Petrus Romanus, 29 September 2021

______________________________________________________________

FEEST VAN DE HEILIGEN MICHAEL, GABRIEL en RAPHAEL

29 SEPTEMBER 2021

Vandaag, mijn geliefde zielen van Jezus, onze liefdevolle Verlosser. Is het feest van onze geliefde aartsengelen: Sint Michaël, Sint Gabriël en Sint Raphael.

De wereld wordt gekruisigd door de problematische Covid-19 , die ervoor zorgt dat de mensheid wordt afgesloten vanwege de zwakheden van de regeringen, waardoor de mensheid kon worden afgesloten van menselijke reacties, waardoor de mensheid werd geleid door mensen, die niet volg Jezus, maar volg de zwakheid van het onvermogen van de mens om de Waarheid te herkennen.

Om de mensheid te helpen, raad ik de medicijnen, ivermectine of hydroxychloroquine aan . Ik raad u aan de door de autoriteiten aangeboden medicatie niet te accepteren.

Vandaag, op het Feest van de Grote Aartsengelen, vraag ik u heel aandachtig te luisteren, omdat de Antichrist zijn stappen onderneemt om Gods volk en de Rooms-Katholieke en Apostolische Kerk te vernietigen.

Zoals u de regering van paus Benedictus kent , bekend als (emeritus) – zijn tijd is zeer nabij. Houd de bewegingen van Rusland en China in de gaten , want zodra paus Benedictus Rome heeft verlaten , weet je dat de tijd is gekomen dat ik, Willem Johannes de Doper Cotellia, het zal overnemen als de laatste plaatsvervanger van de kerk van Christus, zoals ik zal doen bekend worden als paus Peter II – ook bekend als Little Abraham II .

Ik vraag mijn lieve kinderen om zich niet verloren of neerslachtig te voelen, want God en Maria, de Moeder van Jezus, zullen over ons waken, dus verlies de moed niet. De wereld wordt momenteel tot op zekere hoogte gecontroleerd door de Illuminati en de Elite – en meer nog, de Antichrist . Maar God organiseert het Leger van Waarheid, dat 50 miljoen sterk is en sterker zal worden naarmate de tijd vordert.

Mijn dierbare mensen, vat moed en vertrouw op Gods Goedheid, want de mensheid wordt blind – maar God in Zijn Kracht en Goedheid waakt over jullie. God heeft de Franse monarch opgewekt en hij werkt langzaam. Hij is een goede, heilige man en werkt met mij samen, dus vergeet alsjeblieft niet dat God de hele wereld bestuurt en de Antichrist toestaat zijn plannen te vervullen om de hele wereld over te nemen, maar deze keer heeft de Antichrist een vaste tijd , dan komt er een abrupt einde aan. We kunnen verwachten dat de tijd zal variëren van het jaar 2022 tot het jaar 2030 . Natuurlijk weten we niet de exacte tijd, maar weten dit, dat de volledige heerschappij van de Antichrist zes weken na de Grote Waarschuwing is , die we verwachten nadat paus Benedictus (emeritus) Rome ontvlucht.

De Monarch en ik bereiden nu de Restkerk voor , dus gedenk ons ​​alstublieft in uw gebeden.

God is je niet vergeten, maar vraagt ​​om veel gebeden. Bid alstublieft voor mijn verlossing van de ketenen die Satan mij heeft opgelegd, zodat ik naar de Filippijnen kan gaan om het Vaticaan op te richten en de kerk te leiden. Bid dat ik naar Singapore en Duitsland en vele andere landen kan reizen voordat het onmogelijk wordt. Bid voor de monarch die de steun van de kerk nodig heeft.

Mijn geliefde mensen, verlies het geloof niet, maar vertrouw op God en Onze Heilige Moeder, Maria, want de Triomf van Onze Lieve Vrouw is zeer nabij, wanneer Zij zal worden gekroond tot Middelares van alle Genade, Medeverlosseres en Voorspreekster , omdat alle Wonderen heel snel gebeuren. Denk eraan om ook voor mij te bidden. Ik vraag Jezus je te zegenen: + zoals ik je zal zegenen: +

Mogen Jezus en Maria jullie zegenen +

William J. Costellia,

Aartsbisschop

______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.