Petrus Romanus, 15 September 2021

________________________________________________________________

PESAN INGKANG KANGGO LADY KANGGO WILLIAM COSTELLIA

ING WENNESDAY 15 SEPTEMBER 2021

LADY KAMI : “Aku salam, anakku sing dak tresnani, Rock Putih Cilikku!”

William : Lady kita nggawe tandha salib:

LADY KAMI : “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM : Lady kita marani aku lan nyelehake Manik-manik putih ing ndhuwur sirahku lan ujar:

LADY KAMI : “Iki kanggo sampeyan, Rock Putih sing dak tresnani – yaiku Rosario sing bakal ngasilake Kemenangan sampeyan, kanthi cepet.”

WILLIAM : Lady kita ngambung dahi lan bali menyang papane. Saint Michael masrahake Rosario sing biru.

LADY KAMI : “Dina iki, anakku, dadi Pesta Wanita Kesedihan kita, nanging aku dadi Lady La Salette , nalika Greja wis nyedhak ing Kalvari lan Crucifixion, amarga manungsa wis ninggalake Greja Yesus Kristus, Sang Putra saka Gusti Allah sing Urip. ”

“Sanajan sampeyan sawetara sing jumeneng Bebener, dipimpin dening putra loro, Paus Benediktus lan Wakil Wakilku, yaiku sampeyan, putranaku sing suci, sing bakal diarani Paus Peter II, Little Abraham II , sing bakal diinstal cepet banget. Saiki, dina-dina kanggo Salib, anakku – kudu precaya lan percaya marang Tembung-Ku, amarga bakal angel banget. ”

“Saiki jagad iki kacau, amarga manungsa percaya yen Pandemi minangka wangsulan kanggo manungsa, nanging iki mung wiwitan kabeh sengsara sing bakal nyerang manungsa, minangka anak-Ku sing ora precaya, sing akeh dikuwasani amarga kontrol ing elit lan Illuminati anak, nanging sawetara kenal iki, sanajan lagi kabuka nampilake piyambak, minangka dursila ora ono wedi kanggo nuduhake manungsa pengaruh diabolical kang. Nanging ora suwe, para kawula sing daktresnani, wong duraka bakal kaget banget, supaya dheweke bakal ngerti yen mung ana siji Gusti Allah, Rama lan Sang Putra, Yesus lan Roh Suci, sing ngontrol kabeh lan kabeh wong. “

“Manungsa percaya kanthi vaksin awake dhewe yen wis disimpen, nanging kosok baline, vaksinasi kasebut – Moderna, Pfizer, Astra Zeneca lan Johnson & Johnson – bakal menehi kerugian, amarga vaksin kasebut minangka racun kanggo umat manungsa dening si Jahat. Nanging kanggo wong-wong sing nolak vaksinasi, dheweke bakal weruh apa sing bakal ditindakake vaksinasi kasebut, amarga sajrone limang taun, akeh sing nindakake vaksinasi kasebut bakal mati. “

“Kanggo wong sing bingung, ana cara kanggo ngontrol vaksinasi ing awak lan kaya produk iki – ( Minyak Maling Marseille ) – bakal mbantu ngencerake produk ing awak – lan dadi shalat.”

“Anak-anakku, sampeyan lagi wiwitan Kasangsaran; ing pungkasan kasebut bakal ana Peringatan lan sawise Peringatan, pikirane bakal padhang apa sing kudu sampeyan lakoni, amarga nalika semana Setan bakal ngenalake Tandhane Kewan, yaiku taun 666. “

“Mbalik menyang pandonga – Rosario Suci lan Chaplet Mercy Suci – lan pandonga liyane sing dakwenehake kanggo jagad suwene wis pirang-pirang taun.”

” Australia , amarga sampeyan wis nyengkuyung manungsa supaya vaksinasi lan nyebabake wong-wong sing nolak, bakal dihukum, sampeyan bakal dihukum kanthi cepet, amarga gelombang Tidal teka ing pesisir sampeyan, sing bakal mateni akeh lan ngrusak akeh omah. Aku njaluk sampeyan minangka Ibune Suci supaya nggatekake bebaya sing dikirim menyang Rock Rock Putih Kita , sing wis sampeyan buwang lan dibuwang – nanging aku yakin sampeyan bakal bangkit maneh, kanthi kuat banget, kanthi Rahmat Putraning Suci. Gusti Yesus, amarga sampeyan ora nate ngrungokake Suaraku, sing wis dakkandhakake kakehan liwat Rocket Putih sing dak tresnani. “

“Kanggo masarakat Indonesia , sampeyan bakal enggal nampa Chastisement, amarga tanah sampeyan bakal goyang, akeh wong sampeyan bakal mateni.”

