Petrus Romanus, 15 Augustus 2021

_______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/16/message-833-15-august-2021/?fbclid=IwAR3zr-KuR5ehfqrYiXhxyNhUCHPVzJsXne2r0AZ3YsDsS35x4rKxSE0keJ8

ONZE DAME : “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Achter Haar zijn duizenden en duizenden mensen en boven hun hoofden hangt een vlag.

ONZE DAME : “Ik groet u, Mijn dierbare zoon van Mijn Onbevlekt Hart: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Vandaag kom ik met een miljoen zielen die zijn verlost van de poorten van het vagevuur , die je schatplichtig zijn, mijn geliefde zoon.”

WILLIAM : Ze knielen allemaal neer en zingen dank aan de Drie-enige God en de Onbevlekte Ontvangenis: “En jij, onze geliefde broeder, die ons hebt gered in het Jaar van Gods Barmhartigheid.”

Onze Lieve Vrouw spreekt mij aan en zegt:

ONZE DAME : “Ik wil dat je je nu voorbereidt, want ik ga je naar het vagevuur brengen.”

WILLIAM : De engelen van de poorten van het vagevuur openen het.

ONZE DAME : “Mijn geliefde zoon, kijk naar deze zielen die wachten op hun intrede in de hemel.”

WILLIAM : Er zijn miljarden zielen die in afwachting bidden. Moeder Maria vroeg me om het kruisteken over hen te maken, wat ik deed. +

ONZE DAME : “Deze dag gaan er 10.000 naar de hemel. Zij zijn allemaal de gelovigen in jou, Mijn zoon. Ze zullen binnen het uur de hemel binnengaan. Laten we teruggaan naar de plaats waar ik was, mijn zoon.”

“Vandaag is een glorieuze dag, Mijn kind, omdat er nog veel meer zielen de hemel zullen binnengaan en geen enkele ziel zal worden veroordeeld op mijn grote feestdag.”

“Mijn kind en kinderen, vandaag vieren Wij Mijn triomf in de hemel. Evenzo vraag ik al Onze kinderen om na te denken over de tijd dat ook jij de hemel zult binnengaan, omdat dit het doel is dat ik wens dat al onze kinderen binnenkomen, maar we moeten bidden voor alle zielen, omdat de vijand erg sterk is in deze keer omdat hij weet dat zijn tijd zeer binnenkort om zal zijn. Bid, lieve kinderen, het Kroontje van Goddelijke Barmhartigheid voor jezelf en de kinderen van de wereld.”

“ New South Wales of Australia is in totale lockdown gegaan vanwege de pandemie , maar het is een onrechtmatige zet, omdat het grote strijd zal veroorzaken bij de bevolking van New South Wales. De autoriteiten kijken met grote angst naar de zaak, maar degenen die de leiding hebben zijn erg blij, omdat dit grote zorgen zal veroorzaken voor Mijn kinderen. Bid voor degenen die de leiding hebben, want ze zullen veel te verantwoorden hebben. Mijn kinderen, deze pandemie is niet zo ernstig als jullie het doen voorkomen. Gebed zal alle problemen oplossen ”

“Mijn geliefde kinderen, de wereld gaat verder de duisternis in. De mensen in het Midden-Oosten waaieren uit. de situatie, in de hoop dat Amerika zal terugkeren om de Taliban- actie op afstand te houden. Maar lieve kinderen, dit is om de Amerikaanse structuur op afstand te houden, want door de Amerikaanse troepen van huis weg te halen, zullen de Amerikanen thuis minder krachtig zijn wanneer de landen Amerikaanse bodem aanvallen.”

“Bid, Mijn kinderen, voor Amerika , want er zullen rampen komen, vooral in de staat Californië. Veel van de staten zullen lijden, omdat de mensheid nog steeds niet luistert naar Onze Oproep om te bidden en herstelbetalingen te doen. Bid voor Groot-Brittannië , want er komen grote beproevingen naar dit land.”

“Bid voor Frankrijk , want het zal niet lang meer duren voordat dit land wordt belegerd. Bid voor de Monarch van Frankrijk , want zijn tijd is nabij om het Franse volk te redden; en bid voor Peter II, want zijn roeping zal spoedig in de wereld komen.”

“Op deze grote feestdag schenk ik alle zielen van goede wil een heilige, om hen te helpen perfectie en heiligheid te bereiken. Jij, mijn heilige zoon, zult de aartsengelen en drie heilige heiligen ontvangen om je te helpen in je zaak naar de vervulling van je pausdom.”

“Ik zegen jullie en alle goede zielen om het pad te volgen dat leidt naar het Koninkrijk van de Schepper. + Ik zegen je: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Onze-Lieve-Vrouw keert nu terug naar het Witte Kruis met Sint-Michiel en mijn beschermengel blijft.

ONZE DAME : “Ik hou van je, mijn gezegende zoon, William: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands. Bookmark the permalink.