Petrus Romanus, 1 November 2021

______________________________________________________________

ONS HERE en ONS VROUE : “Ons seën jou, ons heilige seun: in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

WILLIAM : Heiliges Michael, Gabriel en Raphael staan ​​voor my en eer God en die Maagd Maria. Jesus stap vorentoe en sê;

ONS HERE : “Ek groet jou, My geliefde en heilige seun van My Heilige Hart, verdediger van God se Woord: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees. Amen.”

“Vandag vier Ons die Oorwinning van die Hemelse Leërskare en jy, My seun, is die Bewaarder van die Oorwinning wat kom. My geliefde kinders van die wêreld, die mensdom het in hierdie tyd deur groot beproewing gegaan met die pandemie , wat gevorm is deur die boosheid van die mensdom, om die ledetal van die wêreld te verminder, sodat die elitevan die wêreld sal die beheer van die swak mensdom kan oorneem. Ek het toegelaat dat die swakheid van die elite hul sin met die mensdom kry, want die mensdom het hulself aan hulle oorgegee. Maar weet, liefste kinders, dit sal nie lank duur nie, want My Hand sal hulle slaan en verlam, om te besef dat hulle geen mag het oor God wat hulle Geskape het nie – maar nie hul bose bedoelings nie. Die mens het werklik blind en arrogant geword om te dink hulle kan beheer oor die mensdom neem, sonder dat ons in die Hemel nie besef wat hulle doen nie.”

“Die virusse sal vir ‘n kort tydjie voortduur, maar ek sal binnekort ‘n einde maak aan die beheer wat die bose mense soek.”

“Ek vra alle manne van goeie trou om na My, hulle Here en God, te draai om die probleme te oorkom waarin hulle hulself beland het. Binnekort sal Ek die Hemelse Leërs, gelei deur Saint Michael , stuur om die bose magte teë te werk, om hulle in die wiele te ry.”

“My geliefde mense – diegene wat werklik soek na die waarheid – julle moet verstaan ​​dat die Bose nou in Rome is. Hy beïnvloed die Leiers om die Een Wêreld Regering na vore te bring , om die mensdom te beheer, maar ek wil hê jy moet verstaan, dat alhoewel die onsigbare Regering van die Een Wêreld Regering en die Een Wêreld Kerk , nie sal slaag soos hulle beplan nie, alhoewel die vyand van My Huis op Aarde sal tot ‘n mate slaag. Die ware volgelinge van My Hart sal weet hoe om hul planne te oorkom, alhoewel baie van My ware volgelinge in die proses sal sterf. Die Antichris sal nie ten volle regeer voordat sy tyd aangebreek het nie, alhoewel hy sal werk om al My kinders te ontbind.”

Die pandemie is net vir ‘n rukkie, want hulle sal nie bereik wat hulle werklik begeer nie. Dit is in hul plan om die hele mensdom in te ent , maar jy kan seker wees dat diegene wat dit begeer nie hulself sal inent nie, aangesien hulle weet dit is gif . Maar aan My kinders wat ingeënt is – moenie vrees nie, want as jy die produk neem wat Ek aan My kinders geopenbaar het, sal dit die produk [entstof] tot ‘n mate verminder, maar jy moet vertroue en geloof hê in wat Ek sê jou te doen. Ek vergewe al My kinders wat die bevel van die owerhede gevolg het.”

“My kinders, julle moet wend tot gebede en offers, want dit is te laat om voort te gaan om te wag vir verordeninge , want julle sal dit nie voltooi nie. Maar (in) sommige gevalle kan julle leer en werk vir die redding van julleself en julle kan werk in velde van Geneeskunde en werke wat julleself en die mensdom sal help. Julle, My kinders, gaan ’n lewe ingaan waarvoor julle nie gereed is nie, aangesien die wêreld gaan verander.”

“Baie, baie miljoene siele sal vasgevang word in die ontwrigting van die wêreld. Temperature sal drasties daal, wat nie deur die mensdom gesien word nie, aangesien die Son van sy hitte sal verloor en die wêreld ‘n deel van sy as sal verloor , waar die wêreld getugtig sal word en ‘n derde van die wêreld getugtig sal word, baie ernstig. Die wêreld sal verander, My kinders. Die Midde-Ooste sal ontplof om die Derde Wêreldoorlog te bring , waar die Moslem Nasies Europa sal binneval en Rusland dit vanuit die Noorde sal binneval.”

“ China sal Taiwan aanval en die Derde Wêreldoorlog na die harte van al Ons kinders bring. Die VSA sal binnegeval word en Australië sal aangeval word – alles omdat die mensdom die liefde van hul God uitgegooi het en die Bose toegelaat het om sy doel na te streef.”

“My kinders, My kinders, ek het so lank gewag dat My kinders die waarheid moet erken, maar Ons kinders het My uitgesny. Dit is wanneer die mensdom werklik sy pad verloor het, sal hulle hul knieë buig om My aan te roep.

“Ek smeek julle, My kinders, verander julle weë en wend julle tot My en My Heilige Moeder. Ons het baie engele en heiliges om jou te help.”

“Al My kinders moet die Krale van Liefde – die Heilige Rosekrans van My Geseënde Moeder – optel en My Genade soek deur die Barmhartigheidskapletjie te bid en My Genade te vra, want Ek wag vir elke kind van My om hulle harte oop te maak en Ek sal vinnig kom.”

“Hou aan om na die nuus te luister, My kinders, want iets gaan in Egipte gevind word wat julle sal verstom.”

