-au ridicat împotriva omului, nu vă dau armistițiu, nu le vor opri.


NU DISPREȚUIȚI DARUL VIEȚII, MENȚINEȚI-VĂ ÎN STARE DE ALERTĂ SPIRITUALĂ (I Tes 5,6):
cel care este puternic de caracter, să se controleze, sau va fi plecat de Puterea Mea…
cel care încredințează viața lui zeului banului, să se schimbe, va vedea economia colapsându-se…
cel care se îndepărtează de calea pe care Eu i-am marcat-o, să se întoarcă, înainte ca întunericul să fie dens și deja să nu mai reușească să se întoarcă…


Moartea spirituală călărește de la nord la sud și de la est la vest, în căutare de prăzi ce nu doresc să se transforme. Să aveți în vedere că în Marea Lucrare Dumnezeiască nu sunteți indispensabili. Eu vă iubesc și revărs Milostivirea Mea, deși această Iubire a Mea trebuie să fie dată înapoi de Poporul Meu.


Fiți atenți la Adevăratul Magisteriu al Bisericii Mele, îndepliniți Legea Divină, fiți observatori și îndeplinitori ai Sacramentelor.


MAI PRESUS DE TOATE VĂ CHEM SĂ FIȚI IUBIREA MEA PENTRU CA GROSOLĂNIA SĂ FIE NETEZITĂ DE IUBIREA MEA:
pământul uscat din inimile copiilor Mei să fie transformat într-un pământ din care izvorăște lapte și miere…
gândul și mintea impenetrabile Legii Mele și Sacramentelor Mele să fie netezite până când sunt noroi în Mâinile Mele…


Poporul Meu, suferința omenirii este mai puternică pentru toți, boala continuă și apoi pielea va fi cuib de altă boală (1).


Continuați mergând în pelerinaj.


Acum, da, vedeți forța elementelor ridicându-se împotriva omenirii păcătoase!


Rugați-vă și fiți acțiune pentru ca frații voștri să înțeleagă că este urgentă schimbarea.


Rugați-vă pentru ca toți să fie iluminați și ochii lor să privească continuu cum Mă ofensează cu înfăptuirea și acțiunea.


Vă chem să reflectați, sunteți martori ai avertismentelor Mele: unde era căldură, acum cade zăpadă și unde era zăpadă, căldura sufocă.


Avertismentul de apropie, nu fiți dintre cei care continuă fiind orbi spirituali.
În orice ocazie purtați sacramentale.


Eu, al vostru Isus, vă iubesc cu Iubire Veșnică.


Binecuvântarea Mea este cu fiecare.


Al vostru Isus


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

(1) Despre plantele medicinale, citiți…

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Domnul nostru ne vorbește foarte clar: ne lasă să întrezărim o serie de flageluri și ne cheamă la rugă continuă, care este conștiința că fără Preasfânta Treime și fără Mama noastră nu suntem nimic. De aceea, tot ce facem trebuie să meargă însoțit de o oferire și o mulțumire.


Ruga nu trebuie să fie din repetiție, nici din memorie, dar un act ca ofrandă Domnului nostru, Isus Cristos, în ispășire, în iubire pentru fiecare creatură umană.


Să ne pregătim pentru ceea ce trăim și ceea ce lipsește pentru a trăi din cauza infidelităților creaturii umane față de Creatorul ei.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.