Luz de Maria, 22 Juli 2021

_______________________________________________________________

Pesen kanggo Luz de Maria – 22 Juli 2021 | Pebble Cilik (littlepebble.org)

Wong sing dak tresnani:

MUNGKAK KANGGO MUNG KOWE ING JANGRU KEBENARAN.

Umatku, aja rame-rame karo sedulurmu: tuwuh karohanen, menghargai gegayuhan ngowahi urip sampeyan supaya bisa ngrasakake rasa lan nggawa dheweke menyang aku.

Wong-wongKU KUDU NINGGALKE KONFORMISI ING KEPUTUSAN ANAK-ANAKKU KANGGO PITIRI . Iki wayahe penting lan wong-wong sing Milik kudu ngatasi pasif. Nyawisake papan kanggo Aku sajrone awan ora cukup: sampeyan kudu mlebu Pakaryan lan Tindakanku lan nindakake kanthi Roh lan Kasunyatan. (Yn. 4,23)

Nalika anak-anakku nelpon Aku kanthi terus-terusan, nalika sampeyan sesambat marang Roh Suci, nalika sampeyan pasrah karo Aku, yen sampeyan tetep precaya marang Aku, sampeyan lagi ing dalan sing dakwanti-wanti.

ING WENGI KRUCIAL IKI KANGGO SING GOLEK, Owah-owahan sing KANGGO DITAKON ORA KUDU GAMPANG…

Ing wektu iki aku prelu.

“Aku ngerti gaweyane: sampeyan ora adhem lan ora panas. apa sampeyan adhem utawa panas! Nanging amarga sampeyan anget lan ora adhem utawa panas, aku bakal ngetokake sampeyan saka cangkem. ” (Pd. 3: 15-16)

Wong-wong sing dak tresnani, sing wis ditunggu yaiku nyedhak . Aku krungu anak-anakku ujar: “Aku wis ngenteni suwe lan ora ana kedadeyan”. Acara ora bakal menehi sampeyan wektu kanggo mikir apa sing bakal kedadeyan. Greja kula bakal dites luwih lanjut: pangowahan Vatican sing ora dikarepake bakal nggawe umat Kula dadi luwih maju.

Keluwen bakal dirasakake ing kabeh negara; unsur-unsur wis nglawan manungsa, dheweke ora menehi istirahat, sampeyan ora bakal bisa mandheg.

Aja ngrusak hadiah urip: tetep dhewe ing tandha roh (1 Tes. 5,6):

Ayo sing duwe karakter sing kuat ngontrol awake dhewe, utawa ora bakal dikalahake dening Kuasaaku…

Ayo wong sing masrahake nyawane dewa dhuwit: dheweke bakal weruh ekonomi ambruk…

Wong-wong sing nolak dalan sing wis dakkirim mau kudu bali sadurunge peteng dadi peteng lan ora bisa bali…

Pati spiritual wiwit nuli mangidul mangidul mangidul mangidul mangidul mangetan mangsane mangsane sing ora pengin owah. Elinga yen ing Pakaryan Suci sing Agung, sampeyan ora prelu banget. Aku tresna sampeyan lan nyuntikake Rahmat-Ku, sanajan tresnaku iki kudu dibayar dening Umatku.

Ati-ati ing Magisterium Sejati ing Grejaaku, manut karo Hukum Suci, waspada lan tliti babagan Sakramen.

Aku nyeluk sampeyan ing ndhuwur kabeh dadi tresnaku supaya cilaka bakal lemes dening tresnaku:

Muga-muga lemah garing ing jantung anak-anakku bakal malih dadi tanah sing mili karo susu lan madu …

Muga-muga pikiran lan pikiran sing ora bisa nempuh Undhang-undhang lan Sakramen-Ku bakal lemes nganti dadi lempung ing Tanganku …

Umatku, kasangsaraning manungsa bakal saya galak tumrap kabeh wong; penyakit terus lan kulit bakal dadi papan kanggo penyakit liyane. 

Sampeyan terus ziarah.

Saiki sampeyan bakal weruh kekuwatan unsur-unsur sing nglawan manungsa sing dosa!

Ndedonga lan tumindak supaya para sedulur ngerti yen pangowahan kasebut penting.

Ndedonga supaya kabeh wong bisa padhang lan mripate bakal terus weruh kepiye nyinggung Aku amarga tumindak lan tumindak.

Aku nelpon sampeyan kanggo mbayangake: sampeyan minangka saksi peringatanKu: nalika panas, saiki salju bakal mudhun, lan ing endi ana salju, ana panas sing nyesep.

Peringatan (4) wis nyedhak: aja nganti kalebu wong-wong sing terus dadi buta spiritual.

Nindakake sakramen ing saben kesempatan.

Aku, Jahshua, nresnani sampeyan kanthi Katresnan Langgeng.

Berkah kanggo sampeyan kabeh.

Gusti Yesus Sampeyan

SALAM MARY PALING BENER, KONCOIF TANPA DOSA

SALAM MARY PALING BENER, KONCOIF TANPA DOSA

SALAM MARY PALING BENER, KONCOIF TANPA DOSA

KOMENTAR LUZ DE MARIA

Pangeran kita ngandika kanthi cetha marang kita: Dheweke menehi gambaran babagan seratan lan ngajak kita ndonga terus-terusan, sing ngerti manawa tanpa Tritunggal Suci lan tanpa Ibu, kita ora ana apa-apa. Mula, apa wae sing ditindakake kudu diiringi sesajen lan panuwun.

Pandonga ora kanthi repetisi utawa kanthi nada, nanging tumindak sing ditawakake marang Gusti Yesus Kristus kanggo mbalekake, mbayar dhuwit, tresna marang kabeh manungsa.

Ayo padha nyiyapake awake dhewe kanggo apa sing kita lakoni lan apa sing isih kudu ditindakake amarga saka manungsa sing ora setya marang sing Nggawe.

Amin

_______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.