Luz de Maria, 29 Noiembrie 2021

______________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
29 NOIEMBRIE 2021

Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite:


VOINȚA DIVINĂ VĂ CHEAMĂ CU URGENȚĂ SĂ MENȚINEȚI PACEA, SENINĂTATEA ȘI SUPUNEREA.


Fiți păzitori ai Iubirii Divine și fiți fraterni. Fiți creaturi de bine, încredințați în Protecția Divină fără a lăsa deoparte tot ce trebuie să îndepliniți pe deplin.


Văd atâția copii ai Mei lipsiți de iubire față de aproapele, saturați de orgoliu și preponderența fiind delectarea diavolului. Durerea Mea este atât de puternică privind predominând în voi preponderența, mândria, bătaia de joc, minciuna și falsitatea, omițând chemările pentru ca să fiți creaturi de pace și bine. Abundă în omenire în acest moment impostorii ce îndepărtează Poporul de Fiul Meu, de tot ce e bun și de ceea ce vă duce la Mântuirea Veșnică.


Puterea pe Pământ este marcată de cei care, prin intermediul alianțelor obscure și tenebroase, flagelează pe copiii Mei, încolțindu-i și invitându-i la un festin în care vor fi anihilați de acei lupi ce împărtășesc un scop comun. Poporul Fiului Meu se grăbește să primească toxinele pe care i le oferă în mijlocul liniștii disimulate pe care o păstrează cei ce trebuie să alerteze și a vocilor puternice care sunt reduse la tăcere, prelungindu-se astfel în Poporul Fiului Meu, Pătimirea Lui dureroasă.


VĂ GĂSIȚI ÎN HAOS…
Și atâția dintre ai Mei ce continuă fără a vedea, fără a asculta, fiind orbi și surzi spirituali! Cum Mă doare ca Mamă a acestei generații rănită de rău!


Biserica Fiului Meu este cutremurată, dar Credința trebuie să continue fermă în copiii convinși și convertiți.


În liniște, omenirea înfricoșată se adăpostește în cămine, centre de concentrare masive cu predominarea tehnologiei care vă domină.


Copii ai Inimii Mele Neprihănită:


Este important să ridicați sistemul imunologic (*), trupul este Templul Duhului Sfânt, nu o uitați!


Este important să înălțați iubirea față de Dumnezeu și aproapele, să fiți fraterni pentru ca să împărtășiți daruri, fără a uita că tot ceea ce Fiul Meu v-a dat pentru ca să lucrați în Via Lui (Mt 20) nu este al vostru, Stăpânul Viei este Fiul Meu. Sunteți slujitori în Vie și ca slujitori buni, trebuie să răspândiți Cuvântul Fiului Meu, să faceți cunoscută Sfânta Scriptură, așa precum a răspândi aceste apeluri de Iubire Divină, pentru a forma alți lucrători/agricultori ai Viei în alte locuri.


Se apropie evenimente puternice, vă invit să ungeți porțile căminelor voastre din nou cu ulei sau apă binecuvântată (aghiazmă; n.trad.), pecetluiți-vă voi pe frunte.


Foc va cădea din firmament, nu pierdeți judecata din cauza aceasta, dăruiți-vă Voinței Divine și aveți încredere, invocați pe Sfântul Arhanghel Mihail și cereți-i cu umilință să meargă înaintea fiecăruia dintre voi.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Mexic, este cutremurat cu putere.


Rugați-vă, copiii Mei, războiul avansează în liniște.


Rugați-vă, copiii Mei, vulcanul din insula La Palma recapătă forță.


FĂRĂ A NEGA ACEST APEL AL MEU, MERGEȚI SPRE FIUL MEU, NU FIȚI NESĂBUIȚI, FIȚI EXPERȚI ÎN IUBIRE ȘI CELELALTE VI SE VOR ADĂUGA PE DEASUPRA.


Vă aștept convinși și convertiți, copii. În acest moment convertirea este primordialul pentru voi.


REVĂRS BINECUVÂNTAREA MEA MATERNĂ ASUPRA CELOR CE ÎNTÂMPINĂ ACEST APEL CU SENINĂTATE, ÎNTĂRINDU-VĂ ÎN SPERANȚĂ.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

Plante medicinale

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


pe durata acestui apel Matern, mi s-a dat următoarea viziune:


Am privit mare parte a omenirii mișcându-se aproape fără a gândi, în căutarea a tot ce are nevoie pentru a subzista.


Mama noastră îmi spune:


Copilă, creatura umană nu obișnuiește să postească și înaintea amenințării a de nu avea alimentație cum este obișnuită, cedează în teamă.
Dacă ați avea mai multă Credință!
Dacă ați asculta chemările Mele!


Mi se permite să privesc frați luptând pentru a intra primii, cum ne spune Preasfânta noastră Mamă, la un festin care apoi îi va duce unde nu vor voi să intre primii.


Să nu intrăm în deznădejde, nici un nopți fără a dormi invadați de teamă. Mama noastră mărește speranța noastră, ca Noe, Abraham, Isaac, Moise și aleșii ce au fost fideli chemării Lui Dumnezeu, noi să nu pierdem Credința, și Speranța să crească continuu, pentru că suntem chemați pentru a fi slujitori utili.


şi le-a spus: „Adevăr vă spun, dacă nu vă veţi întoarce şi nu veţideveni asemenea copiilor, nu veţi intra în împărăţia cerurilor.” Matei 18,3

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.