Petrus Romanus, 19 Mars 2022

______________________________________________________________

MESAZH I DHUR NGA SHEN JOSEFI ËILLIAM COSTELLIA MË 19 MARS 2022

Festa e Shën Jozefit

WILLIAM: Sot pasdite në orën 5 pasdite, Shën Jozefi vjen dhe qëndron në tryezë, i pashëm dhe i ri dhe është rreth 6 metra i gjatë. Shën Barachieli dhe Shën Gabrieli qëndrojnë pranë tij; edhe Shën Mëhillin, i cili është shumë i madh dhe mban Kryqin e Bardhë.

Shën Jozefi më bekon:

SHEN JOZI: “Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen.”

“Unë vij sot, me shumë muaj dhe javë larg mesazhit tuaj të fundit publik, sepse ju keni vuajtur shumë që kur ju arrestuan në nëntor. Nuk ishte Vullneti Hyjnor, por plani i keq i Antikrishtit – por koha e tij, në lidhje me veten tuaj, do të përfundojë shumë shpejt dhe do të jetë hera e fundit që do të futeni në një organizatë të tillë si burgu ose sistemi i burgjeve. Ata që kryen këtë mëkat të rëndë do ta paguajnë atë nëpërmjet Drejtësisë Hyjnore. Lutu për ta, fëmijë i ëmbël, sepse vepra jote e mëshirës do të veprohet.”

“Sot, biri im i shenjtë, ti feston festën për veten time dhe unë jam emëruar si Mbrojtësi dhe Mbrojtësi yt. Jam shumë i kënaqur me mënyrën se si e keni ofruar veten për Lavdinë e Perëndisë dhe për shpëtimin e fëmijëve të Zotit.”

“Vikari im i dashur i ardhshëm i Kishës së Nënës së Shenjtë, koha juaj po vjen. Ati i Shenjtë, jeta e Papa Benediktit do të përfundojë së shpejti dhe, si shenjë se kjo do të ndodhë, është kur Vatikani do të pushtohet dhe do të digjet ndërsa Flamuri i Çekiçit dhe i Draprit do të valojë nga maja e tij. Lutu për të bir, sepse ngjarjet janë shumë afër.”

“Lutuni për Françeskun që ai të kuptojë se çfarë ka ndodhur dhe pse. Françesku do të përfshihet në një ndarje të tmerrshme shumë shpejt.”

“ Spanja do të pushtohet nga vendet myslimane që përpiqen të kapitullojnë Kombet e lira, pasi Lufta do të hyjë në Kombet e Bashkuara. Koha e sprovave dhe vuajtjeve të mëdha do të vijë në Evropë shumë shpejt, pasi pushtimi rus i Ukrainës do të sjellë përpara shumë ngjarje pikëlluese që do ta çojnë Evropën dhe pjesën tjetër të botës në Luftën e Tretë Botërore .

“ SHBA – të do të tërhiqen në luftë sepse Kina do të lëvizë për të marrë nën kontroll kombin e vogël të Tajvanit dhe do të lëvizë mbi Oqeanin Paqësor dhe madje edhe Evropën . Por ajo që është më e keqja, do të lëvizë mbi vendin e Shteteve të Bashkuara , por do të tërheqë popullin e SHBA -ve edhe më shumë së bashku – edhe pse shumë shtete të SHBA -së do të sulmohen.”

“Fëmijët e mi të botës, ndërsa ju lejoni që jeta juaj mëkatare të vazhdojë, duke harruar Dashurinë dhe Mëshirën e Perëndisë, bota do të vazhdojë të ndëshkohet, e shkaktuar nga ju.”

“Lutuni, fëmijët e mi të dashur, sepse çdo gjë tani varet në balancë. Lutuni për shenjtërimin e Rusisë në Zemrën e Papërlyer të Marisë , sepse është koha që fëmijët e botës t’i drejtohen Marisë, Nënës së Hirit Hyjnor. Lutuni që Rusia të dëgjojë popullin e Zotit – këta njerëz që po vuajnë tani në Ukrainë – sepse kjo tokë i është kushtuar Virgjëreshës Mari. Tani duhen lutje dhe sakrifica. Unë, Shën Jozefi, jam dërguar në Kombin e Ukrainës për ta mbështetur atë, për t’u transferuar në triumf.”

“Unë ju dua fëmijë të Krijuesit Më të Shenjtë dhe jam dërguar tek ju për forcën tuaj. Unë ju dua dhe ju bekoj: Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen.”

“Kujtoni Nënën tuaj të Shenjtë Mari , sepse është Ora e saj e Papërlyer e Triumfit.”

“Dhe ti, biri im i dashur, që je biri i veçantë i mbrojtjes së Nënës së Bekuar, lutu dhe qëndro i fortë sepse koha jote është shumë shpejt. Unë ju dua dhe ju bekoj: Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen.”

“Nëna juaj e Shenjtë ju bekon: Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen; dhe Biri i Zotit të Shenjtë ju bekon: Në emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen.”

“Të dua, bir i ëmbël dhe mbaj mend që Zoti më ka dhënë një Mesazh shumë të Çmuar dhe ai është të kujdesem për ty.”

“Unë mbetem, Shën Jozef – të dua pa masë.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.