Luz de Maria, 24 Februarie 2022

______________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
24 FEBRUARIE 2022


Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănită:


VĂ MENȚIN ÎNĂUNTRUL PÂNTECELUI MEU MATERN, ARCĂ DE MÂNTUIRE.


Iubiții Mei:


SUNTEȚI PROTEJAȚI DE IUBIREA MILOSTIVĂ A FIULUI MEU.


În acest moment inimile copiilor Mei se găsesc palpitând în grabă știind că trâmbițele de război au încetat să sune și în locul lor, ascultați zgomotul detonărilor armelor.


Fiul Meu și Această Mamă Ne găsim în doliu înaintea suferinței celor ce se găsesc suferind, ceea ce se va răspândi în restul lumii.


Popor al Fiului Meu, nu dați înapoi, oferiți cât este la îndemâna voastră pentru toată omenirea. Ghearele diavolului accelerează suferința mondială și venirea anticristului (vezi I In 2, 18-22). Ceea ce trăiți este strategia răului pentru a dezbina omenirea.


Oferiți Sfânta Împărtășanie pentru omenire. Ca Popor al Fiului Meu nu opriți rugăciunea, oferirea, a iubi Voința Divină urmând adevăratul Magisteriu al Bisericii Fiului Meu și fiind creaturi de bine.


Iubiți copii:


PREGĂTIȚI-VĂ ȘI OFERIȚI IMEDIAT…


Veniți la Celebrarea Euharistică, oferiți primind în starea de Har Sfânta Euharistie pentru cei ce suferă bătălia intereselor egoiste a două puteri, la care se vor uni mai multe națiuni cu dorințe de putere, care e ceea ce predomină în acest moment.


TRĂIȚI MOMENTE FOARTE GRELE ÎN CARE PUTEREA RUGĂCIUNII VĂ VA MENȚINE ÎN PICIOARE. ESTE ESENȚIAL SĂ CREȘTEȚI IUBIREA FAȚĂ DE PREASFÂNTA TREIME PENTRU CA SĂ RĂMÂNĂ CREDINȚA FERMĂ ÎN VOI.


Egoismul a trecut toată limita. Pofta de putere a ieșit la lumină și tot ce puterile în dispută ascundeau, au făcut cunoscut.


Avertismentul se apropie și trebuie să fiți creaturi de bine, iubire și fraternitate, căindu-vă de greșelile voastre și începând o viață nouă. Niciodată nu este târziu, nu vă găsiți singuri, Fiul Meu vă protejează.


Mențineți-vă în unitate, iubiți pe Fiul Meu Divin și fiți discipoli fideli ai Fiului Meu.


Vă mențin în Pântecele Meu. Popor al Fiului Meu, Popor iubit, vă binecuvântez.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Uniunea la care ne cheamă Preasfânta noastră Mamă trebuie să ne ducă să ne sensibilizeze ca creaturi ale Lui Dumnezeu și să cerem pentru toată omenirea.
Ceea ce se petrece, acest început de război, ne duce să reconsiderăm cu seriozitate și responsabilitate atitudinea, viziunea și uniunea pe care ca fii ai Lui Dumnezeu o îndeplinim în viață.


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.