Petrus Romanus, 2021. Október 7

______________________________________________________________

ÜZENET, HOGY NŐNKÜL WILLIAM COSTELLIÁHOZ

2021. OKTÓBER 7

A mi Urunk és a mi hölgyünk : „Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Köszöntünk téged, a Magasságos szeretett fia! ”

WILLIAM : Jézus beszél először.

URUNK : „Üdvözöllek, szeretett jövőbeli házbeli helytartóm a földön! Ma van Szent Anyám, Mária ünnepe, amely nagyon fontos ünnep. Mint láthatod, gyermekem, az angyalok kilenc kórusa elterült előtted, miközben fel akarnak vonulni a Földre, amely démonok milliárdjaitól van elárasztva, akik csapdába ejtették az embereket, mert félnek attól, ami rájuk vár. , ha nem engedelmeskednek A gonosz utasításának, aki szoros csomóba zárta őket. De ezért küldtem az angyalok seregét, akik megvédik népemet, hogy szabadítsák ki őket az őket körülvevő csapdákból. ”

„Amikor ez az Üzenet befejeződik, elküldöm ezeket az angyalokat a Föld körül, hogy egyszer és mindenkorra feloldják az emberiség félelmét. Mindegyik Szent Angyalon ott van a Szent Rózsafüzér, hogy kiűzze a démonokat, és egyelőre szabadon engedje népemet, mert az emberiség a háború felé tart. Az emberiség félelmetes, de nem hiszik el, hogy mindjárt megtörténik. ”

„A Közel -Kelet népei : ébredjetek fel, mert szabadsága hamarosan elveszik egy csatában, amely lelkek millióit vonzza a halálba. Már hosszú évek óta figyelmeztettelek, de te félre tetted figyelmeztetéseimet, de most itt az idő. ”

„Rövidesen a világ félelembe kerül, mert egy nagy aszteroida közeledik felétek , amely felébreszti az embereket, hogy rájöjjenek, hogy a világhoz intézett szavaim igazak, és ha gyermekeim nem veszik fel a Szent Rózsafüzért , a világ megdöbben. ”

„ Oroszország kész lépni a szabad világ felé Franciaországban, Németországban és az északi országokban . Készüljetek fel, kedves gyerekek. Imádkozzatok a Szent Angyalok Kilenc Kórusához és különösen az egyes országok Angyalához , mert közelednek a sötét napok. December 8. nagyon különleges nap a világ számára, mert az emberiség rájön, hogy az idő fogy, mert az emberiség nem tudja megváltoztatni a közelgő eseményeket, ahol látni fogja a világot, amelyet sok ember vérontása borít. ”

„Az Antikrisztus van Róma kész átvenni. Ez még nem a teljes munkaidő, mert a világnak először háborúban kell állnia. ”

„Több száz Üzenet van most, mert egy utolsó pillantást vetettem a világra, hogy rájöjjenek, hol vannak. Készüljetek, gyermekeim, a ti helyeitek és közösségeitek a világon, mert nagyon komoly idők járnak az utatokra. ”

„Szeretett tajvani gyermekeimnek : ne féljetek az előttünk álló napoktól és hónapoktól – még akkor sem, ha Kína fenyegeti a létezéseteket, mert sokan közületek adtátok magatokat az isteni arcomnak, és bár a tiéteket is átvehetik, bízzanak az irántam való szeretetemben, mert megszakad a kapcsolatod Kínával , bár felbontják. Alakítsanak Szent Rózsafüzér Csoportokat és imádkozzanak Kínáért , mert Kína lesz egész Ázsia csapása . Imádkozzunk keményen, mert az USA el fog jönni, de magától Kínából verik , és nagy szenvedést okoz az USA népének. ”

„Imádkozz Ausztráliáért , mert Ausztráliát veszélyeztetik a behatolások. Ausztrália hibát követett el, amikor nem Franciaországból építette a tengeralattjárókat , mert meg kellett volna tartania mindkét elkötelezettséget, és túl későn találja magát védekezni. ”

„Imádkozzatok Afrika kontinenséért és Dél -Amerikáért , mert ezeken a vidékeken virágzik a kommunizmus .”

