Luz de Maria, 12 Noiembrie 2021

______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE IUBITA LUI, LUZ DE MARIA
12 NOIEMBRIE 2021

Popor iubit al Preasfintei Treimi:


SUNT TRIMIS SĂ VĂ ÎMPĂRTĂȘESC VOINȚA TRINITARĂ.


VIN SĂ VĂ CHEM URGENT PENTRU CA SĂ VĂ PREGĂTIȚI SPIRITUAL.


Fiecare creatură umană trebuie să crească în duh, trebuie să lupte pentru mântuirea ei și totodată, să ajute pe frații ei, în mod fratern, înaintea suferințelor pe care deja le trăiți și cele ce urmează să se dezvolte pe deplin.


Vă chem la pregătirea spirituală, fără de care creatura umană nu va reuși să învingă răutatea celor ce sunt la ordinile anticristului.


TREBUIE SĂ FIȚI MAI DECIȘI! Toți știu că omenirea se găsește în împlinirea profețiilor, numai că unii văd și nu voiesc să recunoască ceea ce se petrece cu adevărat.


NU RECUNOAȘTEȚI SEMNELE ȘI SEMNALELE! Creaturile ignorante și de minte îngustă sunt încăpățânate, menținând duhul captiv al capriciilor și disprețului lor.


Deși vă asigură că nu vă găsiți în momentul în care mari profeții se îndeplinesc, voi, care recunoașteți semnele și semnalele, rămâneți neclintiți înăuntrul a ceea ce recunoașteți.


ESTE DE PRIMĂ NEVOIE SĂ ÎNĂLȚAȚI DUHUL PENTRU CA SĂ CREȘTEȚI ÎN FIECARE MOMENT. AVEȚI NEVOIE SĂ DISCERNEȚI PENTRU CA SĂ NU FIȚI DUȘI LA O ÎNFĂPTUIRE ȘI ACȚIONARE CONTRARE PRINCIPIILOR VOASTRE.


Este urgent ca umana creatură să posede o cale definită și să fie posesoare de cunoaștere pentru ca să nu abandoneze pe Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, fiind înșelată.


ACEASTĂ GENERAȚIE TRECE PRIN DOUĂ STĂRI:
Una – cea de prea multă suferință – stare ce vă va duce să-i invidiați pe cei morți… (vezi Apoc. 9,6)
Cealaltă – starea sublimă a bucuriei Iubirii Divine și cea a simțirii în mod profund a Prezenței Reginei și Mamei Noastre.


FĂRĂ A LĂSA PENTRU APOI ÎNCEPUTUL CONVERTIRII:
Dispuneți-vă să fiți copii ai Voinței Divine, copii ai Reginei și Mamei.
Dispuneți-vă să solicitați ajutorul nostru, acum!


Dacă evenimentele vin fără să se anunțe, faptul de a fi dispuși să fiți copii ai Voinței Divine, vă este luat în seamă drept „ipso facto”.


*ipso facto = prin chiar acest fapt, înțeles de la sine, implicit; DEX


Popor al Preasfintei Treimi:


Dezastre grave continuă ivindu-se pe Pământ: faliile tectonice s-au activat complet și fenomenele atmosferice vor fi știre ce va afecta aviația. Inundațiile neprevăzute în diverse țări vor fi știre, așa precum obiectele provenite din spațiu ce intră în Pământ, fără a lăsa deoparte dezvoltarea războiului.


Pregătiți-vă! Mințile invadate de rău au dispus ca omenirea să sufere fără tehnologie, nici avansările de care se bucură fără electricitate și fără alimente. Comoditatea va fi un vis din trecut.


Celui ce trăiește în supunere și dăruindu-se cu credință și iubire Voinței Trinitare și Reginei și Mamei Noastre, evenimentele îi vor fi mai puțin furtunoase.


Cei ce trăiesc cu invidie față de frații lor, cei supuși în nerăbdare, în orgoliu, preponderență și în nesupunere față de Voința Trinitară, nu vor avea pace în inimă și le va fi un adevărat chin tot ce se întâmplă.


Câți așteaptă Avertismentul fără o revizie conștientă a vieții, a fiecărui detaliu, înfăptuire și acționare pe care au comis-o cu sau fără consimțământ, pentru ca să caute Iertarea Divină și se pregătesc pentru momentul Avertismentului?


Avertismentul este cel mai mare act de Milostivire Divină pentru această generație, în care vă veți vedea pe voi înșivă sub formă particulară, în care veți trăi valoarea acțiunilor sau omisiunilor comise.


Avertismentul este momentul Milostivirii Divine și Recunoașterii Divine pentru cei ce s-au sacrificat și au optat pentru a fi posesie a Preasfintei Treimi și a Reginei și Mamei Noastre.


MILOSTIVIREA DIVINĂ NU SE EPUIZEAZĂ, VA DA MAI MULTE OCAZII COPIILOR EI TRECUT FIIND AVERTISMENTUL.


Mari schimbări se dau, creatura umană trăiește privind pe semenul ei ca inferior, negându-și pacea.


Rugați-vă, copii, rugați-vă, Argentina suferă, poporul se găsește flagelat.


Rugați-vă, copii, rugați-vă, Europa va părea pustie.


Rugați-vă, copii, rugați-vă, captivitatea este dictată de diavol.


Rugați-vă, copii, rugați-vă, Biserica se cutremură.


Am fost chemați să menținem apărarea Poporului Lui Dumnezeu, Regina și Mama Noastră comandă această bătălie împotriva răului și la final, Inima Ei Neprihănită va triumfa.


Fără temeri, fără opreliști, continuați în Credință, punând toată înfăptuirea și acțiunea înaintea Preasfintei Treimi și încredințându-vă Reginei și Mamei Noastre pentru ca cel rău să nu vă atingă.


Înainte, Popor al Lui Dumnezeu! Suntem trimiși să vă protejăm.


În fidelitate totală Preasfintei Treimi și în unitate cu Regina și Mama Noastră…


CRISTOS ÎNVINGE, CRISTOS GUVERNEAZĂ, CRISTOS DOMNEȘTE


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.