Petrus Romanus, 2021. Szeptember 15

________________________________________________________________

ÜZENET, HOGY NŐNKÜL WILLIAM COSTELLIA

2021. SZEPTEMBER 15. SZERDA

A mi hölgyünk : „Üdvözöllek, szeretett fiam, kis fehér sziklám!”

WILLIAM : A Szűzanya teszi a kereszt jelét:

NŐNK : „Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

WILLIAM : A Szűzanya felém jön, a fejemre teszi a fehér gyöngyöket, és azt mondja:

Hölgyünk : „Ez neked való, szeretett Fehér Sziklám – ez a Rózsafüzér hozza el Győzelmedet, nagyon hamar.”

WILLIAM : A Szűzanya homlokon csókol, és visszatér a helyére. Szent Mihály átadja neki a kék rózsafüzért.

Hölgyünk : „Ma, fiam, a Szomorú Boldogasszony ünnepe van, de én La Salette -i Szűzanyaként jövök , mivel az Egyház közeledik kálváriájához és keresztre feszítéséhez, mert az emberiség elhagyta Jézus Krisztus, a Fiú Egyházát az élő Istentől. ”

„Bár kevesen vannak, akik kiállnak az igazság által vezetett Saját két fia, Benedek pápa és a jövőm lelkész, ami te vagy, az én szent fia, aki fogják hívni pápa Péter II, Little Abraham II , ki lesz nagyon hamar telepítették. Itt a keresztre feszítés ideje, gyermekeim – higgyetek és bízzatok szavaimban, mert nagyon nehéz lesz. ”

„Jelenleg a világ káoszba süllyed, mert az emberiség úgy véli, hogy a járvány a válasz az emberiségre, de ez még csak a kezdete minden bajnak, ami az emberiséget sújtja, mint az én hitetlen gyermekeim, akiket sokan birtokolnak, mert az elit és az illuminátusok , de ezt kevés gyermek ismeri fel, bár nyíltan bemutatja magát, hiszen a Gonosz már nem fél megmutatni az emberiségnek ördögi hatásait. De hamarosan, kedves népem, a gonoszok hatalmas sokkot kapnak, hogy rájöjjenek, hogy csak egy Isten van, az Atya és a Fiú, Jézus és a Szentlélek, aki mindent és mindenkit irányít. ”

„Az emberiség azt hiszi, hogy beoltatja magát, hogy megmenekült, de ellenkezőleg, ezek a védőoltások – a Moderna, a Pfizer, az Astra Zeneca és a Johnson & Johnson – az ő kárukra lesznek, mivel az oltás méreg az emberiség számára a Gonosz által. Azok azonban, akik megtagadják az oltást, meglátják, mit tesz az oltás, mivel öt éven belül sokan meghalnak azok közül, akik beoltották az oltást . ”

„Azok számára, akik zavartak, van egy módja annak, hogy ellenőrizzék az oltást a testükön belül, és kedveljék ezt a terméket – ( Marseille’s Thieves Oil ) -, ez segít a termék hígításában a testben – és az imádsághoz fordulhatnak.”

„Gyermekeim, a nyomorúság kezdetén vagytok; végén a Figyelmeztetés lesz, és a Figyelmeztetés után megvilágosodik az elméd arról, mit kell tenned, mert ekkor a Sátán bemutatja a Fenevad bélyegét, ami 666. ”

„Forduljon az imához – a Szent Rózsafüzérhez és az Isteni Irgalmasság Kápolnához – és a többi imához, amelyeket hosszú évek óta a világnak mondtam.”

„ Ausztrália , mert arra ösztönözte az emberi fajt, hogy vegye be a védőoltást, és büntetésre késztette az embereket, akik elutasítják azt, szigorúan, nagyon hamar meg fognak büntetni, mivel dagály hullám érkezik partjaitokra, ami sokakat megöl és megsemmisít sok otthon. Arra kérem Önt, mint Szent Anyját, hogy vegye figyelembe a figyelmeztetéseket, amelyeket Fehér Sziklánkon keresztül küldünk Önnek , akiket elvetett és eldobott – de biztosíthatom Önöket, hogy ismét feltámad, nagyon erős, Isteni Fiam kegyelmével. Jézusom, mert nem hallgattál a Hangomra, amelyet annyiszor mondtam el szeretett Fehér Sziklámon keresztül. ”

„ Indonézia népe számára hamarosan sok büntetést kap, mivel földje megremeg, és sok népét megöli.”

