Luz de Maria, 13. Maaliskuuta 2022

______________________________________________________________

VIESTI ST. ARKKENKELI MIKAEL LUZ DE MARIAALLE

13. maaliskuuta 2022

[Katso verkkosivusto: https://www.revelacionesmarianas.com/ ]

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset:

TAIVAALLISTEN LEGIONIEN PRINCESSÄ SIUNUN SINUA JA JAAN KANSSA JUMALALLISEN SANAN, ETTÄ VALMISTAUTTE ITSE.

Pyhä kolminaisuus ja meidän kuningattaremme ja lopun aikojen äitimme rakastavat sinua.

KOHTAAT KOKEILUJA KAIKILLE ALUEILLA, MUTTA ENNEN USKOSTA.

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset, eläkää tätä paastoa tietoisesti niin kuin ette ole koskaan eläneet sitä ennen. Sinulla on edessäsi jumalallinen armo, jotta voisit korjata.

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen kansa:

KIRKKONA TEIDÄN TÄYTYY VAHVISTAA ITSEÄSI USKOSSA. Antikristuksen kätyri asettaa uuden uskonnon ainoaksi ja oikeaksi. Minun on julistettava teille, että se ei ole totta, eikä se ole peräisin Kuninkaalltamme ja Herralta Jeesukselta Kristukselta, vaan se on syntynyt itse Saatanan sisimmistä, luotu niin, että Antikristus voi hallita teitä. Se on tulossa, täynnä väkivaltaa, vainoa, eripuraa, valheita, vihaa ja pettämistä.

KRISTITYT PALAUTTAVAT KATAkombeihin, MISSÄ ON TODELLINEN VALO, JOITA PAHOKE EI VOI SAMMUTTA.

Epäuskoinen ihminen haluaa mieluummin kieltää Profetiat (1. Tess. 5:20) kuin hyväksyä sen, mitä osa ihmiskunnasta jo kokee: sodan tuskan, odottamattoman kuoleman, epäoikeudenmukaisuuden, kauhun.

Taivaallisten legioonien prinssinä minun on vahvistettava teille, että sota ei ole sanakysymys, vaan tuskallisia ja verisiä tekoja, suunnitelmia tunkeutua Eurooppaan ja osaan Amerikkaa yhdessä joidenkin saarien ja joidenkin idän maiden kanssa. Ihmiset ovat siksi avaruusolentoja, jotka vaeltavat maasta toiseen. He tulevat yllätyksenä edes ajattelematta sitä. Vainoajat saapuvat odottamatta, ja he hyökkäävät ruttona ilma- ja maateitse halukseen valloittaa Euroopan ja saavuttaa useita maita.

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen ihmiset ovat matkalla kohti sodan aiheuttamaa nälänhätää , joka kuin rutto leviää maasta toiseen.

KEHOTTAN SINUA OTTAMAAN NYKYISET TAPAHTUMAT VAKAVASTI. Nämä leviävät, kun petosta tapahtuu paikasta toiseen, erityisesti Balkanilla, missä petos ja kuolema ovat tulossa.

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen kansa tulee olemaan vieraita, vaeltaen paikasta toiseen sodan lonkeron pysäyttämättömän ja hellittämättömän etenemisen mukaan.

PUHUAN SINULLE VARMUKSILLA SANOILLA: aika näyttää sinulle pitkiltä vuosilta, kun kohtaat sen inhimillisen kurjuuden, jonka kanssa joudut elämään.

Teidän tulee valmistautua, Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset:

VALMIS KOHTAAMAAN EI VAIN LUONNON VIHAAN, VAI äkillisen LENTon KANSSA, JOISSA ELÄT, JOKA JOHTAA äkillisen ja odottamattoman hyökkäyksen vuoksi.

Eurooppaa isketään eri paikoissa. Kansakuntien hyökkäys tulee olemaan äkillinen, se tulee olemaan odottamatonta – lähdet hoitamaan asioitasi, kun kuulet ja näet lentokoneiden yläpuolellasi ja sota-aseiden saapuvan maihin.

