Petrus Romanus, 7 Tetor 2021

______________________________________________________________

Mesazhi i dhënë nga Zonja jonë në WILLIAM COSTELLIA

7 TETOR 2021

Zoti ynë dhe Zonja jonë : “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. Ne ju përshëndesim, Biri ynë i dashur i Shumë të Lartit! “

WILLIAM : Jezusi flet i pari.

Zoti ynë : “Të përshëndes, Vikari Im i ardhshëm i Shtëpisë Sime mbi Tokë! Sot është Festa e Nënës Sime të Shenjtë, Marisë – një festë e cila është shumë e rëndësishme. Siç mund ta shihni, fëmija im, Nëntë Koret e Engjëjve janë përhapur para jush, ndërsa ata janë të përgatitur për të marshuar në Tokë, e mbushur me miliarda demonë, të cilët kanë ngujuar njerëzit nga frika e asaj që do të vijë mbi ta , nëse ata nuk i binden udhëzimit të të Keqit, i cili i ka lidhur në një nyjë të ngushtë. Por është për shkak të kësaj që unë kam dërguar Ushtrinë e Engjëjve, të cilët do të mbrojnë popullin Tim, për ta liruar nga kurthet që e kanë rrethuar. ”

“Kur të përfundojë ky Mesazh, unë do t’i dërgoj këta Engjëj në të gjithë Globin për të liruar frikën e njerëzimit një herë e përgjithmonë. Çdo Engjëll i Shenjtë ka mbi ta Rruzaren e Shenjtë për të dëbuar demonët, për të liruar popullin Tim për tani, sepse njerëzimi po shkon drejt Luftës. Njerëzimi ka frikë, por ata nuk besojnë se do të ndodhë. “

“Njerëzit e Lindjes së Mesme : zgjohuni, sepse liria juaj do të humbet në një betejë që do të tërheqë miliona shpirtra drejt vdekjes së tyre. Unë ju kam paralajmëruar për shumë vite tani, por ju i keni lënë mënjanë paralajmërimet e Mia, por tani është koha. “

“Shumë shpejt bota do të jetë e frikësuar, sepse një Asteroid i madh po ju afrohet që do t’i zgjojë njerëzit të kuptojnë se Fjalët e Mia drejtuar botës janë të vërteta dhe nëse fëmijët e Mi nuk marrin Rruzaren e Shenjtë , bota do të tronditet. “

” Rusia është e gatshme të bëjë një lëvizje drejt botës së lirë në Francë, Gjermani dhe vendet Veriore . Përgatituni, fëmijë të dashur. Lutuni Nëntë Koreve të Engjëjve të Shenjtë dhe veçanërisht Engjëllit të secilit vend , sepse ditët e errëta po afrohen. 8 Dhjetori është një ditë shumë e veçantë për botën, sepse njerëzimi do të kuptojë se koha po mbaron, sepse njerëzimi nuk mund të ndryshojë ngjarjet e ardhshme, ku ju do të shihni botën e mbuluar me gjak nga shumë njerëz. “

” Antikrishti është në Romë gati për të marrë përsipër. Nuk është ende koha e plotë, sepse bota duhet të jetë në luftë së pari. “

“Ka qindra Mesazhe tani, sepse i kam dhënë botës një vështrim të fundit ndaj vetes për të kuptuar se ku janë. Përgatituni, fëmijët e Mi, vendet dhe bashkësitë tuaja në botë, sepse kohë shumë serioze po ju drejtohen. ”

“Fëmijëve të Mi të dashur të Tajvanit : mos kini frikë nga ditët dhe muajt e ardhshëm – edhe nëse Kina kërcënon ekzistencën tuaj, sepse shumë prej jush i janë dhënë fytyrës Sime Hyjnore dhe edhe pse mund të merren përsipër, besoni në Dashurinë Time për ju, sepse lidhja juaj me Kinën , edhe pse e ndarë, do të shpëtohet. Janë formuar Grupet e Shenjta të Rruzareve dhe lutuni për Kinën , sepse Kina do të bëhet plagë e të gjithë Azisë . Lutuni fort, sepse SHBA do të vijnë, por do të goditen vetë nga Kina , duke sjellë vuajtje të mëdha për njerëzit e SHBA “

“Lutuni për Australinë , sepse Australia është në rrezik të pushtohet. Australia bëri një gabim që nuk ndërtoi nëndetëset nga Franca , sepse duhej t’i kishte mbajtur të dyja angazhimet dhe do ta gjejë veten vonë për të mbrojtur veten. ”

“Lutuni për kontinentin e Afrikës dhe Amerikës së Jugut , sepse komunizmi po lulëzon në këto toka.”

