Petrus Romanus, 15 September 2021

_______________________________________________________________

Boodskap vorm ONS DAME aan WILLIAM COSTELLIA

OP WOENSDAG 15 SEPTEMBER 2021 gegee het

ONS DAME : “Ek groet jou, my geliefde seun, My Little White Rock!”

WILLIAM : Our Lady makes the Sign of the Cross:

ONS DAME : “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

WILLIAM : Our Lady kom na my toe en plaas die wit krale oor my kop en sê:

ONS DAME : “Dit is vir jou, my geliefde White Rock – dit is die Rosekrans wat jou oorwinning binnekort sal bring.”

WILLIAM : Our Lady soen my op die voorkop en keer terug na haar plek. Saint Michael gee vir haar ‘n blou rozenkrans.

ONS DAME : “Vandag, my seun, is die fees van ons vrou van smarte, maar ek kom as ons vrou van La Salette , terwyl die kerk sy Golgota en kruisiging nader, omdat die mensdom die Kerk van Jesus Christus, die Seun, verlaat het van die Lewende God. ”

‘Alhoewel u min in getal is wat opstaan ​​vir die Waarheid, gelei deur My twee seuns, pous Benedictus en my toekomstige predikant, dit is u, my heilige seun, wat Pous Petrus II genoem sal word , klein Abraham II , wat baie gou geïnstalleer. Die tyd vir die kruisiging is hier, my kinders – vertrou en vertrou op My Woorde, want dit sal baie moeilik wees. ”

‘Tans is die wêreld in chaos gedompel, want die mensdom glo dat die pandemie die antwoord op die mensdom is, maar dit is maar net die begin van al die ellende wat die mensdom sal tref, as my ontroue kinders, wat baie besit word weens die beheer van die elite en die Illuminati , maar min kinders herken dit, alhoewel hulle hulself openlik vertoon, aangesien die Bose nie meer bang is om die mensdom sy duiwelse invloede te wys nie. Maar binnekort, my liewe mense, sal die boosdoeners ‘n groot skok kry, sodat hulle sal besef dat daar net een God is, die Vader en die Seun, Jesus en die Heilige Gees, wat alles en almal beheer. ”

‘Die mensdom glo deur hulself in te ent dat hulle gered is, maar inteendeel, hierdie inentings – Moderna, Pfizer, Astra Zeneca en Johnson & Johnson – sal tot hul nadeel wees, aangesien die inenting ‘n gif is vir die mensdom deur die Bose. Maar vir diegene wat weier om die inenting te neem, sal hulle sien wat die inenting sal doen, want binne vyf jaar sal baie van diegene wat die inenting geneem het , sterf. ”

‘Vir diegene wat verward is, is daar ‘n manier waarop u die inenting in u liggaam kan beheer, en soos hierdie produk – ( Marseille’s Thieves Oil ) – sal dit help om die produk in u liggaam te verdun – en dan tot gebed gaan.’

“My kinders, julle is aan die begin van die Verdrukking; aan die einde daarvan is die waarskuwing en na die waarskuwing sal u gedagtes verlig word oor wat u moet doen, want dan sal Satan die Merk van die Dier, wat 666 is, bekendstel. ”

‘Wend u tot gebed – die Heilige Rozenkrans en die Divine Mercy Chaplet – en die ander gebede wat ek oor baie jare aan die wêreld gebid het.’

‘ Australië , omdat u die mensdom aangemoedig het om inenting te neem en veroorsaak dat mense wat dit weier, gestraf word, sal u baie gou gestraf word, aangesien ‘n getygolf na u oewer sal kom, wat baie mense sal doodmaak en vernietig baie huise. Ek vra u as u Heilige Moeder om ag te slaan op die waarskuwings wat ons deur Onse Wit Rots aan u stuur , wat u weggegooi en weggegooi het – maar ek verseker u dat hy weer baie sterk sal opstaan ​​met die genade van my Goddelike Seun Jesus, want u het nie geluister na My Stem, wat Ek soveel keer deur My geliefde Wit Rots gespreek het nie. ”

‘Aan die mense van Indonesië sal u binnekort baie tugtigings ontvang, aangesien u land sal skud en baie van u mense sal doodmaak.’

