Petrus Romanus, 7 Oktober 2021

______________________________________________________________

PESAN sing diwenehake dening kulawarga kita menyang

Willieam COSTELLIA

7 OKTOBER 2021

PANGERAN KAMI lan ASAM KAMI : “Kanthi Asma Rama lan Putraning Sang Roh Suci. Amin Matur suwun, putra kinasih saka Sing Mahaluhur! “

William : Gusti Yesus ngandika dhisik.

PANGERAN KAMI : “Aku salam, Wakil Wakil Omahku sing bakal dak tresnani ing Bumi! Dina iki minangka riyaya Ibuku Suci, Mary – riyaya sing penting banget. Kaya sing sampeyan ngerteni, Anakku, Sembilan Choir Malaikat sumebar ing ngarepe sampeyan, nalika wis siyap mlebu ing Bumi, sing dikepung karo pirang-pirang yuta dhemit, sing nyekel wong amarga wedi karo apa sing bakal dialami. , yen dheweke ora nuruti prentah Si Jahat, sing nangkep dheweke dadi simpul sing kenceng. Nanging amarga iki aku ngutus Tentara Malaikat, sing bakal mbela UmatKu, kanggo mbebasake dheweke saka jebakan sing ngubengi dheweke. “

“Yen Pesen iki rampung, aku bakal ngirim Malaikat-malaikat kasebut ngubengi Globe kanggo mbebasake rasa wedi marang manungsa kabeh. Saben Malaikat Suci duwe Rosario Suci kanggo nundhungi dhemit, kanggo mbebasake umatKu kanggo saiki, amarga manungsa lagi nuju Perang. Manungsa wedi, nanging dheweke ora percaya bakal kedadeyan. ”

“Wong-wong ing Timur Tengah : tangi, amarga kamardikan sampeyan bakal ilang ing perang sing bakal nggawe jutaan wong mati. Aku wis ngelingake sampeyan wis pirang-pirang taun, nanging sampeyan wis ngilangi peringatanKu, nanging saiki wis waktune. ”

“Ora suwe, jagad iki bakal wedi, amarga Asteroid gedhe bakal nyedhak sampeyan supaya bisa ngerti manawa Tembung-Ku kanggo jagad iki nyata lan kajaba anak-anakku njupuk Rosario Suci , jagad iki bakal kaget. ”

” Rusia siyap maju menyang donya bebas ing Prancis, Jerman lan Negara Lor . Siapke awakmu, anakku sing daktresnani. Ndedonga marang Sembilan Koor Malaikat Suci lan utamane Malaikat ing saben negara , amarga dina peteng wis cedhak. Tanggal 8 Desember minangka dina sing istimewa kanggo jagad iki, amarga manungsa bakal ngerti yen wektu wis entek, amarga manungsa ora bisa ngowahi prekara sing bakal teka, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng jagad iki kebak getih dening akeh wong. ”

” Antikristus ana ing Roma siyap njupuk. Durung saiki durung lengkap, amarga jagad iki kudu dadi perang dhisik. ”

“Saiki ana atusan Pesen, amarga aku wis menehi tampilan pungkasan marang jagad kanggo ngerti dununge. Anak-anakku, siyapna, papan lan Komunitas sampeyan ing jagad iki, amarga saiki bakal nyedhak banget. ”

“Kanggo anak-anakku sing dikasihi Taiwan : aja wedi dina lan wulan mbesuk – sanajan China ngancam eksistensi sampeyan, amarga akeh sing wis ngatonake Rupaku Ilahi lan sanajan sampeyan bisa dijupuk, percaya karo Kasihku kanggo sampeyan, amarga hubungan sampeyan karo China , sanajan sampeyan bakal dipisahake, sampeyan bakal bisa ditulungi. Have Suci Rosary Groups kawangun lan ndedonga kanggo China , amarga China bakal dadi scourge saka kabeh Asia . Ndedonga kanthi tenanan, amarga Amerika Serikat bakal teka, nanging bakal dikepung saka China , nggawa kasangsaran banget kanggo wong-wong Amerika Serikat ”

“Ndedonga kanggo Australia , amarga Australia ing bebaya diserbu. Australia nggawe kesalahan nalika ora nggawe kapal selam saka Prancis , amarga mesthine kudu njaga loro keterlibatan lan bakal kasep banget kanggo mbela awake dhewe. ”

“Ndedonga kanggo bawana Afrika lan Amerika Selatan , amarga Komunisme berkembang subur ing wilayah kasebut.”