„Gyermekeim, gyermekeim, mit mondhatnék még nektek, hogy vegyétek fel az isteni szeretet gyöngyszemeit – a Szent Rózsafüzért , mert ez az ima nagy védelmet nyújt mindannyiótok számára, különösen ebben az időben, mert a Szeretet Gyöngyei vakítsák el a gonosz erőket, és csökkentsék képességüket, hogy beavatkozzanak az emberiségbe. ”

„Gyermekeim, csak néhány év van hátra az emberiség számára, mert a kereszt nagyon nehéz, és az emberiség Istenhez fordul, ha minden elveszettnek tűnik. De tudd ezt, hogy a Sátán ideje fogy, és megpróbál minél több lelket elfogni, mielőtt újra a pokolba kerül. ”

„Olvasd el újra, gyermekeim, a La Salette üzeneteit és azóta az emberiségnek adott sok üzenetet, mert az emberiség lassan teljesíti mindazt, amit leírtunk.”

„Imádkozzatok Japán és Indonézia , mert nem lesz erőszakos földrengések jön, és a hegyek Indonézia fognak törni nagyon hamar, és sok lélek elveszett.”

„Szeretlek, édes gyermekeim, és légy bátor, mert Szent Anyám és én mindig a közeledben várunk a hívására. Áldlak: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. És biztos lehetsz abban, hogy én, a te Istened és Megváltód, mindig hallom hívásodat. ”

„És te, drága üdvösségsziklám az emberiség számára, a te időd és a Szent Uralkodó hamarosan tisztelté és szeretetté válik – nagyon hamar – az egész világon, mert az időd nagyon közel van. Én Áldom. Te és csókolsz Szent Szívemből: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Rád bízom Szent Anyámat: az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

NŐNK : „Üdvözöllek, szeretett fiam, Vilmos, és áldunk téged: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

„Ma van az én szent ünnepem – egy nap, amikor gyermekeim megtisztelnek engem, mint a rózsafüzér Szűzanyáját . Szeretett fiam, ma az ünnep miatt Isteni Fiammal, Jézussal el akarom küldeni a tizennyolcszáz angyalt az egész világra, hogy harcoljanak, hogy megvédjék szent népemet a démonok csapdái ellen. Ezek az angyalok kidolgozzák a világ elitjének tervét , hogy ráébresszék magukat arra az útra, amelyen elindultak . Imádkozz drága fiam ezért, mert ez a Szent Angyalok által lesza világ megfordul, hiszen itt az ideje, hogy meghallgassák az Igazság Útját. A világban élő Látók közül sokan különleges Üzeneteket kapnak az emberiség számára, hogy mindegyiket előkészítsék – felkészítsék őket az elkövetkező csatára, hogy az emberiség tudatosítsa, mi fog történni. ”

„Imádkozzatok India , mert a Menny terveztük bele, hogy a gyerekek India lesz kész átalakítani a True Faith, és lesz egy olyan országban, amely konvertálja a True Faith, mert szembe kell néznie a kínai hadsereg . Imádkozzatok, drága gyermekeim, mert most sok minden készül. ”

„Hamarosan, fiam, a vírus csökkenni fog, annak ellenére, hogy rossz gyógyszert használtak, de sok más vírust is rá fognak helyezni egy félrevezetett generációra, mert a Gonosz meg akarja vakítani az emberiséget, ezért imádkozzon, Édes gyermekeim. “

– És neked, szeretett White Rock – nagyon gyorsan eljön a te időd. Ne aggódjon, mert az a vágyunk, hogy bejárja a világot, hogy felkészítse az elkövetkező fenyítésekre . Szeretlek és áldlak: az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Ne aggódj, mert mindenben, amit csinálsz, kezem van, és nagyon tetszel nekem. Áldlak: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

„Maradjatok erősek, hű gyermekeim, és legyetek hűek a Szent Rózsafüzérhez : az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

WILLIAM : A Szűzanya homlokon csókol, és visszamegy Jézushoz. Mindketten a kereszt jelét adják:

A mi Urunk és a mi hölgyünk : „Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

WILLIAM : Jézus privátban beszélt hozzám. Áldotta az uralkodót: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Magyar and tagged . Bookmark the permalink.