Luz de Maria, 22 Juli 2021

________________________________________________________________

Pesen pikeun Luz de Maria – 22 Juli 2021 | Pebble Leutik (littlepebble.org)

Jalma-jalma anu kuring dipikacinta:

Abdi SUKSUPKEUN KA Anjeun dina waktos lieur ieu. 

Rahayat kuring, entong ngempelkeun adu-adu sareng dulur-dulurna anjeun: tumuh sacara rohani, hargaan pentingna ngarobih kahirupan anjeun sahingga anjeun tiasa ngarobih indera sareng nganteur aranjeunna ka kuring.

Jalma mah KUDU NINGGALKEUN KONFORMISMEUN ANU DINA KEUTUNG ANAK ANJEUN ANJEUN SORANGAN . Ieu mangrupikeun waktos anu penting sareng jalma-jalma anu Milik kedah ngungkulan pasipitas. Ngabaktikeun rohangan pikeun Kuring siang-siang henteu cekap: anjeun kedah lebet kana Gawé sareng Laku Kuring sareng ngalakukeun éta dina Roh sareng Kaleresan. (Yohanes 4,23)

Nalika murangkalih kuring nelepon Kuring terus-terusan, nalika anjeun sasambat ka Roh Suci Kami, nalika anjeun nyerah ka Kuring, nalika anjeun tetep Iman ka Kuring, anjeun dina jalan anu Kuring nganuhunkeun ka anjeun.

DINA WAKTU CRUCIAL INI Pikeun jalma-jalma anu tambang, parobihan anu kuring parantos nyungkeun kedah gancang-gancang…

Dina momen ieu kuring butuh.

“Kuring terang karya anjeun: anjeun henteu tiis atanapi henteu panas. dupi anjeun tiis atanapi panas! Tapi kusabab anjeun haneut sareng henteu tiis atanapi panas, kuring bakal nyebarkeun anjeun tina sungut abdi. ” (Sil. 3: 15-16)

Jalma-jalma anu dipikacinta, anu parantos ditunggu nyaéta ngadeukeutan . Kuring ngadangu Barudak kuring nyarios: “Kuring parantos ngantosan lami pisan sareng teu aya anu kajantenan”. Kajadian moal masihan anjeun waktos pikeun mikirkeun naon waé anu bakal datang. Garéja Abdi bakal diuji langkung jauh: parobihan anu henteu disangka-sangka di Vatikan bakal nempatkeun Jalma Kuring tepi.

Kalaparan bakal karasa di sadaya nagara; elemen parantos naék ngalawan manusa, aranjeunna henteu masihan anjeun istirahat, anjeun moal lirén aranjeunna.

Entong runtah kado hirup: Jaga diri dina ngageter rohani (1 Tes. 5,6):

Hayu anu ngagaduhan karakter anu kuat ngontrol dirina, atanapi upami éta aranjeunna bakal ditundukkeun ku My Power…

Hayu jalma anu dipercayakeun hirupna ka dewa artos ngarobih: aranjeunna bakal ningali ékonomi runtuh …

Sing saha jalma anu ngalieuk ka jalan anu kuring atos ditunjuk pikeun aranjeunna kedah balik sateuacan gelap janten kandel sareng aranjeunna henteu tiasa balik deui…

Maot spiritual tunggang ti kalér ka kidul sareng ti wétan ka kulon milarian mangsa anu henteu hoyong robih. Émut yén dina Karya Illahi Anu Agung, anjeun henteu kedah diperhatoskeun. Abdi bogoh ka anjeun sareng tuang Rahmat abdi, sanaos Cinta kuring ieu kedah dibayar ku Jalma Kuring.

Ati-ati kana Magisterium Leres Garéja Kuring, nurut kana Hukum Ilahi, waspada sareng waspada ngeunaan Sakramen.

Kuring nyebat anjeun diluhur sadayana janten cinta abdi sahingga karesahan bakal lemes ku cinta kuring:

Mugia taneuh garing di jantung murangkalih Abdi dirobih janten bumi anu ngalir sareng susu sareng madu …

Mugia pikiran sareng pipikiran anu teu katembong kana Hukum Abdi sareng Sakramen Abdi dilembut dugi ka janten liat dina Tangan Abdi …

Umat ​​kuring, sangsara kamanusaan bakal langkung sengit pikeun sadayana; panyakit teras teras kulit bakal dijantenkeun tempat panyawat pikeun panyakit sanés.

Anjeun teraskeun ziarah.

Ayeuna anjeun bakal ningali kakuatan unsur naék ngalawan manusa anu dosa!

Doakeun sareng laksanakeun supados dulur-dulurna anjeun terang yén parobihan penting pisan.

Doakeun supaya sadayana terangeun sareng panonna teras-terasan ningali kumaha aranjeunna nyigeung ka Kuring ku kalakuan sareng polahna.

Kuring nganuhunkeun ka anjeun pikeun ngagambarkeun: anjeun saksi tina perhatosan Kami: dimana usum panas, ayeuna salju turun, sareng dimana salju, aya panas anu nyesakeun.

Perhatosan ngadeukeutan: entong di antara jalma-jalma anu terus buta spiritual.

Bawa sakramen dina unggal kasempetan.

Abdi, Yesus anjeun, cinta anjeun sareng Cinta Abadi.

Berkah abdi kanggo masing-masing anjeun.

Yesus Anjeun

SALAM MARY PALING PUTRA, DIPIKIROS TANPA DOSA

SALAM MARY PALING PUTRA, DIPIKIROS TANPA DOSA

SALAM MARY PALING PUTRA, DIPIKIROS TANPA DOSA

KOMENTAR LUZ DE MARIA

Gusti urang nyarios pisan ka kami: Anjeunna masihan kami sakilas tina seratan scourges sareng nyauran urang pikeun do’a anu teras-terasan, anu sadar yén tanpa Tritunggal Maha Suci sareng tanpa Indung urang kami henteu nanaon. Ku alatan éta, sagala hal anu urang lakukeun kudu dibarengan ku tawaran sareng syukuran.

Solat sanés sanés ku pangulangan atanapi ku cara rote, tapi kalakuan anu dipasihkeun ka Gusti urang Yesus Kristus dina ngarobih, bébéakan, mikanyaah ka unggal jalma.

Hayu urang nyiapkeun diri pikeun naon anu urang hirup sareng naon anu kedah dialamkeun kusabab henteu satia umat manusa ka Anu Nyiptakeun na.

Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Sunda and tagged . Bookmark the permalink.