Petrus Romanus, 19 Maart 2022

______________________________________________________________

BERICHT GEGEVEN DOOR SAINT JOSEPH AAN WILLIAM COSTELLIA

19 MAART 2022

Feest van Sint-Jozef

WILLIAM: Vanmiddag om 17.00 uur komt Sint-Jozef op de tafel staan, knap en jong en ongeveer 1,80 meter lang. De heilige Barachiel en de heilige Gabriël staan ​​naast hem; ook Sint-Michiel, die erg groot is en het Witte Kruis vasthoudt.

Sint-Jozef zegent mij:

SAINT JOSEPH: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik kom vandaag, vele maanden en weken na uw laatste Openbare Boodschap, omdat u erg hebt geleden sinds ze u in november hebben gearresteerd. Het was niet de Goddelijke Wil, maar het kwaadaardige plan van de Antichrist – maar zijn tijd, wat jezelf betreft, zal zeer binnenkort voorbij zijn en het zal de laatste keer zijn dat je in een organisatie als de gevangenis of het gevangenissysteem wordt geplaatst. Degenen die deze ernstige zonde hebben begaan, zullen ervoor boeten door Goddelijke Gerechtigheid. Bid voor hen, lief kind, want je daad van barmhartigheid zal worden nageleefd.”

“Vandaag, mijn heilige zoon, vier je het feest dat mij aangaat en ben ik aangesteld als je bewaker en beschermer. Ik ben erg blij met hoe je jezelf hebt aangeboden voor de glorie van God en voor de redding van Gods kinderen.”

“Mijn geliefde toekomstige vicaris van de Heilige Moeder Kerk, uw tijd komt eraan. Het leven van de Heilige Vader, paus Benedictus, zal spoedig voorbij zijn en, als een teken dat dit gaat gebeuren, zal het Vaticaan worden binnengevallen en zal branden terwijl de vlag van de hamer en de sikkel van zijn top zal vliegen. Bid voor hem zoon, want de gebeurtenissen zijn zeer nabij.”

“Bid voor Francis , zodat hij zal beseffen wat er is gebeurd en waarom. Francis zal zeer binnenkort worden overspoeld door een verschrikkelijke verdeeldheid.”

“ Spanje zal worden binnengevallen door moslimlanden die proberen de vrije naties te capituleren, aangezien oorlog de Verenigde Naties zal binnenkomen. De tijd van grote beproevingen en lijden zal zeer binnenkort naar Europa komen , aangezien de Russische invasie van Oekraïne veel treurige gebeurtenissen naar voren zal brengen die Europa en de rest van de wereld in de Derde Wereldoorlog zullen brengen .”

“De VS zullen in een oorlog worden getrokken omdat China zal verhuizen om het kleine land Taiwan over te nemen en zal over de Stille Oceaan en zelfs Europa trekken . Maar wat erger is, het zal over het land van de Verenigde Staten trekken, maar het zal de mensen van de VS nog meer bij elkaar brengen – hoewel veel staten van de VS zullen worden aangevallen.”

“Mijn kinderen van de wereld, terwijl jullie jullie zondige levens laten voortduren, terwijl jullie de Liefde en Barmhartigheid van God vergeten, zal de wereld gestraft blijven worden, veroorzaakt door julliezelf.”

“Bid, mijn geliefde kinderen, want nu staat alles op het spel. Bid voor de toewijding van Rusland aan het Onbevlekt Hart van Maria , want het is tijd dat de kinderen van de wereld zich wenden tot Maria, Moeder van Goddelijke Genade. Bid dat Rusland luistert naar het volk van God – deze mensen die nu lijden in Oekraïne – omdat dit land is gewijd aan de Maagd Maria. Gebed en offers zijn nu nodig. Ik, Sint-Jozef, ben naar de Oekraïense natie gestuurd om het te handhaven, om over te dragen om te triomferen.”

“Ik hou van jullie, kinderen van de Allerheiligste Schepper en ik ben naar jullie gezonden voor jullie kracht. Ik hou van je en ik zegen je: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Gedenk uw Heilige Moeder Maria , want het is Haar Onbevlekte Uur van Triumph.”

“En jij, mijn geliefde zoon die de speciale zoon van de gezegende moeder is van bescherming, bid en houd je sterk, want je tijd is zeer binnenkort. Ik hou van je en ik zegen je: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

‘Uw heilige moeder zegent u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen; en de Zoon van de Heilige God zegent u: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik hou van je, lieve zoon en ik herinner me dat God me een zeer kostbare boodschap heeft gegeven en dat is om over je te waken.”

“Ik blijf, Sint-Jozef – ik hou onmetelijk van je.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.