Luz de Maria, 6 Septembrie 2021

______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE IUBITA LUI, LUZ DE MARIA
6 SEPTEMBRIE 2021

Iubiți copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


PACEA SĂ FIE CU FIECARE DINTRE VOI.


Popor al Lui Dumnezeu, vă convoc în jurul Reginei și Mamei Noastre. Ca Popor al Fiului Ei, trebuie să vă mențineți uniți și să nu vă dispersați în acest clipe în care răul extinde tentaculele sale pentru a seduce națiunile.


Răul are ca obiectiv să ducă creatura umană să sufere la extrem pentru ca Regina și Mama Noastră să sufere pentru copiii Ei asediați pretutindeni, maltratați în toate formele posibile, vânați și minimizați spiritual.


Vă găsiți în momentul unde primele manifestații a mâinii anticristului asupra omenirii sunt vizibile, cum sunt mâinile ce vă însoțesc continuu.


Semnele și semnalele cu care Creația îi răspunde omenirii, vor continua crescând până în momentul Marii Purificări.


FIECARE ACT DE IUBIRE, DE SUPUNERE ȘI DE CREDINȚĂ VA FI RECOMPENSAT…
FIECARE ACT DE NESUPUNERE VA FI PEDEPSIT DUR…


Am venit să vă alertez despre acțiunile răului în acest moment în care vă duc ca oile la abator. Limbajul utilizat pentru toată omenirea trebuie să vă ducă să observați răul, care vă prevestește controlul total asupra omenirii.


TREBUIE SĂ LUPTAȚI PENTRU A MENȚINE CREDINȚA, SĂ LUPTAȚI CU CUNOAȘTERE, NU PE BÂJBÂITE, CUNOSCÂND ȘI IUBIND PE REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, ȘI PE REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ PENTRU CA SĂ SALVAȚI SUFLETUL.


Ca Principe al Oștirii Cerești vă voi apăra în tot momentul.


Preasfintele Inimi vă iubesc, vă protejează, vă apără și răspunsul omenirii trebuie să fie pe măsura a așa de mare protecție. Dar Credința se pierde și omenirea în fiecare moment se transformă într-o creatură fără gândire, într-una automată.


Rugați-vă în liniștea interioară, rugați-vă Reginei și Mamei Noastre, dar rugați-vă la intențiile Reginei și Mamei Noastre, nu la ale voastre care sunt personale și cam egoiste.


REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ MIJLOCEȘTE PENTRU TOATĂ OMENIREA, FĂRĂ DIFERENȚE, SE ROAGĂ PENTRU CA SĂ FIE OPRITE ANUMITE EVENIMENTE. CREATURA UMANĂ, ÎN STRĂDUINȚA EI DE A MENȚINE VIAȚA, ESTE EGOISTĂ PÂNĂ CÂND FACE CERERI CERULUI.


Reuniți-vă în jurul Reginei și Mamei Noastre, iubiți-O, respectați-O, fiți copii, nu rude îndepărtate.


Acesta este momentul în care Credința trebuie să fie întărită și rezistentă, pentru unitate, numai astfel veți fi utili proiectelor Tatălui.


Rugați-vă cu Regina și Mama Noastră, a Ultimelor Timpuri. (*) Priviți-O cum vine la chemarea voastră! Cât vă iubește!


Regina și Mama Noastră dorește ca să-I predați încărcăturile voastre, suferințele, afecțiunile și tot ce vă limitează sau vă înspăimântă, predați-I Reginei și Mamei Noastre pentru ca să le ducă între intențiile Ei și astfel vi se răspunde cu Iubire Maternă.


Popor al Lui Dumnezeu:


Nu posedați alimente? A venit lipsa? Veniți la Providența Divină. Nu posedați medicamente? Cerul v-a dat principalele medicamente. Predați preocupările Voinței Divine.


Regina și Mama Noastră într-un anumit moment va fi văzută de mulțime dintre copiii Ei, de cei care cred și de cei care nu cred și se vor converti și fiecăruia vă va da un semnal de unitate cu care veți trăi până când ajungeți în Viața Veșnică.


Iubit Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


Rugați-vă cu iubire, nu criticați pe aproapele, nu maltratați pe frații voștri. Fiți Credință, Speranță și Caritate pentru Rămășița Sfântă.


Vă binecuvântez în Numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt.


Întâmpinați pe Regina și Mama Noastră ca Mamă care este.


Cu binecuvântarea Corurilor Angelice. Amin.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

(*) Regina și Mama Noastră, a Ultimelor Timpuri

COMENTARIUL LUZ DE MARIA


Fraților,


Sfântul Mihail ne ajută cu această mare lecție de iubire față de Preasfânta noastră Mamă, să O purtăm în inimă pentru ca Mama noastră să ne ducă de Mâna Ei la Domnul nostru Isus Cristos.


Ne cheamă să aparținem Reginei și Mamei noastre în acest moment atât de delicat în care trăim, atât de delicat! Și mai ales, ne îndeamnă să ne menținem cu o Credință fermă și încrezătoare în protecția Cerului. Niciodată nu ne va abandona.


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.