Luz de Maria, 24 Octombrie 2021

______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
24 OCTOMBRIE 2021

Poporul Meu iubit:


VĂ ȚIN CU AL CASEI MELE CUVÂNT PENTRU A VĂ ALERTA, NU PENTRU A VĂ ÎNGROZI.


Invocați-Mă zi și noapte (1), tot timpul, la fel faceți-o cu Preasfânta Mea Mamă și cu Cereștile Coruri.


Invocați pe sfântul Arhanghel Mihail și pe Legiunile Cerești pentru ca să vă protejeze și voi continuați fiind fideli.


Acesta este momentul indicat pentru ca să vă căiți și să fiți creaturi de Credință înaintea ca evenimentele să apară înaintea omenirii.


POPORUL MEU, VĂ IUBESC ȘI VĂ CHEM LA CONVERTIRE CÂT MAI REPEDE.


Salvați sufletul: îndepărtați-vă de rău, nu participați la păgân, nu participați la acte sacrilege, pentru că la final sunt profanări față de ceea ce Mă reprezintă. În acest moment există atâtea anateme (2), invadatori ai Casei Mele (Gal 1,8; I Cor 12,3)


Creșteți spiritual, nu doriți răul aproapelui, nici nu participați când îl ofensează pe fratele. Vă interzic să participați la persecuții împotriva fraților voștri.


Copiii Mei, fiți fraterni, respectați bunurile semenilor voștri, fără a fi parte la vandalismul care se va stârni.


Nu doresc să vă îngrozesc, dar să vă alertez. Pregătirea spirituală este prima dată și apoi pregătiți-vă cu alimente, după cum fiecare posedă înăuntrul posibilităților lui. Voi înmulți ceea ce posedă copiii Mei, mereu și când ceea ce achiziționează este în mod real ceea ce posibilitățile lor le-o permite.


Preaiubitul Meu Popor:


Nu așteptați pentru mâine. Pregătiți-vă acum! Mențineți sufletul curat și lumânări binecuvântate, așa precum strugurii binecuvântați și haine de iarnă. Să aveți rezerve de apă, element esențial pentru viață.


COPIII MEI, APROFUNDAȚI CUVINTELE MELE, NU FIȚI CEI CARE PRIVESC PE DEASUPRA CEEA CE VĂ SPUN CUVINTELE MELE.


Convertiți-vă, așa ceea ce veți înfrunta vă va fi mai ușor de suportat și în mijlocul foametei, veți menține Credința și Speranța.


Iubitul Meu Popor, Biserica Mea se îndreaptă spre schisma totală, fiți suflete rugătoare.


Omenirea este predată puterii răului.


Rugați-vă copii, rugați-vă cu inima, primiți-Mă în Sfânta Euharistie, în adorare și conștienți de faptul că Eu sunt Dumnezeul vostru.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, oferiți, postiți după cum organismul fiecăruia o permite, pentru ca să discerneți despre marca bestiei și să nu fiți confuzi.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Turcia, va cădea în bătălie.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, aceia care se roagă mențin pe Poporul Meu în picioare.


Rugați-vă, copiii Mei, Credința este subminată și de aceea distrugătorii Credinței iau curaj împotriva Bisericii Mele și copiii Mei păstrează liniștea.


Trimisul Meu (3) va ajunge după apariția anticristului și copiii Mei îl vor recunoaște.


Rugați-vă, copiii Mei, convertiți-vă acum!


Clipa se găsește la orizont.


Vă iubesc cu Preasfânta Mea Inimă. Nu vă găsiți singuri, sunteți Poporul Meu.


Vă binecuvântez.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

(1) Domnul nostru, Isus Cristos, în mesajul din 16 iunie 2010, ne invită să-L invocăm în acest fel: Copii preaiubiți: în fiecare clipă a zilei, invocați-Mă spunând: Isuse Cristoase, mântuiește-mă! Isuse Cristoase, mântuiește-mă! Isuse Cristoase, mântuiește-mă!
În fiecare moment de ispită, în fiecare moment de secetă, în fiecare moment de îngrijorare, în fiecare moment în care vă simțiți îndepărtați de Mine: Isuse Cristoase, mântuiește-mă!


(2) Anatemă: termen de origine grecească, înseamnă expulzare, a lăsa afară. În sens biblic, în Noul Testament, este echivalentul cu excomunicarea unei persoane a comunității de Credința la care îi aparține.


(3) despre Îngerul de Pace, trimisul Domnului: „şi am văzut un înger puternic care striga cu glas tare: „Cine este vrednic să deschidă cartea şi să-i desfacă sigiliile?”. Dar nimeni, nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, nu putea să deschidă cartea şi să se uite în ea. Şi am plâns mult pentru că nimeni n-a fost găsit vrednic să deschidă cartea şi să se uite în ea. Atunci, unul dintre bătrâni mi-a zis: „Nu plânge! Iată, a învins leul din tribul lui Iúda, vlăstarul lui Davíd! El va deschide cartea şi cele şapte sigilii ale sale”. Apocalipsă 5, 2-5

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Iubitul nostru Domn, Isus Cristos, m-a trimis să le insist fraților mei pentru ca să-și depoziteze alimente, medicamente pe care le folosesc zilnic, apă și medicamentele pe care Cerul ni le-a dat.


Ne găsim privind spre orizontul vieții noastre și în acea privire vedem cum cei ce sunt împotriva omenirii se apropie. Aceasta ne-o spune Domnul nostru, pentru ca să înțelegem cum evenimentele pe care ni le-a revelat din 2009 se îndeplinesc înaintea ochilor noștri.


Diferit în această clipă este că deja s-a accelerat momentul cum ne-a anticipat Cerul.


„Cel ce are urechi, să audă” (Mt 13,9)


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.