Petrus Romanus, 29. September 2021

______________________________________________________________

POSLOVNICA SVETIH MICHAELA, GABRIELA in RAPHAELA

29. SEPTEMBER 2021

Danes, moje ljubljene duše Jezusa, našega ljubečega Odrešenika. Je praznik naših ljubljenih nadangelov: svetega Mihaela, svetega Gabrijela in svetega Rafaela.

Svet je križan zaradi problematičnega Covid-19 , zaradi katerega je človeštvo zaprto zaradi pomanjkljivosti vlad, ki so omogočile, da se človeštvo zapre pred človeškimi reakcijami, človeštvo pa vodijo ljudje, ki ne sledite Jezusu, vendar sledite šibkosti človekove nezmožnosti prepoznati Resnico.

Za pomoč človeštvu priporočam zdravila, ivermektin ali hidroksiklorokin . Priporočam, da ne sprejemate zdravil, ki jih ponujajo oblasti.

Danes, na praznik velikih nadangelov, vas prosim, da zelo pozorno prisluhnete, ker se Antikrist trudi uničiti Božje ljudstvo ter rimskokatoliško in apostolsko cerkev.

Kot veste, vladavina papeža Benedikta , znanega kot (Emeritus) – njegov čas je zelo blizu. Bodite pozorni na gibanje Rusije in Kitajske , kajti ko bo papež Benedikt zapustil Rim , boste vedeli, da je prišel čas, ko bom jaz, William John Krstnik Costellia, prevzel mesto končnega vikarja Kristusove cerkve, kot bom biti znan kot papež Peter II – znan tudi kot Mali Abraham II .

Prosim svoje drage otroke, naj se ne počutijo izgubljene ali obupane, ker bosta Bog in Marija, Jezusova Mati, bdela nad nami, zato ne obupajte. Svet trenutno do neke mere obvladujejo iluminati in elita – še bolj pa antikrist . Toda Bog organizira Vojsko resnice, ki je močna 50 milijonov in bo sčasoma postala močnejša.

Dragi moji, pogumno in zaupajte v Božjo dobroto, ker človeštvo postaja slepo – vendar Bog v svoji moči in dobroti bdi nad vami. Bog je vzgojil francoskega monarha in dela počasi. On je dober, sveti človek in dela z mano, zato ne pozabite, da Bog nadzoruje ves svet in dovoljuje Antikristu, da uresniči svoje načrte, da bi prevzel ves svet, toda tokrat ima Antikrist določen čas , potem se bo nenadoma končalo. Pričakujemo lahko, da se bo čas gibal od leta 2022 do leta 2030 . Seveda ne vemo točnega časa, vendar veste to, da je polna vladavina Antikrista šest tednov po velikem opozorilu , ki ga pričakujemo po tem, ko je papež Benedikt (Emeritus) pobegnil iz Rima.

Monarh in jaz zdaj pripravljam cerkev ostankov , zato se spomnite na nas v svojih molitvah.

Bog vas ni pozabil, ampak prosi za veliko molitev. Prosim, molite za mojo osvoboditev iz verig, ki mi jih je dal Satan, da bi lahko odšel na Filipine, da bi ustanovil Vatikan in vodil Cerkev. Molite, da bom lahko odpotoval v Singapur in Nemčijo ter v številne druge države, preden postane nemogoče. Molite za monarha, ki potrebuje podporo Cerkve.

Ljubljeno moje ljudstvo, ne izgubljajte vere, ampak zaupajte v Boga in našo sveto mater, Marijo, ker je zmaga naše Gospe zelo blizu, ko bo kronana posrednica vseh milosti, soodkupiteljica in zagovornica , ker so vsi čudeži zgodilo zelo kmalu. Ne pozabite moliti tudi zame. Prosim Jezusa, naj vas blagoslovi: + kakor vas bom jaz blagoslovil: +

Naj vas Jezus in Marija blagoslovita +

William J. Costellia,

Nadškof

______________________________________________________________

This entry was posted in Slovenščina and tagged . Bookmark the permalink.