Luz de Maria, 6 Disember 2021

______________________________________________________________

PERUTUSAN SAINT MICHAEL THE ARCHANGEL KEPADA LUZ DE MARIA YANG DIKASIHINYA

6 DISEMBER 2021

[Lihat tapak web: https://revelacionesmarianas.com/english.htm ]

Orang yang dikasihi Raja dan Tuhan kita Yesus Kristus:

TERIMALAH KEBERKATAN YANG AKU SERBU KE ATAS SEMUA ORANG DENGAN NAMA KEHENDAK ILAHI, BERBUAH DI DALAM MEREKA YANG BERSEDIA SEPENUHNYA DALAM ROH.

Anak-anak Raja Kita, saya melihat bahawa sebahagian daripada kamu sangat keliru: yang lain sangat yakin dengan diri mereka sendiri, sementara yang lain mengejek amaran Rumah Bapa.

Anda masih belum memahami bahawa adalah perlu bagi anda untuk mengekalkan keadaan aman yang kekal. Iblis berada di atas kamu seperti singa yang mengaum, (I Pet. 5:8) Umat Tuhan.

SEDIAKAN DIRI: JANGAN LUPA, SEDIAKAN DIRI!

Tanah tercinta Our Lady of Guadalupe akan digoncang kuat. Jika umat ini berdoa dengan kekuatan, kasih sayang dan iman, mereka akan didengari dan kerosakan akan diminimumkan. Solat mesti dikawal oleh Iman dan keadaan Rahmat yang sepatutnya bagi semua yang berdoa.

SAYA INGIN MEMINTA LEBIH RAMAI ORANG DALAM LINGKUNGAN MANUSIA UNTUK BERDOA.

Amerika Tengah sedang diserang, tanahnya digoncang. Tanah Kristian ini telah diambil alih oleh komunisme (1); mereka telah dihidangkan di atas pinggan oleh penguasa mereka, oleh mereka yang, sebagai pengurus kejahatan, sedang bersiap sedia untuk mempersembahkan jiwa sebagai rampasan kepada Dajjal.

Jadilah teguh, Umat Raja dan Tuhan Kita Yesus Kristus, tanpa suam-suam kuku pada masa ini. Periksa diri anda dengan teliti: ini adalah bagaimana anda mesti mempersiapkan diri anda, meninggalkan kain buruk yang anda bawa dan yang menghalang anda daripada naik secara rohani.

Kejahatan membuatkan anda tertarik kepada keduniaan dan adalah penting untuk anda tidak membiarkan diri anda tergoda oleh tipu daya jahat.

Bersiaplah sekarang di jalan yang mana setiap daripada kamu telah dipanggil dalam apa yang telah diamanahkan kepada kamu, tanpa membuang masa, yang semakin hampir.

KEGELAPAN DATANG!

Beri perhatian, kegelapan akan datang ke Bumi tanpa anda jangkakan. Persediaan rohani adalah perlu: lihat dalam diri anda –

Bagaimana anda bertindak?

Bagaimana watak anda?

Adakah pemikiran anda betul atau anda dikuasai oleh keinginan jahat terhadap sesama manusia yang membawa anda kepada iri hati dan kekurangan amal?

Anda mesti belajar memaafkan diri sendiri dan memaafkan jiran anda. Jangan menghakimi: serahkan penghakiman kepada Tuhan.

Ubah hidup anda; jangan termakan keinginan yang tidak wajar yang membawa anda menjauhi Raja dan Tuhan Kita Yesus Kristus dan Ratu dan Ibu Kita Akhir Zaman.

SEBAGAI PUTERA LEGION SYURGA AKU DATANG DENGAN KEBENARAN DI MULUTKU . Aku datang bukan untuk mencemaskan kamu, tidak juga untuk membuat kamu bimbang atau cemas. Saya tidak mahu menakutkan anda, tetapi sebaliknya, saya bertanya kepada anda:

Mengapa anda takut jika anda hidup melakukan kebaikan?

Bagaimanakah anak-anak Tuhan, yang bekerja dan bertindak untuk kebaikan, bimbang dengan Kebenaran yang didedahkan?

