Petrus Romanus, 1 November 2021

______________________________________________________________

PANGANDHARING TORET : “Dhuh Putraningsun ingkang suci, kawula mugi karsaa mberkahi panjenengan kanthi asmanipun Sang Rama lan Sang Putra tuwin Sang Roh Suci. Amin.”

WILLIAM : Saints Michael, Gabriel lan Rafael ngadeg ing ngarepku, ngurmati Gusti Allah lan Virgin Mary. Gusti Yesus maju lan ngandika;

PANGANDHARING TORET : “Salam marang kowé, Putraningsun kang kinasih lan suci, kang mbéla Sabdané Allah: Atas Asmané Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

“Dina iki Kita ngrayakake Kamenangan Para Surgawi lan sampeyan, anakku, minangka Kustodian Kamenangan sing bakal teka. Anak-anakku sing ditresnani ing jagad iki, manungsa wis ngalami pacoban gedhe ing wektu iki kanthi Pandemi , sing dibentuk dening pialane manungsa, kanggo nyuda anggota jagad iki, supaya para elit.jagad bakal bisa nguwasani manungsa sing ringkih. Aku wis ngidini kekirangane para elit karo manungsa, amarga manungsa wis nyerahake awake dhewe. Nanging ngertia, anak-anak sing ditresnani, iki ora bakal suwe, amarga tangan-Ku bakal nggebug lan lumpuh, supaya ngerti yen dheweke ora duwe kekuwatan marang Gusti Allah sing nitahake dheweke – nanging dudu niat ala. Manungsa wis dadi wuta lan angkuh amarga bisa nguwasani kamanungsan, tanpa kita ing Swarga ora ngerti apa sing ditindakake.”

” Virus bakal terus sedhela, nanging aku bakal mandhegake kontrol sing digoleki wong jahat, ora suwe.”

“Aku njaluk kabeh wong sing duwe iman supaya padha mratobat marang Ingsun, Pangeran lan Gusti Allahe, supaya bisa ngatasi masalah sing ditindakake. Sakcepete aku bakal ngirim Tentara Surgawi, dipimpin dening Saint Michael , kanggo nglawan pasukan ala, kanggo ngusir.

“Umat-umatku sing daktresnani – sing bener-bener ngupaya ngerti sing bener – sampeyan kudu ngerti yen Iblis saiki ana ing Roma . Dheweke mengaruhi Pemimpin kanggo ngasilake Pamrentahan One World , kanggo ngontrol manungsa, nanging aku pengin sampeyan ngerti, sanajan Pamrentahan sing ora katon saka Pamrentahan One World lan Gereja One World , ora bakal sukses kaya sing direncanakake, sanajan mungsuh Omahku ing Bumi bakal kasil nganti sawetara derajat. Para pengikut sejati ing atiku bakal ngerti carane ngatasi rencana kasebut, sanajan akeh pengikut sejatiku bakal mati sajrone proses kasebut. The Antikristus ora bakal ngwasani kanthi nganti wektu wis teka, malah sanadyan wong bakal bisa kanggo disunify kabeh anak-Ku. “

The Pandemi mung kanggo nalika, amarga padha ora entuk apa saestu padha kepéngin. Ana ing rencana kanggo vaksinasi kabeh umat manungsa, nanging sampeyan bisa yakin manawa wong-wong sing pengin iki ora bakal vaksinasi dhewe, amarga dheweke ngerti yen iku racun . Nanging kanggo anak-anakku sing wis divaksinasi – aja wedi amarga yen sampeyan njupuk produk sing wis dakwenehake marang anak-anakku, bakal nyuda prodhuk [vaksin] nganti sawetara tingkat, nanging sampeyan kudu percaya lan percaya karo apa sing dakkandhakake. sampeyan nindakake. Aku ngapura kabeh anak-anakku sing wis netepi dhawuhe para panguwasa.”

“Anak-anakku, sampeyan kudu ndedonga lan kurban, amarga wis kasep kanggo nerusake ngenteni keputusan , amarga sampeyan ora bakal ngrampungake. Nanging (ing) sawetara kasus sampeyan bisa sinau lan makarya kanggo kawilujengan dhewe lan sampeyan bisa kerja ing bidang Kedokteran lan pakaryan sing bakal mbantu awak dhewe lan manungsa. Kowé, anak-anakku, bakal mlebu urip sing durung siyaga, awit donya bakal owah.”

