Luz de Maria, 7 Martie 2022

______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
7 MARTIE 2022

Iubiți copii ai Mei:


PRIMIȚI BINECUVÂNTAREA MEA ÎN ACEST MOMENT DE PERTURBARE.


Sunteți Poporul Meu și pe toți îi protejez. Vă chem să vă mențineți atenți, în stare de alertă spirituală înaintea uneltirilor diavolului asupra voastră.


MÂNDRIA ÎNSOȚEȘTE CREATURA UMANĂ ȘI O DOMINĂ DUCÂND-O SĂ CADĂ ÎN GREȘELI GRAVE, NESUPUNERI ȘI NEDREPTĂȚI FAȚĂ DE FRAȚII EI. Această rea sfătuitoare anulează teama față de Mine și ridică egoul uman la nivele de negândit. Dacă doriți să fiți iubire trebuie să înlăturați însoțitoarea așa de rea pentru ca să nu vă transforme inima în piatră.


În acest post al Paștelui vă chem să vă examinați profund pentru ca să puneți într-o balanță actele voastre și reacția pe care o primiți de la frații voștri și astfel reușiți să întrezăriți dacă posedați acel rău. Dacă posedați mândria, nu vă găsiți pierduți dacă vă propuneți să vă convertiți.


ACEST POST AL PAȘTELUI ESTE SPECIAL…


AM DESCHIS MILOSTIVIREA MEA TUTUROR COPIILOR MEI PENTRU CA CEA MAI MARE CANTITATE DINTRE AI MEI SĂ POATĂ PĂTRUNDE ÎN EA, DAT FIIND CÂT SE PETRECE ȘI SE VA PETRECE OMENIRII.


Duhul Meu se menține atent la buna voință a omenirii, pe care o chem să se împăciuiască spiritual.


ÎN MIJLOCUL A MARI RELE UMANE, EU VĂ DĂRUIESC MARI BUNURI VEȘNICE DACĂ SUNTEȚI MILOSTIVI ȘI CREATURI DE CREDINȚĂ.


Este indispensabilă iubirea față de aproapele (Mt 22, 37-39), perfecționați-vă în umilință. Cât trebuie să îndreptați față de frații voștri, faceți-o acum, nu o lăsați pentru mâine!


Poporul Meu:


ACEST MOMENT ESTE DE BĂTĂLIE SPIRITUALĂ PUTERNICĂ. Bine știți că această bătălie este de ordin spiritual, (ef 6,12) este între bine și rău. Aveți nevoie să expirați tot binele posibil pentru ca răul să nu vă roadă pe dinăuntru și să vă încline să vomitați uneltirile rele ale asupritorului sufletelor, asupra fraților voștri.


TRĂIȚI ROADELE NESUPUNERII CERERII MAMEI MELE.
Copiii Mei cu inimă împietrită au continuat umbrind pe Mama Mea și ignorând-O…
Aceasta este ceea ce dorea diavolul și creatura umană i-a acordat…


Poporul Meu, cunoașteți-Mă în Sfânta Scriptură. Este necesar ca ai Mei să Mă cunoască, cercetați Cuvântul Meu (In 5,39) și așa, fiecare moment supuneți-l îndeplinirii Cuvântului Meu și fiți mărturii ale Evangheliei.


Veniți la Mine! Doresc să vă  alimentez cu Trupul Meu și Sângele Meu și ca martori ai Voinței Mele, trebuie să rămâneți cu Credința fermă, convinși și convertiți.


Înainte la ceea ce se apropie este necesar ca a Poporului Meu Credință să se întărească primindu-Mă în Euharistie și prin rugăciunea sfântului rozariu vă mențineți de Mâna Mamei Mele.


POPORUL MEU VA FI VICTORIOS. CRUCEA MEA ESTE CEA CARE DĂ VICTORIA COPIILOR MEI, NU ARMELE.


Rugați-vă copii, rugați-vă pentru Franța, suferă din cauza războiului.


Rugați-vă copii, rugați-vă, veți trăi ororile meschinăriei umane.


Rugați-vă copii, rugați-vă, Spania este luată prin surprindere.


Rugați-vă copii, rugați-vă pentru Italia, râuri de sânge curg pe apele râurilor ei.


Rugați-vă copii, rugați-vă, China se va ridica împotriva Rusiei înaintea uimirii lumii.


MAMA MEA ESTE COMOARĂ PENTRU POPORUL MEU ȘI EA VI-L VA ADUCE PE ÎNGERUL MEU DE PACE.


Copiii Mei:


PRIMIȚI BINECUVÂNTAREA MEA ÎN NUMELE TATĂLUI, AL FIULUI, AL DUHULUI SFÂNT. AMIN.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Vedem cum din ani anteriori Cerul ne anunța ceea ce trăim astăzi:


Copii, pregătiți-vă, convertiți-vă. Cât Fiul Meu și Această Mamă v-am anunțat, se va da într-o deschidere și închidere de ochi. „POSTUL PAȘTELUI ESTE TIMP DE ISPĂȘIRE” NU O UITAȚI. Nu vă sperii, vă avertizez pentru ca să rămâneți treji, pentru ca să învingeți ispitaPREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 3 MARTIE 2010


Ai Mei profanează credința pe care Mi-au promis-o în Sacramente și astăzi nu Mă cunosc. Mândria umană vă menține într-un libertinaj inimaginabil, simțurile sunt folosite pentru a păcătui constant prin liberul arbitru. DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, 22 MAI 2010


Deși trăiți în mijlocul războiului, deși simțiți foamea în carnea proprie, să nu se clatine credința. PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 8 DECEMBRIE 2010


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Balcani, se pregătesc strategii pentru războiSFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL, 26 SEPTEMBRIE 2021

VIZIUNE DUPĂ MESAJUL PREASFINTEI FECIOARE MARIA 1 DECEMBRIE 2010


Mama Maria mi-a permis o viziune:


Am văzut multe ființe umane ce luptau unii împotriva altora, sângele curgea în Roma, în Franța și în Anglia prompt. Am văzut durerea; ca o umbră ce aduce lumii plângerile și omorurile pentru puțină pâine…


Am privit la Preasfânta Fecioară Maria îmbrăcată în doliu (în negru). Ea striga la Preasfânta Treime pentru toate popoarele. Ea luptă împotriva forțelor răului care se apropie de om.


Am privit legiuni de demoni. Sfântul Arhanghel Mihail însoțea pe Mama Maria. I-am privit la final triumfători împreună cu Biserica, dar după o lungă purificare, ce purta cu sine o mare pestă de război, de boală, de atac spiritual și de suferință. Durerea Mamei Maria a pătruns ființa mea…


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.