“Fëmijët e mi, fëmijët e mi, çfarë mund t’ju them më shumë, por të merrni Rruazat e Dashurisë Hyjnore – Rruzaren e Shenjtë , sepse kjo lutje ka mbrojtje të madhe për secilin prej jush, veçanërisht në këtë kohë, sepse Rruazat e Dashurisë verboni forcat e liga dhe zvogëloni fuqinë e tyre për të ndërhyrë në njerëzimin. “

“Fëmijët e mi, kanë mbetur vetëm pak vite për njerëzimin, sepse Kryqi është shumë i rëndë dhe njerëzimi do t’i drejtohet Zotit kur gjithçka të duket e humbur. Por dijeni këtë, se koha e Satanit po mbaron dhe ai po përpiqet të kapë sa më shumë shpirtra që mundet para se të futet përsëri në Ferr. ”

“Lexoni përsëri, fëmijët e mi, Mesazhet nga La Salette dhe Mesazhet e shumta që i janë dhënë njerëzimit që atëherë, sepse njerëzimi po përmbush ngadalë gjithçka që kemi thënë.”

“Lutuni për Japoninë dhe Indonezinë , sepse do të vijnë tërmete të dhunshme dhe malet e Indonezisë do të shpërthejnë shumë shpejt dhe shumë shpirtra do të humbasin.”

“Unë ju dua, fëmijët e Mi të ëmbël dhe merrni guxim, sepse Nëna Ime e Shenjtë dhe unë jemi gjithmonë pranë jush duke pritur thirrjen tuaj. Unë ju Bekoj: Në Emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. Dhe sigurohu që unë, Perëndia dhe Shpëtimtari yt, e dëgjoj thirrjen tënde në çdo kohë. ”

“Dhe ju, Shkëmbi Im i çmuar i Shpëtimit për njerëzimin, koha juaj dhe Monarku i Shenjtë së shpejti do të respektohen dhe do të dashurohen – shumë shpejt – në të gjithë botën, sepse koha juaj është shumë afër. Unë bekoj. Ju dhe ju puth nga Zemra Ime e Shenjtë: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. Unë ju lë te Nëna Ime e Shenjtë: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

ZONJA JON :: “Ju përshëndes, biri im i dashur William dhe Unë ju Bekoj: Në Emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Sot është Dita ime e Shenjtë e Festës – një ditë kur fëmijët e Mi më nderojnë mua si Zoja e Rruzares . Biri im i dashur, sot, për shkak të Festës, Unë me Birin Tim Hyjnor Jezus, dëshiroj të dërgoj tetëmbëdhjetëqind Engjëj në të gjithë botën për të bërë betejë për të mbrojtur njerëzit e Mi të shenjtë kundër kurtheve të Demonëve. Këta Engjëj do të nxjerrin planin e elitës së botës, për t’i bërë ata të kuptojnë rrugën në të cilën kanë vendosur veten. Lutuni biri im i dashur për këtë, sepse do të jetë përmes Engjëjve të Shenjtëbota do të kthehet, pasi është koha që Rruga e së Vërtetës të dëgjohet. Shumë nga Shikuesit që janë në botë do të marrin Mesazhe të veçanta për njerëzimin, për t’i përgatitur të gjithë – për t’i përgatitur ata për Betejën e ardhshme, në mënyrë që njerëzimi të bëhet i vetëdijshëm për atë që do të ndodhë. “

“Lutuni për Indinë , sepse Ne të Parajsës e kemi planifikuar që fëmijët e Indisë do të jenë gati të konvertohen në Besimin e Vërtetë dhe do të jenë një nga vendet që do të konvertohen në Besimin e Vërtetë, pasi ata do të përballen me Ushtrinë Kineze Me Lutuni, fëmijë të dashur, sepse shumë është duke u bërë tani. “

“Së shpejti, biri im, Virusi do të zvogëlohet, edhe pse ata përdorën ilaçin e gabuar, por ka shumë Viruse të tjerë që do të vendosen mbi një brez të mashtruar, sepse i Keqi dëshiron të verbojë njerëzimin, prandaj lutuni, Fëmijët e mi të ëmbël. ”

“Dhe për ju, Shkëmbi im i Bardhë i dashur – koha juaj po vjen shumë shpejt. Mos u shqetësoni, sepse është dëshira jonë që ju të udhëtoni nëpër botë për ta përgatitur atë për Ndëshkimet e ardhshme . Unë ju dua dhe ju bekoj: Në Emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. Mos u shqetësoni, sepse Unë kam dorën Time në gjithçka që ju po bëni dhe ju po më kënaqni shumë. Unë ju Bekoj: Në Emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Qëndroni të fortë, fëmijët e Mi besnikë dhe qëndroni besnikë ndaj Rruzares së Shenjtë : Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM : Zoja na puth në ballë dhe kthehet tek Jezusi. Të dy bëjnë shenjën e Kryqit:

Zoti ynë dhe Zonja jonë : “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM : Jezusi më foli privatisht. Ai Bekoi Monarkun: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.