Petrus Romanus, 31 Desember 2021

______________________________________________________________

______________________________________________________________

ONS DAME: “Ek het jou lief, my seun en ek seën jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. Moenie bang wees nie, my seun”

WILLIAM: Our Lady soen my op die voorkop en sê om te luister.

ONS VAME: “My geseënde seun van My Onbevlekte Hart, jy het baie gely en die kruis sal binnekort verby wees, aangesien jou Sending baie vinnig sal voortgaan. Alles wat in jou gedagtes geplaas is, is korrek en sal binnekort vervul word. Binnekort sal jy vry wees en dan sal jy die Wil van die Ewige Vader kan vervul. My Goddelike Seun, Jesus, sal in die volgende maand na jou toe kom om jou die opdrag te gee wat jou sal help. Wees verseker dat daar baie is wat vir jou bid.”

“2021 is klaar met baie hartseer en toestande vir oor die vallei, maar volgende jaar sal jou jaar wees, waar jy vry sal wees en jou oorwinning sal oor die hele wêreld weerklink. Berei jouself voor, want baie dinge sal verander. Alles wat Ons jou belowe het, sal vervul word.”

“Die wêreld is nie voorbereid op wat in 2022 gaan kom nie, want die Derde Wêreldoorlog sal begin en baie nasies sal betrokke wees. China sal ten volle in Hongkong en Taiwan intrek – en sal oor die Eilande en Australië trek , maar jy sal binne ’n kort rukkie vry wees, My seun, want Ons het baie vir jou om te doen.”

“Die wêreld sal in groot lyding gaan, maar in 2023 sal jou pad na die land wat op jou wag vervul wees. Almal sal voorbereid wees, seun, om die Wil van God te vervul. Diegene wat naby jou is, ly ook, maar God se Volmaakte Wil word geskied en jy word voorberei vir Sy Glorie en Wil. Vertrou op God se Heilige Wil, My seun, want jy sal binnekort vry wees.”

“Die wêreld gaan deur baie lyding gaan. Hulle glo dat die kruis wat hulle ly al is waardeur hulle sal gaan, maar dit is net die begin – dit sal aanhou gaan tot die Waarskuwing . Bid vir die genade van my seën van die Middelaar van alle genade, mede-verlosser en voorspraak . Bid vir Europa , want dit sal baie swaarkry. Rusland sal die vernaamste skuldige wees, want hulle glo op die Kommunistiese manier, maar dit sal baie lyding vir die wêreld bring en meer nog vir die Kerk.”

“Bid, My kinders, want dit is net in gebed wat dinge sal verander. Australië sal in die komende jaar baie swaarkry, want China sal na Australië en die VSA beweeg ; Rusland sal na Europa beweeg en Frankryk sal baie lyding ondergaan omdat ‘n Burgeroorlog sal uitbreek. Ook vir Spanje sal dit baie proewe ondergaan. Aardbewings sal in Mexiko en die VSA – Kalifornië – opstaan en vulkane sal Italië en baie lande tref.”

“Bid, My kinders, want die lande sal deur baie lyding gaan. Bid vir Engeland en Duitsland , want hulle sal baie swaarkry.”

“Ek is lief vir jou, My liefste seun en ek moedig jou aan om te bid, want Ek is altyd by jou en jou tyd is nou baie min, voor Ek jou bevry, want dit is tyd. Iets baie sterk sal plaasvind wanneer jy vry is – in jou hart weet jy wat ek bedoel. Bid, My seun en moenie moed verloor nie, want Ek het jou lief en ek dank jou vir alles wat jy vir My en My Goddelike Seun, Jesus gedoen het, en Ons Beide Seën jou vir die jaar 2022 . Ons het jou baie lief: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

WILLIAM: Onse Vrou hou vyf takke van rose vas en seën hulle en het ‘n roos vir elke persoon wat vir jou liefhet en vir jou bid: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees. Amen.”

ONS DAME: “Ons het jou lief, My liefling en ons seën jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen.”

WILLIAM: Our Lady hou ‘n Roos met twaalf kroonblare, met verskillende kleure en ‘n Kruis, wat wit is.

ONS DAME: “Dit is ‘n geskenk vir jou, My geliefde Engel van Goddelike Liefde Ek het jou lief: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees. Amen.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.