Luz de Maria, 7 Ianuarie 2022

______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
7 IANUARIE 2022

Iubitul Meu Popor:


BINECUVÂNTAREA MEA ESTE CU FIII MEI PENTRU CA SĂ FIE CREATURI DE BINE.


Poporul Meu, în acest început fiți îndeplinitori de ceea ce ați uitat și este indispensabil în cadrul oricărei instituții: RESPECTUL UNORA FAȚĂ DE ALȚII. Nu este moment pentru ca să trăiți supuși unui gând lumesc care vă domină deoarece acesta v-ar duce să cădeți în dominarea unei puteri care nu este a Mea.


Trăiți momente dure, deși unii o simt ca un respiro, fără a privi mai departe de privirea lor, nici a întrezări cât se apropie din nou pentru toată omenirea, ce va provoca expresii de nemulțumiri constante în diverse țări, provocând mari revolte cu mari represiuni ale guvernanților.


LIBERTATEA ESTE OPRITĂ, GUVERNANȚII DOMINĂ INSTITUȚIILE ȘI DUC PE COPIII MEI SĂ TRĂIASCĂ ÎN CAPTIVITATE.


Vă găsiți în tranziția a ceea ce ați fost ca omenire și ceea ce veți fi ca parte dintr-o „numită ordine” care nu este Voința Mea.


Persecuția anunțată față de copiii Mamei Mele se găsește în apogeu, fără a se opri tentaculele anticristului, traficante ale oilor Mele, otrăvesc inima Poporului Meu pentru ca să se revolte împotriva Mea. Din acest motiv copiii Mei nu știu să Mă adore, uită că sunt în voi, Mă caută numai când se simt amenințați sau simt teamă, sunt încăpățânați, își bat joc de Mine, le vorbesc și o uită, dar Eu nu uit Cuvintele Mele.


M-AU UITAT, AU ÎNCETAT SĂ IUBEASCĂ VOINȚA MEA, NU DORESC SĂ MĂ PRIMEASCĂ ÎN TRUPUL MEU ȘI SÂNGELE MEU. A iubi și a imita pe Mama Mea, este lucru din trecut, a Mă invita să Mă mențin cu voi este o piedică, nu doriți gândurile sănătoase, inima blândă, dorința de a face binele nu este nici un gând.


Avansările tehnologice pe care le folosiți pentru a face răul creaturilor umane, vă duc să formați parte din muncitorii anticristului.


V-ați convertit într-o omenire înnegrită înăuntrul căreia loialitatea nu există, trădarea este dusă înainte fără a sta pe gânduri și de acolo s-a născut schisma în instituții, de acolo se va naște schisma în Biserica Mea.


V-AM CHEMAT LA CONVERTIRE, ESTE URGENT…


Înăuntrul Poporului Meu există atâtea creaturi care nu sunt adevărate, acționează în lipsă de respect față de Legea Divină, nu îndepliniți Sacramentele, trăiți cu un dumnezeu propriu, fabricat după conveniența voastră. Alegeți egoul vostru pentru a vă răsfăța cu tot ce este contrar Mie pentru că dacă M-ați sluji, nu ați putea realiza atâta răutate.


Veți vedea o nouă religie liberală, noutăți în societăți, noutăți în instituții. Aceste noutăți vor fi întâmpinate de mare parte dintre copiii Mei, ce vor cădea în ele.


COPIII MEI, MAREA NOUTATE ESTE CEA PE CARE O CUNOAȘTEȚI, NU EXISTĂ ALTA…. ESTE A TRĂI ÎN VOINȚA MEA (Mt 7, 21)


Continuă consecințele înfăptuirii rele și acțiunii umane…
În mari națiuni și în mici națiuni veți trăi de la cald la frig, de la secetă la inundații, de la vulcani pasivi la erupții abrupte, de la pace la moarte, de la abundență la carență alimentară și de medicamente și tot ce folosește creatura umane pentru bune starea ei. De aceea vor apărea plăgi eradicate, revenind să fie noutate în locuri în care nu s-au menționat, dar acum vor fi și războiul de neconceput în vremuri de dinainte și evitat în unele ocazii, se dă.


Purificarea acestei generații, ce se găsește supusă eului ei uman, vă va duce să trăiți în cea mai crudă singurătate dacă nu renunțați la egoul vostru.


MĂ GĂSESC PREZENT PRIVINDU-VĂ CONTINUU.


Vă iubesc, vă protejez.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Domnul nostru, Isus Cristos, ne face un apel clar în acest moment dur pentru omenire.


Respectul față de Preasfânta Treime și față de Preasfânta noastră Mamă este primordial, în clipe în care discernământul trebuie să fie prezent.


Ca și creaturi umane trebuie să știm să ne respectăm unii pe alții pentru o conviețuire fraternă, fundamentală în acest moment.


Ne alertează Domnul nostru, Isus Cristos, că trăim în tranziție, în schimbarea progresivă față de alt model de viață care nu va fi călăuzit tocmai de Voina Divină, dar de anticrist.


Ce așteptăm pentru a ne converti?
Ce așteptăm pentru a-l respecta pe aproapele?
Ce așteptăm?
Va fi până la a vedea întunericul, durerea și singurătatea interioară încât creatura umană caută pe Regele și Domnul ei, Isus Cristos?
Pentru ce mai multă durere peste durerea purificării?


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.