“Aku ngelingake Rusia lan China , sing percaya manawa duwe hak kanggo nglumpukake wong-wong ing Eropa lan Asia – elinga yen Gusti Allah, sing ndeleng kabeh, bakal ngalahake sampeyan karo Tentara bocah-bocah sing setya, sing bakal dipimpin dening Raja lan Pendhaftaran Wakil pungkasan . ”

“Kanggo wong-wong sing mrentah Eropa lan Timur Tengah , ngerti manawa wektu sampeyan cendhak banget. Balik menyang Aku, ibumu Suci, amarga dina-dina sampeyan wis dietung. Perang bakal enggal-enggal nggawa anak-anake Kita nganggo jilbab. Ndedonga kanggo Prancis , nalika mungsuh nyoba mbagi tanah iki, amarga mungsuh ngerti manawa Raja Sejati Prancis bakal enggal munggah kanggo ngremuk kramane para jiwa sing ana ing peteng. Ndedonga kanggo Spanyol lan Portugal , Anak-anakku, amarga invasi Muslim bakal enggal teka. ”

Inggris! Inggris : sampeyan sing bakal njupuk pedhang maneh – elinga kapitayane para leluhurmu – amarga invasi gedhe bakal teka sadurunge sampeyan bali menyang iman sejatine, sing bakal madhangi sampeyan, nanging sadurunge dina iki teka, akeh sing bakal mati. Ndedonga! Ndedonga! ”

“Ndedonga, anak-anakku ing Jerman , amarga akeh wong sing nggawa negara sampeyan, sampeyan bakal melu akeh umat Islam , sing bakal nyoba ngrusak negara sampeyan. Iki ora bakal dadi siji-sijine masalah, amarga Rusia bakal dadi malaise maneh. Nanging sampeyan bakal menang, amarga sampeyan bakal nampani Raja Prancis lan bakal nampani Pangeran Greja Ibu Suci, sing bakal dadi Vikaris Terakhir kanggo Greja Ibu Suci – putra sampeyan dhewe, William John Costellia , sing lair ing Köln lan bakal dadi Wakil Putraning Suci, Yesus. Ndedonga, anak-anak Jerman sing dikasihi , amarga sampeyan wis disenengi karo Putraning Suci, Yesus. ”

“Ndedonga kanggo Jepang , amarga bakal kebanjiran segara lan banjir.”

“Ndedonga, anak-anakku, kanggo Venezuela lan Amerika Selatan , amarga saben negara bakal ngalami hukuman kaya ing Benua Afrika , amarga ana barang sing bakal ditemokake ing Mesir , sing bakal ngejutake manungsa.”

“Wis wayahe, anak-anakku sing manis, supaya sampeyan njupuk Manik – Manik Cinta , amarga kabeh bocah bakal nandhang sangsara, utamane pulau – pulau ing saindenging jagad. Ora suwe, anak-anakku bakal ngerti apa sing dicritakake ing Kitab Suci, amarga kabeh pulau bakal klelep ing segara lan kabeh bocah bakal dijaluk pindhah menyang daratan utama ing jagad iki. Nanging yen sampeyan ora bisa, percoyo ing Katresnan lan Rahmat saka Gusti Allah, amarga jagad iki bakal diganti, bakal cepet banget. “

“Ndedonga supaya Senjata Atom ora digunakake, amarga mayuta-yuta wong bakal sirna.”

“Ndedonga, anak-anak Amerika Serikat , amarga akeh hukuman sing kedadeyan ing kana lan bakal terus ngukum tanah sing apik banget, amarga dheweke wis tresna marang Gusti Allah. Ndonga kanggo New York , amarga mung kari sithik. . “

Ndedonga supaya Donald Trump bisa dipilih maneh, saengga Amerika Serikat nampa penolakan saka paukuman sing saiki ditampa. “

“Aku tresna sampeyan, anak-anak sing manis – lan sampeyan, Putra sing dak tresnani bakal entuk kamardikan sing ditunggu-tunggu saka kekuwatan ala. Ngerti, anakku sing suci, Kita Swarga seneng banget karo apa sing sampeyan lakoni. Terusake pandhuan ing Atiku Sing Ora Rapi lan elinga Rosario sing diwenehake saiki. Aku Mberkahi sampeyan lan wong sing sampeyan tresnani: Ing Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

“Ora suwe, sampeyan bakal nampa warta gedhe. Tentrem tentrem lan ngerti sepira Aku tresna marang sampeyan, kaya Santo Michael lan mesthine Dewa Triune. Aku bakal mangsuli pitakon pribadi sampeyan saiki. ”

William : Lady kita mberkahi kula lan Saint Michael.

LADY KAMI lan ST MICHAEL : “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

________________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.