Luz de Maria, 22 Ogos 2021

______________________________________________________________

MESEJ ST. MICHAEL THE ARCHANGEL UNTUK DIA MENYAYANGI LUZ DE MARIA

22 OGOS 2021

Kekasih Raja dan Tuhan kita Yesus Kristus

Saya memberkati anda, Ya Tuhan.

MENJADI CINTA, KESATUAN, KEFAHAMAN. MENJADI KOMPASIONAL DAN MERCIFUL.

Saling menolong, saling membantu. Dengan cara ini anda akan membersihkan segala yang anda bawa bersama anda yang bertentangan dengan kasih Raja dan Tuhan kita Yesus Kristus.

Pada masa ini, lebih-lebih lagi daripada yang lain, ada keperluan bagi orang-orang yang tegas dan yakin bahawa Raja dan Tuhan kita Yesus Kristus tidak akan meninggalkan mereka, dengan cara yang sama seperti Permaisuri dan Ibu Kita yang terus melindungi mereka.

Kekuatan si Jahat memanfaatkan masa pergolakan ini di mana anda dapati diri anda untuk mengarahkan jiwa ke perairan yang bukan yang tepat, dan kekuatan yang menentang kebaikan menggunakan ini untuk menjaga anak-anak Ratu dan Ibu Kita keliru dan melemahkan mereka.

TINGGALKAN BAHAWA SATU YANG AKAN MENYAMPAIKAN DIRINYA SEBELUM SEMUA MANUSIA ADALAH ANTIKRIS, SIAPA YANG AKAN MEMBUAT DIRINYA SEBAGAI RAJA DAMAI. Jaga Iman anda penuh dengan pengetahuan dan kebijaksanaan dan mintalah Roh Kudus untuk memberi pencerahan kepada anda supaya anda tidak membiarkan diri anda terbawa oleh majoriti yang tidak tahu.

Orang-orang dari Ratu dan Ibu kita, anda mesti menguatkan diri dalam Iman. Jangan takut kepada mereka yang mungkin mengambil nyawa anda; takutlah kepada mereka yang mungkin menyesatkan kamu, takutlah kepada para doktor Taurat yang tidak mengasihi Umat Tuhan.

Waspada terhadap perangai dan watak setiap orang: mereka adalah perangkap sehingga manusia akan kehilangan pusat di mana Orang-orang yang setia harus tinggal.

ANDA SEBAGAI MANUSIA MENGHADAPI KALI KRUCIAL . Anda tahu bahawa gempa bumi akan berlanjutan, sama seperti unsur-unsur yang akan terus menyucikan anda, tetapi penyucian kemanusiaan terbesar datang dari golongan elit, yang mengedarkan perintah dalam skala global untuk menundukkan anda sehingga kedatangan orang yang akan menghadirkan dirinya sebagai raja damai.

TINGGAL DI DALAM MAGISTERI YANG BENAR GEREJA, MENJADI PENCIPTA DAMAI, MENGETAHUI PERKATAAN DIVINE YANG TERKANDUNG DALAM SKRIP SACRED.

Berdoalah, berdoalah untuk Gereja, kuatkan Iman anda: akan ada berita yang akan menyebabkan perpecahan besar dan menggegarkan dunia.

Berdoa, Orang-orang Tuhan, berdoa. Penganiayaan semakin meningkat terhadap anak-anak Raja dan Tuhan kita Yesus Kristus.

Berdoalah untuk Amerika Tengah : berdoa dengan tekun, tidak melupakan Colombia.

Berdoalah, doakan Jepun : ia akan mati kerana air.

Berdoalah, gunung berapi Etna akan mendatangkan malapetaka. Tetap berjaga-jaga mengenai Laut Mediterranean.

Kekasih Raja dan Tuhan kita Yesus Kristus, maju tanpa membuang masa. Adalah mustahak agar anda terus berkembang dalam Iman, Harapan dan Amal.

Ketahuilah masa ini yang terus meningkat dan mempercepat penderitaan umat manusia.

Teruskan berdoa, menjadi kasih sayang kepada saudara dan saudari. Jadilah anak-anak Tuhan yang setia.

DOAKAN BAHAWA BUKTI-BUKTI YANG BERGANDA DENGAN TANGGUNGJAWAB MANUSIA AKAN DILARANGKAN ATAU DIBATALKAN DALAM NAMA TRINITY YANG PALING SUCI.

Celestial Legions saya terus melindungi anda; biarkan mereka melindungi anda, jangan menolak perlindungan mereka.

Berjalan tanpa rasa takut di dalam tiang perarakan. Anda dijaga oleh Legiun Saya yang sedang melayani Raja dan Tuhan kita Yesus Kristus.

Segala penghormatan dan kemuliaan bagi Raja Kita.

St Michael the Archangel

HAIL MARY PALING MURNI, DIPERCAYAI TANPA DOSA

HAIL MARY PALING MURNI, DIPERCAYAI TANPA DOSA

HAIL MARY PALING MURNI, DIPERCAYAI TANPA DOSA

KOMENARI LUZ DE MARIA

Abang dan kakak:

Adalah perlu bagi kita masing-masing untuk menilai dengan tepat dimensi masa di mana kita hidup sebagai generasi.

Selalu perlu dan mendesak umat manusia untuk bersatu kembali dengan Penciptanya, tetapi pada masa ini sangat diperlukan, mendesak.

Pengetahuan dan doa diperlukan agar tidak tersasar dari jalan, mengetahui bahawa doa bermaksud kadang-kadang berbicara tanpa kata-kata dengan Triniti Yang Maha Suci dan dengan Ibu kita yang diberkati. Dalam hati terdiam bahawa hati berseru kepada Tuhan dan Tuhannya dan kepada Ibu yang diberkati; untuk ini kita perlu mendiamkan diri agar semua karya dan tindakan kita berubah menjadi persembahan yang berterusan.

St Michael the Archangel mengingatkan kita bahawa beberapa rancangan Tuhan tunduk pada tindak balas manusia. Oleh itu marilah kita berdoa dan bersaksi atas doa itu.

Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Melayu and tagged . Bookmark the permalink.