„Figyelmeztetem Oroszországot és Kínát , akik úgy vélik, hogy jogukban áll rajongni Európa és Ázsia népéhez – ne feledje, hogy Isten, aki mindent lát, legyőz titeket a hűséges gyermekek seregével, akiket az én uralkodóm és én fogok vezetni. Az utolsó vikárius . ”

„Azoknak, akik uralják Európát és a Közel -Keletet , tudják, hogy az Ön ideje nagyon rövid. Fordulj Hozzám, Szent Anyádhoz, mert napjaid meg vannak számlálva. Hamarosan kitör a háború, amely sok Gyermekünket leplezi le. Imádkozzatok Franciaországért , mivel az ellenség megpróbálja megosztani ezt a földet, mert az ellenség tudja, hogy a francia igaz uralkodó hamarosan feltámad, hogy leverje azoknak a lelkeknek a lázadását, akik sötétségben vannak. Imádkozzatok Spanyolországért és Portugáliáért , gyermekeim, mert a muszlimok inváziója hamarosan bekövetkezik . ”

Anglia! Anglia : te, aki ismét kardot fogsz – emlékezz az elődeid hitére -, mert nagy invázió fog rád szállni, mielőtt az igaz hithez fordulsz, amely megvilágosít, de mielőtt ez a nap eljön, sokan el fognak pusztulni. Imádkozik! Imádkozik!”

„Imádkozzatok, német gyermekeim, a sok ember miatt , akiket nemzetéhez vittetek, a muzulmánok mögött megugrik , akik megpróbálják lerombolni az országotokat. Nem ez lesz az egyetlen baj, hiszen Oroszország ismét a csapásod lesz. De te győztes leszel, mert üdvözölni fogod a francia uralkodót, és üdvözölheted a Szent Anya Egyház hercegét, aki a Szent Anya Egyház utolsó vikáriusa lesz – a te fiad, William John Costellia , aki Kölnben született és légy isteni Fiam, Jézus helytartója. Imádkozzatok, drága Németország gyermekei , mert isteni Fiam, Jézus kegyelmet kapott nektek. ”

„Imádkozzatok Japánban , mert elárasztották a viharos tengeren és árvíz.”

„Imádkozzanak, gyermekeim, Venezueláért és Dél -Amerikáért , mert minden föld érezni fogja a fenyítést, mint az afrikai kontinens , mert Egyiptom földjén találnak valamit , ami megdöbbenti és meglepi az emberi fajt.”

– Itt az idő, édes gyermekeim, hogy vegye fel a Szeretet Gyöngyét , mert minden gyermek szenvedni fog, különösen a világ szigetei . Gyermekeim hamarosan megértik, amit a Szentírás mondott, mert minden sziget a tengerbe süllyed, és minden gyermeket felkérnek, hogy költözzenek a világ szárazföldjére. De ha nem vagy rá képes, bízz Isten szeretetében és irgalmában, mert a világ hamarosan megváltozik. ”

„Imádkozzunk, hogy az atomfegyvert ne használják fel, mert emberek milliói pusztulnak el.”

„Imádkozzatok, kedves USA -s gyerekek , mert sok fenyítés történik ott, és továbbra is büntetni fogják a gyönyörű földet, mert félretették Isten iránti szeretetüket. Imádkozzatok New Yorkért , mert csak egy kis összeg marad ott . ”

Imádkozzon azért, hogy Donald Trumpot ismét megválaszthassák, hogy az USA haladékot kapjon azoktól a fenyítésektől, amelyeket most kap. ”

„Szeretlek, édes gyermekeim – és te, szeretett fiam, megkapod régóta várt szabadságodat a gonosz erőitől. Tudd, szent fiam, mi, a mennyek, nagyon örülünk annak, amit teszel. Folytassa Szeplőtelen Szívem útmutatását, és emlékezzen a rózsafüzérre, amelyet ma adtunk nektek. Áldok téged és szeretteidet: az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

„Hamarosan nagyszerű híreket fog kapni. Légy békében, és tudd, mennyire szeretlek, akárcsak Szent Mihály és természetesen a Szentháromság Isten. Most válaszolok a személyes kérdésedre. ”

WILLIAM : A Szűzanya áldott engem és Szent Mihályt.

A mi hölgyünk és MICHAEL : „Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Magyar and tagged . Bookmark the permalink.