Luz de Maria, 22. Juli 2021

_______________________________________________________________

Melding til Luz de Maria – 22. juli 2021 | Lille småstein (littlepebble.org)

Mine kjære elskede mennesker:

JEG VELSIGGER DEG I DISSE TIDENE AV FORVIRKNING. 

Mitt folk, ikke gå i strid med dine brødre og søstre: vokse åndelig, vær oppmerksom på at det haster med å endre livene dine slik at du kan forvandle sansene dine og bringe dem til meg.

MITT FOLK MÅ FORLATTE KONFORMISMEN SOM MYNDIGHETENE FOR BARNENE MINE FINNER SELV . Dette er det avgjørende øyeblikket, og de som er Mine må overvinne passivitet. Det er ikke nok å vie et rom for meg på dagtid: du må gå inn i mitt arbeid og handling og gjøre det i ånd og sannhet. (Joh 4,23)

Når barna mine kaller meg kontinuerlig, når du roper til Min Hellige Ånd, når du overgir deg til meg, når du holder troen på meg, er du på vei som jeg kaller deg til.

PÅ DETTE AVGJENGELIGE TIDEN FOR DE SOM ER MIN, MÅ ENDRE FORANDRINGEN SOM JEG HAR BETYTTET VÆRE UMIDDELBAR …

PÅ DETTE ØYeblikket krever jeg det.

“Jeg kjenner verkene dine: du er verken kald eller varm. ville du at du var kald eller varm! Men fordi du er lunken og ikke kald eller varm, vil jeg spytte deg ut av munnen min. ” (Åp 3: 15-16)

DET KJÆRLIGE MENNESKET mitt, HVA ER BEKYNDET, ER NÆRMER . Jeg hører barna mine si: “Jeg har ventet så lenge og ingenting skjer”. Arrangementer vil ikke gi deg tid til å tenke på hva annet kan komme. Min kirke vil bli testet videre: en uventet endring i Vatikanet vil sette Mitt Folk på spissen.

Hungersnød vil føles i alle land; elementene har reist seg opp mot mennesket, de gir deg ingen frist, du vil ikke stoppe dem.

IKKE KASSA LIVETS GAVE: HOLD DEG SELV PÅ ÅNDELIG VARSEL (1. Tess. 5,6):

La de med sterk karakter kontrollere seg selv, ellers vil de bli underlagt av Min kraft …

La de som overlater livet til pengeguden endre seg: de vil se økonomien kollapse …

De som vender seg bort fra stien jeg har markert for dem, bør komme tilbake før mørket blir tykt og de ikke kan komme tilbake …

Åndelig død er å ri fra nord til sør og fra øst til vest på jakt etter byttedyr som ikke ønsker å forandre seg. Husk at i det store guddommelige verk er du ikke uunnværlig. Jeg elsker deg og øser ut min nåde, selv om denne kjærligheten min må tilbakebetales av mitt folk.

Vær oppmerksom på det sanne magisterium i min kirke, følg den guddommelige loven, vær våken og oppmerksom når det gjelder sakramentene.

Jeg KALDER DEG OVER ALLE FOR Å VÆRE MIN KJÆRLIGHET, SÅ HÅRDHETEN VIL BLI LETTET AV MIN KJÆRLIGHET:

Måtte den tørre bakken i mine barns hjerte bli omgjort til et land som flyter med melk og honning …

Måtte tanker og sinn ugjennomtrengelig for min lov og mine sakramenter bli myknet til de blir leire i mine hender …

Mitt folk, menneskehetens lidelser vil bli hardere for alle; sykdommen fortsetter, og da vil huden være nestestedet for en annen sykdom. 

Nå vil du se kraften til elementene stige opp mot syndig menneskehet!

Be og ta grep slik at brødrene og søstrene dine forstår at endring haster.

Be om at alle kan bli opplyst og at deres øyne kontinuerlig vil se hvordan de fornærmer meg ved sine gjerninger og handlinger.

Jeg kaller deg til å reflektere: du er vitner til mine advarsler: der det var varmt, nå faller snø, og der det er snø, er det kvelende varme.

Advarselen nærmer seg: ikke vær blant dem som fortsetter å være åndelig blinde.

Bær sakramentene ved enhver anledning.

Jeg, din Jesus, elsker deg med evig kjærlighet.

Min velsignelse er med hver og en av dere.

Jesus

Hagl mary mest ren, unnfanget uten synd

Hagl mary mest ren, unnfanget uten synd

Hagl mary mest ren, unnfanget uten synd

KOMMENTAR AV LUZ DE MARIA

Vår Herre snakker veldig tydelig til oss: Han gir oss et glimt av en serie plager og kaller oss til kontinuerlig bønn, som er å være klar over at uten den aller helligste treenighet og uten vår mor er vi ingenting. Derfor må alt vi gjør ledsages av et offer og takksigelse.

Bønn skal ikke skje ved gjentakelse eller ved å tale, men en handling som blir tilbudt vår Herre Jesus Kristus som oppreisning, i forsoning, i kjærlighet til alle mennesker.

La oss forberede oss på det vi lever og på det som gjenstår å leve gjennom på grunn av menneskehetens utroskap mot sin Skaper.

Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.