Luz de Maria 1 Noiembrie 2021

______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE IUBITA LUI, LUZ DE MARIA
1 NOIEMBRIE 2021

Popor iubit al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


CUVÂNTUL PROVENIT DIN ÎNALT ESTE ADEVĂRAT.


Ca Principe al Oștirilor Cerești, vă apăr înaintea răului, împreună cu Legiunile mele.


MĂ MENȚIN CU SABIA ÎN ÎNALT… AM BRAȚUL MEU PREGĂTIT PENTRU A DA ORDINUL LEGIUNILOR MELE ȘI A ACȚIONA ÎN FORMĂ SPECIALĂ, ÎN AJUTORUL COPIILOR DOMNULUI ȘI REGELUI NOSTRU, ISUS CRISTOS.


Ca generație ați permis să fiți înșelați, întâmpinând contrariul Legii Lui Dumnezeu; Lege care conduce pe fiecare creatură umană să se mențină în centrul ei de greutate, cu finalitatea faptului că nu există dezbinare între naturalul și spiritualul creaturii umane.


Ceea ce este ordonat în Legea Lui Dumnezeu trebuie să ducă creatura umană să fie o expansiune a Voinței Divine, care guvernează tot. De aceea, cine cunoaște Legea Lui Dumnezeu se conduce drept în cadrul cunoașterii și îndeplinirii Poruncilor.


PRACTICAȚI LEGEA LUI DUMNEZEU, nu o menționați din memorie, dar în spatele fiecărui enunț găsiți tot ceea ce se desprinde din el și nu îndepliniți încă.


MENȚINEȚI-VĂ FIIND MAI SPIRITUALI, separați-vă de lumesc pentru ca să nu cădeți în ignoranță și din cauza ei, vă guvernați după un criteriu personal, neajungând să diferențiați ceea ce este bun de ceea ce este rău.


Popor al Lui Dumnezeu:


Există atâtea doctrine false fără spiritualitate, fără a conduce la sfințenie și la fraternitate, unde obiectivul este să formeze creaturi mândre, ce toate le știu, ce nu acceptă Doctrina Sănătoasă și merg dintr-un loc în altul. Aceste creaturi fără iubire în inimă se mențin pentru propriile lor interese.


În creștinism, spiritualitatea formează:
Creaturi umane călăuzite de Duhul Sfânt, în căutarea virtuților și darurilor adevăratei Liturghii, a Sacramentelor și a Poruncilor.
Creaturi care abundă în caritate, înțelegere și în iubire față de aproapele lor.
Creaturi de Credință fermă și de cunoaștere.


SPIRITUALITATEA CONDUCE LA CĂUTAREA SFINȚENIEI.


A căuta în alte ape ceea ce nu credeți că găsiți în Sfânta Scriptură, este semn că nu sunteți creaturi dispuse la unitate, nici la cunoașterea ce vă duce la Ordine, Iubire și la Credință.


Popor al Domnului și Regelui Nostru, Isus Cristos:


Acesta este momentul în care creatura umană va ajunge să se revolte împotriva guvernanților ei, aceia care v-au făcut să suferiți.


Incertitudinea ajunge la omenire înaintea moarții atâtor frați. Incertitudine înaintea foametei care urmează, înaintea pașilor de război ce vor fi mai evidenți, de vreme ce vor trece de la amenințări la arme, de la provocări la acțiune, agitați de demonii ce bântuie Pământul și împotriva celor cărora am fost trimiși să luptăm.


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă Sfântul Rozariu cu inima.
Primiți pe Regele Nostru în Sfânta Euharistie cum se cuvine pregătiți pentru ca să nu vă condamnați primindu-L în stare de păcat.


Fiți creaturi de pace pentru ca diavolul să nu vă posede. Obiectivul satanei este să vă supună. Ca Popor al Lui Dumnezeu, nu o admiteți.


Veți fi participanți ai semnelor în Cer pe care nu veți ști să le explicați.


Sunteți chemați să iubiți și să vă mențineți în slujirea Preasfintei Treimi în căutare de suflete pentru ca să nu se piardă.


Copii ai Regelui Nostru, rugați-vă pentru Statele Unite, neliniștea creaturilor va duce la protest și reia forță covidul.


Copii ai Regelui Nostru, rugați-vă, marea națiune va cere retragerea guvernantului ei și va promova o femeie.


Copii ai Regelui Nostru, rugați-vă, vulcanii cu mare forță continuă să se trezească, împiedicând transportul aerian. Pământul se cutremură provocând mai mare neliniște.


Copii ai Regelui Nostru, rugați-vă, întunericul este impus pe Pământ, întuneric ce nu provine din Mâna Divină.


Popor al Regelui Nostru, rămâneți atenți, comunismul avansează și se înfruntă în bătălie, folosind artele diavolului pentru a învinge popoarele voastre ce vor pretinde libertate. Pe tot Pământul vor avea loc răscoale, de aceea Legiunile mele Cerești rămân cu voi.


DAȚI ATENȚIE! Ați provocat deficitul pentru a creea haos social.


Grăbiți-vă, nu așteptați să aveți semne pentru a acționa cum se cuvine, căci nu veți reuși să vă pregătiți.


Trăiți în așteptare, de aceea pătrundeți în Iubirea Divină, cereți protecția Divină și protecția Reginei și Mamei Noastre, a Ultimelor Timpuri. (1)


Prețuiți medicamentele pe care Cerul vi le-a dat, nu le disprețuiți. (2)


Mențineți-vă uniți, fiți fraterni, uniți, uniți.


CRISTOS ÎNVINGE, CRISTOS GUVERNEAZĂ, CRISTOS DOMNEȘTE.


În fidelitate și iubire față de Preasfânta Treime,


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

(1) Regina și Mama Ultimelor Timpuri, citiți…

(2) Medicamentele din partea Cerului, citiți…

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


În această noapte mi s-a permis să privesc parte din Legiunile Cerești.
L-am văzut pe Sfântul Arhanghel Mihail, impunător, cu armura lui și sabia lui în înalt, deși bunătatea și iubirea lui rămân în el.


Mi-a permis să privesc diverse țări din America de Sud, participând la revolte sociale, am privit de asemenea Cuba.


Am privit Pământul în întuneric și în mijlocul întunericului, am văzut creaturi umane atacând pe frați, dar Legiunile Cerești veneau să ajute Poporul Lui Dumnezeu.


Am văzut creaturi rugându-se în locuri retrase sau în locuințe. Totuși, prezența Legiunilor Cerești este simțită de Poporul Lui Dumnezeu și de cei care se convertesc, dând forță și speranță creaturilor umane.


Sfinte Arhanghel Mihail,
dă-mi fidelitatea ta pentru a fi fidel ca tine.


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.