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen kansa:

Rukoile, rukoile lakkaamatta sielujen pelastuksen, planeetan nälänhädän ja kärsivien viattomien puolesta.

Olkaa hyvän luomia, osallistukaa eukaristiseen juhlaan , kunnioittakaa kuningatarta ja äitiämme .

Olkaa uskon luomia , vahvistakaa toisianne. Jokainen teistä on temppeli (1 Kor 6:19), ja on vakava synti toimia teoissa tai sanoissa veljeä vastaan.

Ole varovainen, jotta et joudu kärsimään enempää varoituksesta .

Kuningattaremme ja äitimme ihmiset, ihmisiä tuomitaan rakkauden perusteella. Olkaa siis rakkaus, niin loput teille lisätään.

Siunaan sinua siunauksella, jonka saan kuninkaalltamme ja Herraltamme Jeesukselta Kristukselta.

Pyhä arkkienkeli Mikael

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

LUZ DE MARIAN KOMMENTTI

Veljet ja siskot:

Meidän on pysyttävä tarkkaavaisina, jotta emme hämmentyisi. Kiinnittäkäämme huomiota siihen uskontoon, joka esitetään meille ainoana ja jota meidän ei pitäisi hyväksyä, koska se on paha.


ST. ARKKIENKELI MIKAEL

18.05.2020

UUSI USKONTO TULEE SISÄÄN ILMAN JUMALAN KANSSA SUHTELEMAAN SELLAISENAAN. USKONTO ILMAN HENGELLINEN RAVINTO, JOSSA JUMALAN KANSSA ELÄÄN IKIN KUIN HÄN HARJOITTAisi TOISTA USKONTOA. He tasoittavat tietä “Yksittäiselle uskonnolle”, anastavat kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen valtikka.


MYSTIINEN KOKEMUS PYHIMMÄN NEITSI MARIAN KANSSA

10.02.2015

IHMIS JÄTTEE OIKEAN USKON IDEOLOGIOIHIN TAI KÄYTÄNNÖISIIN, JOKA JOHTAVAT HÄNTÄ KOHTI PAHAA, VALTIOIDEN MIELTÄ VÄÄRIN – POLKU YKSITTÄIN USKONTOON, JOKA JÄRJÄÄN HÄTTÖMIEN SEURANTOJEN KÄYTTÄMÄLLÄ.

Pyhä arkkienkeli Mikael kehottaa ottamaan ajankohtaiset tapahtumat vakavasti: valmistautukaamme edelleen henkisesti ja aineellisesti, kuten taivas on neuvonut. Kaikki on paljastettu etukäteen.


PYHIN NEITSI MARIA

17.07.2016

Taivas varoitti, että olit sodassa, sillä tämä sota ei vastannut muiden sotien aikaisempia kaavoja, joista historia muistuttaa sinua.

Tämä kolmas maailmansota koostuu eri muodoissa esiintyvän väkivallan kärjistymisestä, jonka aikana ihmiset joutuvat äärimmäisyyksiin, joita ihmisajattelu ei voi kuvitella.


HERRAME JEESUS KRISTUS

05.05.2010

Maapallo ei ole enää entinen: hedelmät ovat kypsyneet. Se jätettiin ikääntymään; nyt se on mätä. Ihminen on epätoivoisessa vallassaan kiihdyttänyt sitä, mitä on ennustettu. Talouskriisit saavat voimakkaat yhdistymään ja sitten hajoamaan aiheuttaen sodan .


PYHIN NEITSI MARIA.

23.12.2010

Pimeys nostaa päätään ja ihmisten täytyy itkeä ja surra. Sota ei enää viivyttele.

Rukoile Euroopan puolesta . Se itkee. Viattomat vammautuvat.

Rukoile Amerikan puolesta . Suru peittää sen.

Rukoile Lähi-idän puolesta .

RUKOILLA. RUKOILLA.

Aamen.

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.