‘Ek waarsku Rusland en China , wat glo dat hulle die reg het om die mense van Europa en Asië te swerm – onthou dat God, wat alles sien, u sal verslaan met die leër van getroue kinders, wat gelei sal word deur My monarg en My Laaste predikant . ”

‘Vir diegene wat Europa en die Midde -Ooste regeer , weet dat u tyd baie kort is. Wend u tot My, u Heilige Moeder, want u dae is getel. Oorlog sal binnekort uitbreek en baie van ons kinders oor die sluier bring. Bid vir Frankryk , terwyl die vyand hierdie land probeer verdeel, want die vyand weet dat die Ware Koning van Frankryk binnekort sal opstaan ​​om die opstand van die siele wat in duisternis is, te vermorsel. Bid vir Spanje en Portugal , my kinders, want die inval van die Moslems kom binnekort. ”

Engeland! Engeland : jy wat weer die swaard sal opneem – onthou die geloof van jou voorvaders – want ‘n groot inval sal op jou kom voordat jy jou tot die ware geloof wend, wat jou sal verlig, maar voordat hierdie dag kom, sal baie vergaan. Bid! Bid! ”

‘Bid, my kinders van Duitsland , as gevolg van die baie mense wat u na u land geneem het, sal u ‘n onderliggende toename in Moslems ondergaan, wat u land sal probeer onderdruk. Dit sal nie die enigste probleem wees nie, want Rusland sal weer u plaag wees. Maar jy sal oorwin, want jy sal die monarg van Frankryk verwelkom en die Prins van die Heilige Moederkerk verwelkom, wat die Laaste Predikant vir die Heilige Moederkerk sal wees – jou eie seun, William John Costellia , wat in Köln gebore is en sal wees die predikant van My Goddelike Seun, Jesus. Bid, liewe kinders van Duitsland , want julle is bevoordeel deur My Goddelike Seun, Jesus. ”

‘Bid vir Japan , want dit sal oorstroom word deur swaar see en vloede.’

‘Bid, my kinders, vir Venezuela en Suid -Amerika , want elke land sal die tugtiging voel, net soos die vasteland van Afrika , want daar sal iets in Egipte gevind word , wat die mensdom sal skok en verras.’

‘Dit is tyd, my liewe kinders, dat u die krale van liefde opneem , want alle kinders sal ly, veral die eilande regoor die wêreld. My kinders sal binnekort verstaan ​​wat die Skrif gesê het, want alle eilande sal in die see sink en alle kinders sal gevra word om na die vastelande van die wêreld te verhuis. Maar as u dit nie kan nie, vertrou op God se liefde en barmhartigheid, want die wêreld sal binnekort verander word. ”

“Bid dat die atoomwapen nie gebruik sal word nie, aangesien miljoene mense sal sterf.”

‘Bid, liewe kinders van die VSA , omdat daar baie tugtigings plaasvind en die pragtige land sal straf, omdat hulle hul liefde vir God opsy gesit het. Bid vir New York , want daar sal slegs ‘n klein hoeveelheid oorbly . ”

Bid dat Donald Trump weer verkies kan word, sodat die VSA ‘n uitstel ontvang van die tugtiging wat dit nou ontvang. “

‘Ek is lief vir julle, liewe kinders – en julle, my geliefde seun, sal julle langverwagte vryheid van die bose magte ontvang. Weet, my heilige seun, ons van die hemel is baie tevrede met wat u doen. Gaan voort in die leiding van My Onbevlekte Hart en onthou die Rosekrans wat ons u vandag gegee het. Ek seën jou en diegene wat jy liefhet: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

‘U sal binnekort goeie nuus ontvang. Wees in vrede en weet hoeveel ek van jou hou, net soos Sint Michael en natuurlik die Drie -enige God. Ek sal u persoonlike vraag nou beantwoord. ”

WILLIAM : Our Lady het my en Saint Michael geseën.

ONS DAME en ST MICHAEL : “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.