Petrus Romanus, 15 Augustus 2021

________________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/16/message-833-15-august-2021/?fbclid=IwAR1ilo_QbWpcyELW1gyQjwiC90blXUg785bCIHOTODvwIc1wyEHYlmTfQyA

ONS DAME : “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

WILLIAM : Agter haar is duisende der duisende mense en bo hul koppe is ‘n vlag.

ONS DAME : “Ek groet jou, My kosbare seun van My Onbevlekte Hart: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

‘Vandag kom ek met ‘n miljoen siele wat uit die poorte van die vagevuur vrygelaat is , wat u verskuldig is, my geliefde seun.’

WILLIAM : Hulle kniel almal neer en sing danksy die Drie -enige God en die Onbevlekte Ontvangenis: “En jy, ons liewe broer, wat ons gered het in die jaar van God se barmhartigheid.”

Our Lady spreek my aan en sê:

ONS DAME : ‘Ek wil hê dat u uself nou moet voorberei, want ek gaan u na die vagevuur neem.’

WILLIAM : Die engele van die poorte van die vagevuur maak dit oop.

ONS DAME : “My geliefde seun, kyk na hierdie siele wat wag op hul intog in die hemel.”

WILLIAM : Daar is miljarde siele wat in afwagting bid. Moeder Maria het my gevra om die teken van die kruis oor hulle te maak, wat ek gedoen het. +

ONS DAME : “10,000 gaan hierdie dag hemel toe. Hulle is almal die gelowiges in jou, my seun. Hulle sal binne die uur die hemel binnegaan. Laat ons teruggaan na die plek waar ek was, my seun. ”

‘Vandag is ‘n heerlike dag, my kind, want baie meer siele sal in die hemel kom en geen siel sal veroordeel word op my Groot Feesdag nie.’

‘My kind en kinders, vandag vier ons My triomf in die hemel. Net so vra ek al ons kinders om na te dink oor die tyd wanneer u ook die hemel sal binnegaan, want dit is die doel wat ek wil hê dat al ons kinders moet binnegaan, maar ons moet bid vir alle siele, aangesien die vyand baie sterk is hierdie keer omdat hy weet dat sy tyd baie gou sal wees. Bid, liewe kinders, die kapel van goddelike barmhartigheid vir julleself en die kinders van die wêreld. ”

‘ Nieu -Suid -Wallis van Australië het weens die pandemie ‘n totale inperking ondergaan , maar dit is ‘n onregmatige stap, want dit sal groot twis vir die mense van Nieu -Suid -Wallis veroorsaak. Die owerhede kyk vreesbevange na die saak, maar die wat in beheer is, is baie bly, want dit sal vir my kinders baie angstig wees. Bid vir die leiers, want hulle sal baie hê om voor te antwoord. My kinders, hierdie pandemie is nie so ernstig soos jy dit voorgee nie. Gebed sal alle probleme oplos ”

‘My geliefde kinders, die wêreld gaan verder in die duisternis. Die mense van die Midde -Ooste is aan die waai. die situasie, in die hoop dat Amerika sal terugkeer om die beweging van die Taliban weg te hou. Maar, liewe kinders, dit is om die Amerikaanse struktuur weg te hou, want deur die Amerikaanse magte van die huis af weg te bring, sal die Amerikaners minder kragtig tuis wees as die lande Amerikaanse grond aanval. ”

‘Bid, my kinders vir Amerika , want daar sal rampe kom, veral in die staat Kalifornië . Bid vir Brittanje , want groot beproewinge kom na hierdie land. ”

‘Bid vir Frankryk , want dit sal nie lank duur as hierdie nasie beleër sal word nie. Bid vir die monarg van Frankryk , want sy tyd is naby om die mense van Frankryk te red; en bid vir Petrus II, want sy roeping sal binnekort na die wêreld kom. ”

‘Op hierdie Groot Feesdag gee ek alle siele van goeie wil ‘n Heilige Heilige, om hulle te help om volmaaktheid en heiligheid te bereik. U, my heilige seun, sal die aartsengele en drie heilige heiliges ontvang om u in u saak te help met die vervulling van u pousdom. ”

‘Ek seën u en alle goeie siele, om die pad te volg wat na die Koninkryk van die Skepper lei. + Ek seën u: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

WILLIAM : Our Lady keer nou terug na die Wit Kruis met Saint Michael en my beskermengel -oorblyfsels.

ONS DAME : “Ek is lief vir jou, my geseënde seun, William: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

________________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.