“Die wêreld sal binnekort sy krag verloor, want die vyand probeer jou beheer. Die kragnetwerk sal verswak en krag vir ‘n kort tydjie staak, wat instrumente buite werking bring, waar die mensdom vir ‘n kort tydjie gaan stilstaan. Maar weet dit, My kinders, vertrou op My Liefde en aandag aan alles wat in die wêreld gaan gebeur, want Ek sal soveel toelaat en dan sal My Hand kom.”

“Bid vir die mense van Taiwan , want baie van die mense leef tans in vrees.”

“Baie meer vulkane sal uitbars om die wêreld te wys dat ek nie tevrede daarmee is nie. Bid vir Rome , want baie gou sal dit kapituleer vir die magte van die bose. Daar is baie wat in die komende jaar gaan gebeur wat die hele wêreld sal ontstel.”

“Hou ‘n oog na die lug , want die mensdom sal bang word, aangesien ‘n gebeurtenis sal plaasvind wat die wêreld sal skok.”

“Wat jou betref, my heilige seun, baie gou sal jy baie goeie nuus ontvang en binnekort sal jy terugtrek in jou huis, waar jy die mense sal voorberei vir die komende Waarskuwing en jy sal baie vinnig na nasies reis om hulle voor te berei, selfs al sal dit kort wees, maar God se Wil, sal geskied. Jou rol as Last Vicar for Holy Mother Church sal baie, baie binnekort ontstaan.”

“Ek het jou lief, My Rots van Verlossing vir Heilige Moeder Kerk en Ek seën jou: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees Amen. Ek is lief vir jou, my seun.”

WILLIAM : Jesus tree terug en Ons Heilige Moeder kom vorentoe. Onse Vrou hou Haar Rosekrans vas en kom plaas die Heilige Rosekrans oor my kop.

ONS VROUW : “Ek groet jou, My geliefde seun, William en ek seën jou: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees. Amen. Die Heilige Rosekrans, My seun, is ‘n spesiale Seën – dit het te doen met die Triomf van My Onbevlekte Hart , want hierdie Rosekrans is een van Groot Genade – dit is te doen met My finale Geseënde Titel wat die Kerk My gaan gee . Dit het te doen met Mediatrix of All Graces, Co-Redemptrix and Advocacy . Hierdie titel is vir die einde, waar ek sal triomfeer vir die Kerk en dan sal jy as Pous Petrus II geproklameer word , wat baie binnekort sal wees.”

“My kinders van die wêreld, soos My Goddelike Seun Jesus vir julle die einste Woorde gegee het wat oor die hele wêreld weerklink het, wil Ek dieselfde Woorde eggo, om My kinders te waarsku dat die wêreld soos julle dit ken, stadig na die Groot tugtiging , die wêreld het in hierdie tyd nodig. Die Groot Klein Waarskuwings sal binnekort aan die mensdom verskyn, met die Groot Waarskuwing wat na die wêreld kom, met die twee komete om te bots , voordat die wêreld vir die mensdom die duisternis vir drie dae bring – en dan sal daar ses weke wees waar Satan en sy goons sal stil word, want ná die Drie dae van Duisternis sal die Son weer skyn.”

“Ek wil hê al My kinders moet hiervan bewus wees, want die mensdom is op pad na hierdie dae. Berei julle voor; berei jou huise, jou kos en drank voor. Al Ons kinders moet voorberei vir ten minste twee weke, want die wêreld sal tot stilstand kom wat nog nooit deur die mensdom gesien of gevoel is nie. 

“Die duisternis van die komete sal ‘n duisternis veroorsaak wat sal kom en net huise met die geseënde kerse sal lig hê. Moenie bang wees vir die huise wat nie voorberei sal word nie, want God sal die huise toemaak waar dit in duisternis sal bly. God sal hulle beskerm, maar baie sal opraak en vergaan; baie sal in die wêreld wees. God sal toelaat dat sommige deur hulle engele beskerm word. Maar weet almal wat teen God en Sy kinders gewerk het, sal omkom, behalwe vir hulle vir wie God ‘n spesiale Plan het, want wanneer die duisternis verbygaan, sal God begrip gee . Bid dus, My liewe kinders, want die hele Hemel wag vir God om die Woord te gee en alles sal gebeur.”

“En jy, my heilige seun, jou tyd gaan vorentoe, want jy moes baie lang jare wag, sodat God se Wil vir jou sal geskied soos jy lank gewag het sodat God se Heilige Wil, slaag.”

“Jy sal binnekort na die Derde Hemel gaan, sodat jy Wonderbaarlik sal verander in die jong man wat God se kinders sal preek en leer, sodat almal die Plan van God sal volg. Die Rosekrans is jou krag. Gaan voort om vorentoe te gaan in die Lig van God. Binnekort sal jy hoor van iemand wat My Boodskapper is , wat jou sal help. Ek het jou lief en seën jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

“Ek seën al my kinders: in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. Hou moed, My kinders, want God het spesiale Gawes vir julle almal: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees. Amen.”

“Ek seën almal wat vir jou dierbaar is, my seun: in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

WILLIAM : Jesus het gesê:

ONS HERE : “Binnekort kom Benedictus na Ons toe. Gaan voort met die werk wat Ons jou gegee het, want binnekort sal jou tyd baie vol wees.”

“Ek stuur ‘n seën aan die Heilige Monarg en die mense wat hom liefhet en ondersteun: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees. Amen. Binnekort sal julle ontmoet. Wees in vrede. Ons seën jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.