“Akeh, jutaan jiwa bakal kejiret ing gangguan ing jagad iki. Suhu bakal mudhun drastis, ora disekseni dening manungsa, amarga Srengéngé bakal kelangan sawetara panas lan donya bakal kelangan bagéan saka sumbu sawijining , ngendi donya bakal chastised lan katelu saka donya bakal chastised, banget abot. Jagad bakal owah, anak-anakku. Ing Timur Tengah bakal njeblug kanggo ngowahi Perang Dunya , endi Nations Muslim bakal nyerbu Eropah lan Rusia bakal nyerbu saka Lor. “

” China bakal nyerang Taiwan lan nggawa Perang Donya Katelu menyang ati kabeh anak kita. Ing USA bakal nyerang lan Australia bakal nyerang – kabeh amarga manungsa dibuwang metu ing sihe Gusti Allah lan wis diijini dursila kanggo nguber goal “.

“Anak-anakku, anak-anakku, aku wis ngenteni suwene anak-anakku ngerti bebener, nanging anak-anakku wis ngilangi Aku. Nalika manungsa wis bener-bener kesasar, padha tumungkul nyeluk marang Ingsun.

“Aku nyuwun marang kowe, anak-anakku, ngowahi caramu lan mratobat marang Aku lan Ibu Suciku. Kita duwe akeh Malaikat lan Wong Suci kanggo nulungi sampeyan.

“Kabeh anak-anakku kudu njupuk Manik – manik Katresnan – Rosario Suci saka Ibuku sing Diberkahi – lan ngupaya Welasku kanthi ndedonga Kaplet Rahmat lan nyuwun Welas Asihku, amarga Aku ngenteni saben anakku mbukak ati lan Aku. bakal teka kanthi cepet.”

“He, anak-anakku, rungokna warta, amarga ana ing Mesir sing bakal nggumunake sampeyan.”

“Donya bakal kelangan kekuwatane, amarga mungsuh nyoba nguwasani sampeyan. Kothak daya bakal saya ringkih lan bakal mandheg kekuwatane kanggo wektu sing cendhak, nyebabake piranti-piranti rusak, ing ngendi manungsa bakal mandheg sedhela. Nanging ngertia iki, anak-anakku, percayaa ing katresnan lan perhatianku marang kabeh sing bakal kelakon ing jagad iki, amarga aku bakal ngidini akeh lan banjur bakal teka tanganku.

“Ndedonga kanggo wong Taiwan , amarga saiki akeh wong sing wedi.”

“Akeh gunung geni sing bakal njeblug kanggo nuduhake marang jagad yen aku ora seneng. Ndedonga kanggo Roma , amarga enggal-enggal bakal nyerah marang kekuwatan ala. Ana akeh sing bakal kelakon ing taun ngarep sing bakal ngganggu jagad iki.

“Ndeleng ing langit , amarga manungsa bakal wedi, amarga kedadeyan sing bakal nggegirisi jagad iki.”

Jawa 1994: “Déné kowé, anakku sing suci, ora suwé manèh kowé bakal nampa kabar sing apik lan ora suwé manèh kowé bakal bali menyang omahmu, ing kono kowé bakal nyiapake wong-wong kanggo Pènget sing bakal teka lan kowé bakal cepet-cepet lunga menyang bangsa-bangsa kanggo nyiapake wong-wong mau. sanadyan iku bakal cendhak, nanging Kersane Gusti Allah, bakal kelakon. Peran sampeyan minangka Vikaris Terakhir kanggo Gereja Ibu Suci bakal cepet banget.

“Aku tresna sampeyan, Rock Kawilujengan kanggo Gréja Ibu Suci lan aku mberkahi kowé: Ing Asmané Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci Amin. Aku tresna marang kowe, anakku.”

WILLIAM : Gusti Yesus mundur lan Ibu Suci maju. Our Lady nyekel Rosario lan teka lan nyelehake Rosario Suci ing sirahku.

