Petrus Romanus, 7 Oktober 2021

______________________________________________________________

BOODSCHAP GEGEVEN DOOR ONZE LADY AAN WILLIAM COSTELLIA

7 OKTOBER 2021

ONZE HEER en ONZE VROUWE : “In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Wij groeten u, onze geliefde zoon van de Allerhoogste!”

WILLIAM : Jezus spreekt eerst.

ONZE HEER : “Ik groet u, Mijn geliefde toekomstige Plaatsvervanger van Mijn Huis op Aarde! Vandaag is het Feest van Mijn Heilige Moeder, Maria – een Feest dat heel belangrijk is. Zoals je kunt zien, Mijn kind, zijn de Negen Koren van Engelen voor je uitgespreid, terwijl ze voorbereid zijn om op aarde te marcheren, die overspoeld wordt door miljarden demonen, die mensen in de val hebben gelokt uit angst voor wat er over hen zal komen. , als ze de instructies van de Boze niet gehoorzamen, die hen in een stevige knoop heeft geklemd. Maar daarom heb Ik het Leger van de Engelen gestuurd, die Mijn volk zal verdedigen, om hen te bevrijden uit de strikken die hen omringden.”

“Als deze Boodschap is voltooid, zal ik deze engelen de wereld rond sturen om de angst voor de mensheid voor eens en voor altijd los te laten. Elke Heilige Engel draagt de Heilige Rozenkrans om de demonen uit te drijven, om Mijn volk voorlopig te bevrijden, omdat de mensheid op weg is naar de Oorlog. De mensheid is bang, maar ze geloven niet dat het gaat gebeuren.”

“De mensen van het Midden-Oosten : word wakker, want jullie vrijheid staat op het punt verloren te gaan in een strijd die miljoenen zielen de dood in zal lokken. Ik heb jullie al vele jaren gewaarschuwd, maar jullie hebben Mijn waarschuwingen terzijde geschoven, maar nu is het de tijd.”

“Zeer binnenkort zal de wereld in angst worden geplaatst, omdat er een grote asteroïde jouw kant op komt die mensen wakker zal maken om te beseffen dat Mijn woorden aan de wereld waar zijn en tenzij Mijn kinderen de Heilige Rozenkrans opzeggen , zal de wereld geschokt zijn. ”

“ Rusland is klaar om een ​​stap te zetten richting de vrije wereld in Frankrijk, Duitsland en de noordelijke landen . Bereid u voor, lieve kinderen. Bid tot de Negen Koren van Heilige Engelen en vooral de Engel van elk land , want donkere dagen komen eraan. 8 december is een heel speciale dag voor de wereld, omdat de mensheid zal beseffen dat de tijd dringt, omdat de mensheid de komende gebeurtenissen niet kan veranderen, waar je de wereld zult zien bedekt met bloedvergieten door veel mensen.”

“De Antichrist is in Rome klaar om het over te nemen. Het is nog niet de fulltime, want de wereld moet eerst in oorlog zijn.”

“Er zijn nu honderden berichten, omdat ik de wereld nog een laatste blik op zichzelf heb geworpen om te beseffen waar ze zich bevinden. Bereid je voor, Mijn kinderen, jullie plaatsen en Gemeenschappen in de wereld, want er komen zeer ernstige tijden op jullie af.”

“Aan Mijn geliefde kinderen van Taiwan : vrees de komende dagen en maanden niet – zelfs als China jullie bestaan ​​bedreigt, omdat velen van jullie zich aan Mijn Goddelijk Aangezicht hebben gegeven en ook al wordt jullie overgenomen, vertrouw op Mijn Liefde voor jullie, omdat uw verbinding met China , ook al is deze verbroken, zal worden gered. Laat Heilige Rozenkransgroepen vormen en bid voor China , want China zal de plaag van heel Azië worden . Bid hard, want de VS zullen komen, maar het zal zelf worden gehavend vanuit China , wat groot lijden zal brengen voor de mensen van de VS”

“Bid voor Australië , want Australië dreigt binnengevallen te worden. Australië heeft een fout gemaakt door de onderzeeërs niet vanuit Frankrijk te bouwen , omdat het beide opdrachten had moeten houden en het te laat zal zijn om zichzelf te verdedigen.”

“Bid voor het continent Afrika en Zuid-Amerika , want het communisme bloeit op deze landen.”

