Petrus Romanus, September 29, 2021

______________________________________________________________

FEAST OF SAIC MICHAEL, GABRIEL and RAPHAEL

SEPTEMBER 29, 2021

Dina iki, jiwaku sing dak tresnani ing Gusti Yesus, Juruwilujeng Kita. Minangka Riyaya Arkangel sing dikasihi: Saint Michael, Saint Gabriel lan Saint Raphael.

Donya disalib dening Covid-19 sing bermasalah , sing nyebabake manungsa dipateni amarga kelemahane Pemerintah, sing ngidini manungsa ditutup saka reaksi manungsa, lan nuwuhake manungsa supaya dipimpin manungsa, sing ora tindakake Gusti Yesus, nanging tindakake kekirangan manungsa sing ora bisa ngakoni Sejatine.

Kanggo mbantu manungsa, aku nyaranake Obat, Ivermectin utawa Hydroxychloroquine . Aku nyaranake sampeyan ora nampa Obat sing ditawakake dening Panguwasa.

Dina iki, ing Pista Arkanel Agung, aku njaluk sampeyan ngrungokake kanthi tliti, amarga Antikristus nindakake gerakan kanggo ngrusak umat Gusti Allah lan Greja Katolik Roma lan Apostolik.

Kaya sing sampeyan ngerteni Pamrentahan Paus Benediktus , sing dikenal (Emeritus) – waktune wis cedhak. Ati-ati karo gerakan Rusia lan China , amarga yen Paus Benediktus wis lunga saka Roma, sampeyan bakal ngerti yen wis waktune nalika aku, William John the Baptist Costellia, bakal njupuk dadi Vikaris Akhir Greja Kristus, kaya aku bakal dikenal minangka Paus Peter II – uga dikenal minangka Little Abraham II .

Aku njaluk anak-anakku sing dak tresnani supaya ora rumangsa kesasar utawa kesusu, amarga Gusti Allah lan Maria, Ibune Yesus, bakal ngawasi kita, mula aja nganti ati-ati. Jagad iki saiki dikontrol nganti sawetara drajat dening Illuminati lan Elite – lan liyane, Antikristus . Nanging Gusti Allah ngatur Tentara Bebener, sing 50 yuta kuwat lan bakal dadi kuwat nalika saya suwe.

Dhuh, Dhuh, Dhumateng Paduka, sumangga saha kumandela dhumateng Paduka, amargi manungsa sampun wuta – nanging Gusti Allah ing Kuwasa lan Kaadilanipun ngawasi sampeyan. Gusti Allah wis ngunggahake Raja Prancis lan dheweke kerja kanthi alon. Dheweke minangka wong sing suci, suci lan kerja bareng karo aku, mula aja lali yen Gusti Allah ngontrol kabeh jagad lan ngidini Antikristus kanggo ngrampungake rencana kanggo njupuk saindenging jagad, nanging Antikristus wektu iki duwe wektu sing ditemtokake , mula bakal mandheg mandheg. Kita bisa ngarepake wektu bakal diwiwiti saka taun 2022 nganti taun 2030 . Mesthi kita ora ngerti wektu sing tepat, nanging ngerti sejatine, yen pamrentahan Antikristus enem minggu sawise Peringatan Gedhe , sing kita ngarepake sawise Paus Benediktus (Emeritus) mlayu menyang Roma.

Raja lan aku saiki lagi nyiapake Greja sing isih Kasedhiya , mula elinga aku ing pandonga sampeyan.

Gusti Allah ora lali karo sampeyan, nanging njaluk pandonga akeh. Nyuwun pandonga supaya aku dibebasake saka rantai sing diwenehake Iblis marang aku, supaya aku bisa lunga menyang Filipina kanggo nyiyapake Vatikan lan memimpin Gereja. Ndedonga supaya aku bisa lelungan menyang Singapura lan Jerman lan negara liya sadurunge dadi mokal. Ndedonga kanggo Raja sing butuh dhukungan saka Greja.

Umat ​​sing daktresnani, aja nganti ilang kapercayan, nanging percaya marang Gusti Allah lan Ibu Suci kita, Maryam, amarga Kasuksesan Wanita Kita cedhak banget, nalika Dheweke bakal Ditampa Mediatrix All Graces, Co-Redemptrix lan Advocate , amarga kabeh Ajaib kudu kelakon rauh banget. Elingi ndedonga kanggo aku uga. Aku njaluk Yesus mberkahi kowé: + kaya aku bakal mberkahi kowé: +

Muga-muga Yesus lan Maria mberkahi sampeyan +

William J. Costellia,

Uskup Agung

______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.