Luz de Maria, 22 August 2021

______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE IUBITA LUI, LUZ DE MARIA
22 AUGUST 2021

Iubiți ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


Vă binecuvântez, Popor al Lui Dumnezeu.


FIȚI IUBIRE, UNITATE, IARTARE.
FIȚI COMPASIONALI ȘI MILOSTIVI.


Asitați-vă unii pe alții, duceți în practică ajutorul reciproc. În această manieră veți șlefui tot ce aduceți cu voi și este contrar iubirii Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


În acest moment, mai mult decât în altele, sunt necesare creaturile umane sigure și încrezătoare în faptul că Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, nu îi va părăsi, la fel cum Regina și Mama Noastră se menține protejându-vă.


Acest moment convulsionat  în care vă mișcați este când forțele răului profită pentru a rătăci sufletele spre ape care nu sunt cele potrivite și folosesc forțele opuse binelui pentru a menține copiii Reginei și Mamei Noastre confuzi și să vă slăbească.


SĂ AVEȚI ÎN VEDERE CĂ CEL CARE SE VA PREZENTA PE SINE ÎNSUȘI ÎNAINTEA ÎNTREGII OMENIRI ESTE ANTICRISTUL, CARE SE VA FACE CUNOSCUT CA REGE AL PĂCII. Mențineți Credința plină de cunoaștere, de înțelepciune și cereți Duhului Sfânt să vă lumineze pentru ca să nu lăsați duși de majoritatea ignorantă.


Popor al Reginei și Mamei Noastre, trebuie să vă întăriți în Credință. Nu vă temeți înaintea celor ce pot lua viața, temeți-vă de cei ce vă pot duce pe căi greșite, temeți-vă de acei doctori ale Legii care nu iubesc Poporul Lui Dumnezeu.


Mențineți-vă vigilenți ai temperamentului și caracterului fiecăruia, sunt capcana pentru ca umanele creaturi să piardă axa încotro trebuie să se mențină Poporul fidel.


ÎNFRUNTAȚI MOMENTE ALGIDE CA OMENIRE. Știți că vor continua cutremurele, așa precum elementele vor continua purificându-vă, dar cel mai mare purificator al omenirii vine de la elită, de unde învârt ordini la nivel global pentru a vă supune până la venirea celui ce se va prezenta pe sine însuși ca rege al păcii.


MENȚINEȚI-VĂ ÎN ADEVĂRATUL MAGISTERIU AL BISERICII, FIȚI CREATURI DE PACE, CUNOSCĂTOARE ALE CUVÂNTULUI DIVIN CONȚINUT ÎN SFÂNTA SCRIPTURĂ.


Rugați-vă, rugați-vă pentru Biserică, întăriți Credința, o veste va provoca mare diviziune și va cutremura lumea.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, persecuția se aprinde împotriva copiilor Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


Rugați-vă pentru America Centrală, rugați-vă cu perseverență fără a uita de Columbia.


Rugați-vă, rugați-vă pentru Japonia, va ceda din cauza apei.


Rugați-vă, vulcanul Etna provoacă mari prăpăduri. Mențineți-vă în alertă înaintea mării Meditarană.


Iubiți ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, avansați fără a pierde o clipă. Este esențial să mențineți în creștere Credința, Speranța și Caritatea.


Fiți conștienți de acest moment ce crește continuu și accelerează suferința omenirii.


Continuați în rugăciune fiind iubire pentru frații voștri. Fiți copii fideli ai Lui Dumnezeu.


RUGAȚI-VĂ PENTRU CA PROFEȚIILE SUPUSE RĂSPUNSULUI CREATURII UMANE SĂ FIE MINIMIZATE SAU ANULATE ÎN NUMELE PREASFINTEI TREIMI.


Legiunile mele cerești se mențin protejându-vă, permiteți-le să vă protejeze, nu le negați protecția față de voi.


Fără temeri mergeți înăuntrul coloanei de marș. Vă găsiți păziți de legiunile mele, care sunt în slujba Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


Toată gloria și cinstea Regelui Nostru.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


este necesar ca fiecare să-i dea dimensiunea corectă momentului pe care-l trăim ca generație.


Mereu a fost necesar și urgent ca umana creatură să se regăsească cu al ei Creator, dar în acest moment este esențial, este urgent.


Cunoașterea și rugăciunea sunt necesare pentru a nu greși calea, știind că rugăciunea este acea vorbire, în ocazii fără cuvinte, cu Preasfânta Treime și cu Preasfânta noastră Mamă. Este cu liniștea interioară unde inima cere pe Dumnezeul și Domnul ei și pe Mama ei Preasfântă; de aceea avem nevoie să ne potolim interior pentru ca toată înfăptuirea și acțiunea să se transforme într-un constant act de oferire.


Sfântul Arhanghel Mihail ne amintește că unele planuri ale Lui Dumnezeu sunt supuse răspunsului omului. De aceea, să ne rugăm și să fim mărturii ale acestei rugăciuni.


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.