KAMU ADALAH ANAK-ANAK RAJA DAN TUHAN KAMI YESUS KRISTUS, ORANG-ORANG YANG HIDUP DALAM BAYANGAN TUHAN MEREKA, TIDAK TAKUT SIANG MALAM KERANA MEREKA TETAP DENGAN AMAN DI BAWAH PERLINDUNGAN ILAHI.

Siapa yang tidak ingin mengetahui Kebenaran tentang apa yang akan datang untuk dipersiapkan?

Ketakutan adalah perkara biasa bagi manusia, walaupun adalah tugas anak-anak Tuhan untuk mengurangkan ketakutan terhadap perkara-perkara Raja kita dan Tuhan Yesus Kristus yang diterangkan dalam kitab Wahyu. Umat ​​manusia dipanggil untuk lebih mempercayai Tritunggal Mahakudus dan Ratu dan Ibu Kita dan kurang pada dirinya sendiri.

“Maka ingatlah apa yang kamu terima dan dengar; taatlah dan bertaubatlah. Jika kamu tidak bangun, Aku akan datang seperti pencuri, dan kamu tidak akan tahu pada jam berapa Aku akan datang kepadamu.” (Wahyu 3:3)

Berdoalah, anak-anak Raja kita dan Tuhan Yesus Kristus, berdoalah untuk Indonesia : ia akan menderita dan menderita dengan sangat parah.

Berdoalah, anak-anak Raja kita dan Tuhan Yesus Kristus, berdoalah untuk Balkan : kuasa dunia telah datang ke rantau ini.

Berdoalah anak-anak Raja kita dan Tuhan Yesus Kristus, berdoalah untuk Mexico : ia akan digoncang dengan teruk.

Berdoalah, anak-anak Raja kita dan Tuhan Yesus Kristus, berdoalah untuk Amerika Syarikat .

Anda sedang dibawa dari satu tempat ke tempat lain, dari satu kemunduran ke seterusnya berkaitan kesihatan, dan terdapat panik:

Di mana Iman, di mana “Saya percaya kepada-Mu Tuhan”?

Di manakah Iman dalam perlindungan Ratu dan Ibu Kita dan perlindungan Koir Malaikat?

Majulah, Umat Tuhan, seterusnya!

ANDA TIDAK AKAN DITINGGALKAN.

LEGIONS SAYA SEDANG MENUTUP ANDA: JANGAN TAKUT.

St Michael the Archangel

SALAM MARY MAHA SUCI, KANDUNGAN TANPA DOSA

SALAM MARY MAHA SUCI, KANDUNGAN TANPA DOSA

SALAM MARY MAHA SUCI, KANDUNGAN TANPA DOSA

(1) Komunisme…

[Lihat pautan: https://revelacionesmarianas.com/en/COMUNISMO.html ]

ULASAN OLEH LUZ DE MARIA

Abang dan kakak:

Sebab Ia akan melepaskan kamu dari jerat penangkap burung dan dari penyakit sampar yang mematikan; (4) Dia akan menutupi kamu dengan kepaknya, dan di bawah sayapnya kamu akan mendapat perlindungan; kesetiaan-Nya adalah perisai dan perisai. (5) Engkau tidak akan takut akan kengerian malam, atau anak panah yang terbang pada siang hari, (6) atau penyakit sampar yang mengintai dalam kegelapan, atau kebinasaan yang memusnahkan pada tengah hari. (7) Seribu boleh jatuh di sisimu, sepuluh ribu di sebelah kananmu, tetapi itu tidak akan mendekatimu. (8) Kamu hanya akan melihat dengan matamu dan melihat hukuman orang jahat. (9) Sebab engkau telah menjadikan Tuhan tempat perlindunganmu, Yang Mahatinggi tempat kediamanmu, (10)malapetaka tidak akan menimpa kamu, tidak ada bala yang menghampiri khemahmu. 11 Kerana Dia akan memerintahkan malaikat-malaikat-Nya mengenai kamu untuk menjaga kamu dalam semua jalan kamu. ( Mzm 91:3-11 )

Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Melayu and tagged . Bookmark the permalink.