Luz de Maria, 22 Korrik 2021

_______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/07/26/message-to-luz-de-maria-22-july-2021/?fbclid=IwAR1m6-Dj-75UEKowPRQvmMw_vuCuk9xANgIi6x16RMF6vnR3FJcpVq4w_ic

MESAZHI I ZOTIT TON J JEZUS KRISHTIT N TO VAJN E T B DASHUR, LUZ DE MARIA

Njerëzit e mi të dashur:

JU BEKUR N IN K THTO KOH OF PRFSHIRJE. 

Populli im, mos hyni në grindje me vëllezërit dhe motrat tuaja: rrituni shpirtërisht, vlerësoni urgjencën e ndryshimit të jetës tuaj në mënyrë që të transformoni shqisat tuaja dhe t’i sillni tek unë.

NJEREOZIT TIM DUHET T L LN KONFORMizmin në të cilin shumica e fëmijëve të mi gjejnë vetveten . Ky është momenti vendimtar dhe ata që janë të Miat duhet të kapërcejnë pasivitetin. Nuk i mjafton kushtimit të një hapësire për Mua gjatë ditës: ju duhet të hyni në Punën dhe Veprimin Tim dhe ta bëni këtë në Shpirtin dhe të Vërtetën. (Gjn. 4,23)

Kur fëmijët e Mi më thërrasin vazhdimisht, kur i thërrisni Frymës Sime të Shenjtë, kur më dorëzoheni Mua, kur mbani Besimin tek Unë, ju jeni në rrugën drejt së cilës po ju thërras.

N TH K TT KOH KRYESORE P THR ATA Q A JAN M MIN, NDRYSHIMI Q I KAM KRKUAR DUHET T BE JET I MENJIH …R…

N TH KIST M HOMENT E KQRKOJ.

“Unë i njoh veprat tuaja: ju nuk jeni as të ftohtë as të nxehtë. sikur te ishe i ftohte apo i nxehte! Por, sepse ti je i vakët dhe jo i ftohtë apo i nxehtë, unë do të të nxjerr nga goja. ” (Zbulesa 3: 15-16)

NJEREOZIT E MI T DASHURUAR, ÇKA SHT PRITUR po afrohet . Unë i dëgjoj fëmijët e Mi duke thënë: “Kam pritur kaq gjatë dhe asgjë nuk po ndodh”. Ngjarjet nuk do t’ju japin kohë të mendoni se çfarë tjetër mund të vijë. Kisha Ime do të sprovohet më tej: një ndryshim i papritur në Vatikan do ta vë popullin Tim në buzë.

Uria do të ndihet në të gjitha vendet; elementët janë ngritur kundër njeriut, nuk të japin afat, nuk do t’i ndalosh.

MOS E HUMBONI DHURATN E JETS: MBAJENI VETEN N ON ALARMIN SHPIRTROR (1 Thesalonikasve 5,6):

Lërini ata me një karakter të fortë të kontrollojnë veten, përndryshe ata do të nënshtrohen nga Fuqia Ime…

Le të ndryshojnë ata që po i besojnë jetën e tyre zotit të parasë: ata do të shohin që ekonomia të shembet…

Ata që po largohen nga rruga që unë kam shënuar për ta, duhet të kthehen para se errësira të bëhet e dendur dhe ata nuk janë në gjendje të kthehen…

Vdekja shpirtërore po kalëron nga veriu në jug dhe nga lindja në perëndim në kërkim të gjahut që nuk dëshiron të ndryshojë. Mbani në mend se në Veprën e Madhe Hyjnore, ju nuk jeni të domosdoshëm. Unë ju dua dhe derdhni Mëshirën Time, edhe pse kjo Dashuri e imja duhet të paguhet nga Populli Im.

Jini të vëmendshëm ndaj Magjisteriumit të Vërtetë të Kishës Sime, bindjuni Ligjit Hyjnor, jini vigjilent dhe vëzhgues në lidhje me Sakramentet.

Unë ju bëj thirrje Mbi të gjitha për të qenë dashuria ime, kështu që ngacmimi do të zbutet nga dashuria ime:

Toka e thatë në zemrën e fëmijëve të Mi të shndërrohet në një tokë ku rrjedh qumësht dhe mjaltë…

Mendimet dhe mendjet e padepërtueshme ndaj Ligjit Tim dhe Sakramentet e Mia le të zbuten derisa të bëhen argjilë në Duart e Mia…

Populli im, vuajtjet e njerëzimit do të jenë më të ashpra për të gjithë; sëmundja vazhdon dhe atëherë lëkura do të jetë foleja për një sëmundje tjetër. 

Tani do të shihni forcën e elementeve që ngrihen kundër njerëzimit mëkatar!

Lutuni dhe ndërmerrni veprime në mënyrë që vëllezërit dhe motrat tuaja të kuptojnë se ndryshimi është urgjent.

Lutuni që të gjithë të ndriçohen dhe sytë e tyre të shohin vazhdimisht se si ata po më ofendojnë Mua me veprat dhe veprimet e tyre.

Unë ju bëj thirrje të reflektoni: ju jeni dëshmitarë të paralajmërimeve të Mia: ku ishte nxehtë, tani bie borë dhe atje ku kishte borë, ka nxehtësi mbytëse.

Paralajmërimi po afrohet: mos u bëni midis atyre që vazhdojnë të jenë të verbër shpirtërisht.

Mbaj sakramente në çdo mundësi.

Unë, Jezusi juaj, ju dua me Dashuri të Përjetshme.

Bekimi im është me secilin prej jush.

Jezusi yt

BASHKIA MERI M M E PASTR, E KONCEPTUAR PA M SKAT

BASHKIA MERI M M E PASTR, E KONCEPTUAR PA M SKAT

BASHKIA MERI M M E PASTR, E KONCEPTUAR PA M SKAT

KOMENTI I LUZ DE MARIA

Zoti ynë na flet shumë qartë: Ai na jep një paraqitje të shkurtër të një sërë goditjesh dhe na thërret në lutje të vazhdueshme, e cila është duke qenë të vetëdijshëm se pa Trininë Më të Shenjtë dhe pa Nënën tonë ne nuk jemi asgjë. Prandaj, gjithçka që bëjmë duhet të shoqërohet me një ofertë dhe falënderim.

Lutja nuk duhet të bëhet me përsëritje ose me gojë, por një akt i ofruar Zotit tonë Jezu Krisht në shpërblim, në shlyerje, në dashuri për çdo qenie njerëzore.

Le të përgatitemi për atë që po jetojmë dhe për atë që mbetet për të jetuar për shkak të mosbesimit të njerëzimit ndaj Krijuesit të tij.

Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Shqiptare and tagged . Bookmark the permalink.