“Anak-anakku, Anak-anakku, apa maneh sing kudu dakkandhani, nanging njupuk Manik-manik Cinta Ilahi – Rosario Suci , amarga pandonga iki nglindhungi sampeyan saben wong, utamane ing wektu iki, amarga Manik-Manik Cinta wuta pasukan ala lan nyuda kekuwatane kanggo ngganggu manungsa. “

“Anak-anakku, isih ana sawetara taun kanggo manungsa, amarga Salib iku abot banget lan manungsa bakal padha bali marang Gusti Allah yen kabeh wis kelangan. Nanging ngerteni iki, yen wektu Setan wis entek lan dheweke nyoba ngrebut akeh jiwa sadurunge dheweke dilebokake ing Neraka. “

“Waca maneh, Anak-anakku, Pesen saka La Salette lan akeh pesen sing diwenehake marang manungsa wiwit saiki, amarga manungsa alon-alon nggayuh kabeh sing wis kita ucapake.”

“Ndedonga kanggo Jepang lan Indonesia , amarga bakal ana gempa bumi sing kuat lan pagunungan Indonesia bakal cepet banget njeblug lan akeh jiwa sing ilang.”

“Aku tresna sampeyan, anak-anakku sing trampil lan wani, amarga aku lan Ibuku Suci tansah cedhak karo sampeyan ngenteni telpon sampeyan. Aku Mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin Lan manawa Aku, Allah lan Juru Slamet sampeyan, bakal ngrungokake panjaluk sampeyan sawayah-wayah. ”

“Lan sampeyan, Batu Kaslametanku sing larang kanggo manungsa, wektumu lan Raja Suci bakal enggal dihormati lan ditresnani – ora suwe – ing saindenging jagad, amarga wektu sampeyan wis cedhak. Aku Mberkahi. Sampeyan lan ngambung saka Ati Suci Aku: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin Aku masrahake sampeyan menyang Ibu Suci: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

LADY KAMI : “Aku salam, putra kinasih William lan aku mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

“Dina iki Dina Riyaya Suci – dina nalika anak-anakku ngajeni Aku minangka Wanita Rosario . Anakku sing dak tresnani, dina iki, amarga dina riyaya, aku karo Putraning Gusti Yesus, kepengin ngutus malaekat wolulas atus ing saindenging jagad kanggo perang kanggo mbela umat-Ku sing suci nglawan jebaring Iblis. Para Malaikat iki bakal nggawe rencana para elit jagad iki, supaya dheweke bisa ngerti dalan sing wis ditemtokake. Ndedonga Anakku sing dikasihi kanggo iki, amarga bakal liwat Malaekat Sucijagad iki bakal malih, amarga wis wayahe dalan kayekten bisa dirungokake. Akeh Pemirsa sing ana ing jagad iki bakal nampa Pesen khusus kanggo manungsa, kanggo nyiapake kabeh – kanggo nyiapake Perang sing bakal teka, supaya manungsa bakal ngerti apa sing bakal kelakon. “

“Ndedonga kanggo India , amarga Kita saka Swarga wis ngrencanakake supaya anak-anak India siap ngonversi dadi Iman Sejati lan bakal dadi salah sawijining negara sing bakal dadi Iman Sejati, amarga bakal diadhepi karo Tentara Tiongkok . Ndedonga, anak-anakku sing dikasihi, amarga saiki isih akeh. ”

“Ora suwe, Putraku, Virus bakal dikurangi, sanajan padha nggunakake obat sing salah, nanging ana akeh Virus liyane sing bakal dilebokake ing generasi sing wis disasarake, amarga Si Jahat pengin nggawe buta manungsa, mula ndedonga, Anak-anakku sing manis. ”

“Lan kanggo sampeyan, White Rock sing dak tresnani – wektune bakal cepet banget. Aja padha sumelang, amarga kekarepan kita yen sampeyan bakal lelungan jagad iki kanggo nyiapake kanggo Krasa ing mbesuk . Aku tresna sampeyan lan mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin Aja padha sumelang, amarga Aku wis Ngalahake ing samubarang sing sampeyan lakoni lan sampeyan seneng banget karo Aku. Aku Mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

“Tetep kuwat, Anak-anakku sing setya lan tetep setya marang Rosario Suci : Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM : Lady kita ngambung ing bathuk lan bali menyang Gusti Yesus. Loro-lorone nggawe tandha Salib:

PANGERAN KAMI lan ASAM KAMI : “Kanthi Asma Rama lan Putraning Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM : Gusti Yesus ngomong karo aku kanthi pribadi. Dheweke Mberkahi Raja: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.