“Mijn kinderen, Mijn kinderen, wat kan ik jullie nog meer vertellen dan de Kralen van Goddelijke Liefde op te nemen – de Heilige Rozenkrans , omdat dit gebed een grote bescherming biedt voor ieder van jullie, vooral in deze tijd, omdat de Kralen van Liefde verblind de kwade krachten en verminder hun macht om zich met de mensheid te bemoeien.”

“Mijn kinderen, er zijn nog maar een paar jaar over voor de mensheid, want het kruis is erg zwaar en de mensheid zal zich tot God wenden als alles verloren lijkt. Maar weet dit, dat Satans tijd opraakt en hij probeert zoveel mogelijk zielen te vangen voordat hij weer in de hel wordt geplaatst.”

“Lees nog eens, Mijn kinderen, de Boodschappen van La Salette en de vele Boodschappen die sindsdien aan de mensheid zijn gegeven, want de mensheid vervult langzaam alles wat we hebben gezegd.”

“Bid voor Japan en Indonesië , want er zullen hevige aardbevingen komen en de bergen van Indonesië zullen zeer binnenkort uitbarsten en veel zielen verloren.”

“Ik hou van jullie, Mijn lieve kinderen en vat moed, want Mijn Heilige Moeder en ik zijn altijd bij jullie in afwachting van jullie oproep. Ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. En wees ervan verzekerd dat ik, uw God en Redder, te allen tijde uw oproep hoor.”

“En jij, Mijn kostbare Rots van Verlossing voor de mensheid, jouw tijd en die van de Heilige Monarch zullen spoedig gerespecteerd en geliefd worden – zeer spoedig – over de hele wereld, omdat jouw tijd zeer nabij is. Ik zegen. Jij en kus je vanuit Mijn Heilig Hart: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Ik laat je over aan Mijn Heilige Moeder: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

ONZE DAME : “Ik groet u, mijn geliefde zoon William en ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Vandaag is het Mijn Heilige Feestdag – een dag waarop Mijn kinderen Mij eren als Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans . Mijn geliefde zoon, vandaag, vanwege het Feest, wil Ik met Mijn Goddelijke Zoon Jezus de achttienhonderd engelen over de hele wereld uitzenden om te strijden om Mijn heilig volk te verdedigen tegen de strikken van de demonen. Deze engelen zullen het plan van de elite van de wereld uittekenen om hen de weg te laten realiseren waarop ze zichzelf hebben geplaatst. Bid hiervoor Mijn lieve zoon, want het zal zijn door de Heilige Engelende wereld zal draaien, want het is tijd dat de Weg van de Waarheid wordt gehoord. Veel van de Zieners die in de wereld zijn, zullen speciale Boodschappen voor de mensheid ontvangen, om hen allemaal voor te bereiden – om hen voor te bereiden op de komende Slag, zodat de mensheid zich bewust wordt van wat er gaat gebeuren.”

“Bid voor India , want Wij van de Hemel hebben het gepland dat de kinderen van India klaar zullen zijn om zich te bekeren tot het Ware Geloof en een van de landen zullen zijn die zich zullen bekeren tot het Ware Geloof, aangezien ze zullen worden geconfronteerd met het Chinese leger . Bid, lieve kinderen, want er is nu veel in de maak.”

“Binnenkort, Mijn zoon, zal het Virus worden verminderd, ook al gebruikten ze het verkeerde medicijn, maar er zijn veel andere Virussen die op een generatie zullen worden geplaatst die is misleid, omdat de Boze de mensheid wil verblinden, bid daarom, Mijn lieve kinderen.”

“En voor jou, Mijn geliefde White Rock – je tijd komt heel snel. Wees niet verontrust, want het is Ons verlangen dat je de wereld rondreist om het voor te bereiden op de komende Kastijdingen . Ik hou van je en zegen je: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Wees niet verontrust, want Ik heb Mijn Hand in alles wat je doet en je behaagt Mij heel erg. Ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Blijf sterk, Mijn trouwe kinderen en blijf trouw aan de Heilige Rozenkrans : In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Onze Lieve Vrouw kust me op het voorhoofd en gaat terug naar Jezus. Beiden maken het kruisteken:

ONZE HEER en ONZE VROUWE : “In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Jezus heeft privé met me gesproken. Hij zegende de vorst: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.