Petrus Romanus, 15 Augusti 2021

______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/16/message-833-15-august-2021/?fbclid=IwAR1UBNDdhCzDTiCoUWNFC-gR0rkoyKOEykLzkmzX8g39VAOv61XiGzEXZDI

VÅR DAMA : ”I Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

WILLIAM : Bakom henne finns tusentals på tusentals människor och ovanför deras huvud finns en flagga.

VÅR DAMA : ”Jag hälsar dig, Min dyrbara son till Mitt obefläckade hjärta: I Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

“I dag kommer jag med en miljon själar som har släppts från Purgatory ‘s Ports , som är skyldiga dig, min älskade son.”

WILLIAM : De knäböjer alla och sjunger tack vare den Treenige Guden och den obefläckade befruktningen: ”Och du, vår kära bror, som har räddat oss under Guds barmhärtighetsår.”

Vår Fru talar till mig och säger:

VÅR DAMA : ”Jag vill att du ska förbereda dig nu, för jag ska ta dig till skärselden.”

WILLIAM : änglar Gates of Purgatory öppna den.

VÅR DAMA : ”Min älskade son, titta på dessa själar som väntar på deras inträde i himlen.”

WILLIAM : Det finns miljarder själar som ber i väntan. Moder Maria bad mig att göra korsets tecken över dem, vilket jag gjorde. +

VÅR DAMA : ”10 000 kommer att gå till himlen denna dag. De är alla som tror på dig, min son. De kommer in i himlen inom en timme. Låt oss gå tillbaka till platsen där jag var, min son. ”

“Idag är en härlig dag, mitt barn, för många fler själar kommer in i himlen och ingen själ kommer att fördömas på min stora högtid.”

”Mitt barn och mina barn, idag firar vi min triumf till himlen. På samma sätt ber jag alla våra barn att tänka på när du också kommer in i himlen, för det är det målet som jag önskar att alla våra barn ska gå in i, men vi måste be för alla själar, eftersom fienden är mycket stark i den här gången eftersom han vet att hans tid kommer att ta slut, mycket snart. Be, söta barn, Chaplet of Divine Mercy för er själva och världens barn. ”

” New South Wales i Australien har gått i total lockdown på grund av pandemin , men det är ett felaktigt drag, eftersom det kommer att orsaka stora stridigheter för folket i New South Wales. Myndigheterna betraktar frågan med stor rädsla, men de som kontrollerar är mycket glada, eftersom detta kommer att orsaka stora oro för mina barn. Be för de ansvariga, för de kommer att ha mycket att svara för. Mina barn, den här pandemin är inte så allvarlig som du tror. Bön kommer att lösa alla problem ”

”Mina älskade barn, världen går längre in i mörkret. Folket i Mellanöstern fläktar. situationen, i hopp om att Amerika kommer att återvända för att hålla Taliban -flytten i avstånd. Men, söta barn, det här är för att hålla den amerikanska strukturen på avstånd, för genom att ta de amerikanska styrkorna hemifrån kommer amerikanerna att vara mindre kraftfulla hemma när länderna attackerar amerikansk mark. ”

”Be, mina barn för Amerika , för katastrofer kommer, särskilt i delstaten Kalifornien. Många av staterna kommer att lida, eftersom mänskligheten fortfarande inte lyssnar på Vår uppmaning att be och göra skadestånd. Be för Storbritannien , för det kommer stora prövningar till denna nation. ”

”Be för Frankrike , för det kommer inte att dröja länge när denna nation kommer att belägras. Be för Frankrikes monark , för hans tid är nära att komma för att rädda Frankrikes folk; och be för Peter II, för hans kall kommer snart till världen. ”

”På denna stora högtidsdag ger jag alla goda själar en helig helgon, för att hjälpa dem att nå fullkomlighet och helighet. Du, min heliga son, kommer att ta emot ärkeänglarna och tre heliga heliga, för att hjälpa dig i din sak att uppfylla ditt påvedöme. ”

”Jag välsignar er och alla goda själar, att följa den väg som leder till Skaparens rike. + Jag välsignar dig: I Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

WILLIAM : Vår fru återvänder nu till Vita korset med Saint Michael och mina skyddsänglar kvar.

VÅR DAMA : ”Jag älskar dig, min välsignade son, William: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.