Petrus Romanus, 31. December 2021

______________________________________________________________

______________________________________________________________

VORES FRU: “Jeg elsker dig, min søn, og jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Vær ikke bange, min søn”

WILLIAM: Vor Frue kysser mig på panden og siger, jeg skal lytte.

VORES FRU: “Min velsignede søn af Mit Besmittede Hjerte, du har lidt meget, og korset vil være forbi meget snart, da din Mission vil fortsætte meget hurtigt. Alt, hvad du har lagt i dit sind, er korrekt og vil blive opfyldt meget snart. Om kort tid vil du være fri, og så vil du være i stand til at opfylde den Evige Faders Vilje. Min guddommelige søn, Jesus, vil komme til dig i den næste måned for at give dig den instruktion, der vil hjælpe dig. Vær sikker på, at der er mange, der beder for dig.”

”2021 er afsluttet med mange sorger og betingelser for over dalen, men næste år bliver dit år, hvor du bliver fri og din sejr vil runge over hele verden. Forbered dig selv, for mange ting vil ændre sig. Alt det, vi har lovet dig, vil blive opfyldt.”

»Verden er ikke forberedt på, hvad der skal ske i 2022, for den tredje verdenskrig vil starte, og mange nationer vil være involveret. Kina vil flytte ind i Hong Kong fuldt ud og Taiwan – og vil flytte over øerne og Australien , men du vil være fri om kort tid, min søn, for vi har meget at gøre for dig.”

“Verden vil gå ind i store lidelser, men i 2023 vil din vej til det land, der venter på dig, være opfyldt. Alle vil være forberedt, søn, til at opfylde Guds vilje. De, der er tæt på dig, lider også, men Guds fuldkomne vilje bliver gjort, og du bliver forberedt på hans herlighed og vilje. Stol på Guds hellige vilje, min søn, for du bliver snart fri.”

“Verden kommer til at gå igennem mange lidelser. De tror, ​​at det kors, de lider, er alt, de vil gennemgå, men det er kun begyndelsen – det vil fortsætte med at gå indtil advarslen . Bed om min velsignelses nåde fra formidleren af ​​alle nåde, medforløser og fortalervirksomhed . Bed for Europa , for det vil lide meget. Rusland vil være hovedsynderen, fordi de tror på den kommunistiske måde, men det vil bringe meget lidelse til verden og endnu mere til kirken.”

”Bed, mine børn, for det er kun i bøn, der vil ændre tingene. Australien vil lide meget i det kommende år, fordi Kina vil flytte mod Australien og USA ; Rusland vil bevæge sig ind i Europa, og Frankrig vil gennemgå mange lidelser, fordi en borgerkrig vil bryde ud. Også for Spanien vil det gennemgå mange forsøg. Jordskælv vil stige op i Mexico og USA – Californien – og vulkaner vil ramme Italien og mange lande.”

“Bed, mine børn, for landene vil gå igennem meget lidelse. Bed for England og Tyskland , for de vil lide meget.”

“Jeg elsker dig, min sødeste søn, og jeg opfordrer dig til at bede, for jeg er altid med dig, og din tid er meget kort nu, før jeg befrier dig, fordi det er tid. Der vil opstå noget meget stærkt, når du er fri – i dit hjerte ved du, hvad jeg mener. Bed, min søn, og tab ikke modet, for jeg elsker dig, og jeg takker dig for alt, hvad du har gjort for mig og min guddommelige søn, Jesus, og vi begge velsigner dig for året 2022 . Vi elsker dig meget højt: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

WILLIAM: Vor Frue holder fem grene af roser og velsigner dem og har en rose til enhver person, der elsker og beder for dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

VORES FRU: “Vi elsker dig, min skat, og vi velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

WILLIAM: Vor Frue holder en rose med tolv kronblade, med forskellige farver og et kors, som er hvidt.

VORES FRU: “Dette er en gave til dig, min elskede engel af guddommelig kærlighed. Jeg elsker dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.