IBU : “Aku salam marang kowe, anakku sing daktresnani, William lan aku mberkahi kowe: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. Rosario Suci, Anakku, minangka Berkah khusus – ana hubungane karo Kamenangan Hatiku sing Ora Bernoda , amarga Rosario iki minangka salah sawijining Rahmat Agung – ana hubungane karo Gelar Rahayu pungkasan sing bakal diwenehake Gréja marang Aku. . Iki ana hubungane karo Mediatrix of All Graces, Co-Redemptrix lan Advokasi . Judhul iki kanggo pungkasan, ing ngendi aku bakal Triumph kanggo Gréja lan banjur sampeyan bakal diproklamasiake minangka Paus Petrus II , sing bakal cepet banget.

“Anak-anakku ing jagad iki, amarga Putraku Ilahi Yesus wis menehi sampeyan Sabda sing wis diucapake ing saindenging jagad, Aku pengin nyuarakke tembung sing padha, kanggo ngelingake anak-anakku yen jagad kaya sing wis dingerteni, alon-alon teka ing jagad iki. Siksa Agung , jagad iki butuh. The Great Minor bebaya sing rauh kanggo katon kanggo manungsa, karo Warning Great teka kanggo donya, karo loro Komèt kanggo Freeport , sadurunge donya ndadekke manungsa peteng telung dina – lan banjur bakal ana enem minggu ing padunungane Iblis lan goons kang Sawisé telung dina pepeteng , Srengéngé bakal sumorot manèh.”

“Aku pengin kabeh anak-anakku ngerti babagan iki, amarga manungsa saiki wis maju. Siapke awakmu; nyiapake omah, panganan lan omben-omben. Kabeh Anak-anak kita kudu nyiapake paling ora rong minggu, amarga jagad iki bakal mandheg, ora nate dideleng utawa dirasakake dening manungsa. 

” Peteng Komet bakal nyebabake pepeteng sing bakal teka lan mung omah-omah karo Lilin Rahayu sing bakal padhang. Aja wedi marang omah-omah sing ora bakal disiapake, amarga Gusti Allah bakal nutup omah sing bakal dadi peteng. Gusti Allah bakal ngreksa wong-wong mau, nanging akeh sing bakal entek lan bakal mati; akeh bakal metu ing donya. Gusti Allah bakal ngidini sawetara kanggo dilindhungi liwat Malaekat. Nanging ngerti kabeh sing makarya marang Gusti Allah lan anak-anake, bakal tiwas, kajaba kanggo wong-wong sing Gusti Allah wis Plan khusus kanggo, amarga nalika pepeteng liwat, Gusti Allah bakal maringi pangerten . Mula, ndedongaa, anak-anakku, amarga kabeh Swarga ngenteni Gusti Allah menehi Sabda lan kabeh bakal kelakon.

“Lan sampeyan, anakku sing suci, wektu sampeyan maju, amarga sampeyan kudu ngenteni pirang-pirang taun suwene, supaya Kersane Gusti, bakal kelakon kanggo sampeyan kaya sing wis suwe sampeyan ngenteni supaya Kersane Gusti Allah, bakal teka. lulus.”

“Sampeyan bakal cepet menyang Swarga Katelu , supaya sampeyan bakal ngganti Ajaib dadi wong enom sing bakal martakaké lan mulang anak-anak Gusti Allah, supaya kabeh bakal tindakake Rencana Gusti Allah. The Rosary iku kekuatan. Terus maju ing pepadhanging Gusti. Ora suwe sampeyan bakal krungu ana wong sing dadi Utusan-Ku , sing bakal nulungi sampeyan. Aku tresna marang kowé lan mberkahi kowé: Ing Asmané Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

“Aku mberkahi kabeh anakku: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. He, anak-anakku, padha tatag, amarga Gusti Allah duwe peparing khusus kanggo kowe kabeh: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

“Aku mberkahi kabeh wong sing ditresnani, Anakku: Atas Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin.”

WILLIAM : Gusti Yesus ngandika:

GUSTI KITA : “Enggal Benediktus bakal sowan ing ngarsaningsun. Terusna penggawéan sing wis diwènèhké marang kowé, awit wektumu bakal kebak banget.”

“Aku ngirim berkah marang Raja Suci lan wong-wong sing tresna lan ndhukung dheweke: Ing Asmane Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. Ora suwe sampeyan bakal ketemu. ayem tentrem. Kawula mberkahi panjenengan: Atas Asmanipun Sang Rama lan Sang Putra tuwin Sang Roh Suci. Amin.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.